Ali cinjenica je da je Gofan od 40-0 poceo da pada u igri, tako da je brejk bio neminovan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NI View PostJedna od vecih kradja koje sam vidio u tenisu. Loptica nije bila blizu i liniji. I to u odlucujucem trenutku. Zasto je Murije provjeravo? Nadal nije trazio.
Jedino mi je drago da vidite da kradu male bili oni Belgijanci ili neko drugi.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
E sada vec fino deluje taj FH.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostRafa je tražio proferu i nema šanse da nije znao i sam da je aut...bar po Bredu
Last edited by colchonero; 22-04-17, 16:19.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa covek odigrao iza osnovne linije, evo sad gledam po internetu 7cm je bilo u autu, neki lik na tviteru je pokazao grafiku, ne mozes ti sa preko 25 metara to da znas jos kad si u vracanju nazad posle FH.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostEvo sad je Maro bio snimak na SK covek je posle uzvika otisao po peskir, veze sa Murijeom nije imao.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View Post@NI da najjace je sto Rafa nije ni prisao da pita.
Murijeova odluka je bila totalno bez osnova. Glavni sudija treba da intervenise samo ako je greska bila OCIGLEDNA. Ovdje je ocigledno bilo aut. Nikada nisam vidio da sudija sidje sa stolica a da ga igrac nije pitao. Ovo je prvi put. Da li ti imas ti primjer? Na turnirima gdje postoje linijske sudije.
To je toliko neshvatljiv potez da ga ne mogu smatrati greskom. Uvjeren sam da je postala ZLA namjera prema Gofanu. Treba progurati Rafu. To je dobro za tenis.
Comment
-
Što bi tenis bio izuzetak od ostalih sportova, gde sudije odlučuju o svemu pa i o pobednicima, eto i pored sve tehnologije.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pazi publiku sto zvizde NadaluOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment