Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sramno
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Csetitke Istominu. Zasluzena pobeda.

Comment

• Sada mogu otvoreno da gazem da mi je krivo sto je Novak dobio Verdaska u Dohi. Mislim da Novak ide Nadalovim stopama. Nadam se da ce Novak poraz tesko shvatiti.

Comment

• Beker salje pozdrave...E moj Novace,idi grli drvece i dalje...Najvise me boli sto ce ovaj da ispadne u narednom kolu...

Comment

• Svašta. Koštala ga Doha, lažnu nadu mu davala. Biće bolje, nadam se.

Comment

• Pozdravi ti I publiku, izljubi se sa njim na mrezi, budi malodusan.
              Ne znam, ovako uzasno izdanje nisam odavno gledao.
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Novak ako misli da bude konkurentan i dalje da pocne da jede meso, vrati Bekera i u naletu bijesa nabode u glavu onog gurua.

Sto se Australije tice, pa i bolje sad nego da je naletio na bizona, Aleksandera Zvereva
                Last edited by Velikiajnstajn; 19-01-17, 08:26.
                1. Andrey Rublev
                2. Thanasi Kokkinakis
                3. Alexander Zverev
                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Znači titulu osvaja Aleksandar Zverev.
                  Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                  Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                  "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                    Nova ako misli da bude konkurentan i dalje da pocne da jede meso, vrati Bekera i u naletu bijesa nabode u glavu onog gurua.

Sto se Australije tice, pa i bolje sad nego da je naletio na bizona, Aleksandera Zvereva
                    Nema od toga nista...Odigrace jos godinu,dve,nece uzeti titulu i batalice tenis.Tvroglav je Novak strasno,a jednostavno sada je i kasno da bilo sta popravlja,sam je krojio svoju sudbinu...Hvala mu za sve do sada,ali uprskao je debelo trecu fazu svoje karijere...

Comment

• Ne preterujte. Marej je sada favorit i svakako da zasluzuje titulu u Melburnu. Mada nece mu biti lako. Mislim da ce Stan da se proseta do polufinala, i tu mozemo da ocekujemo svasta.

Posle ovoga ocekujem da Novak igra Dubai. Sta vise na njegovom mestu bih igrao i Roterdam i Dubai, a kasnije mi izbacio Monte Karlo. Medjutim, nazalost, sumnjam da ce Novak mnogo da se potrese.

Comment

• Pa sta bi? Uvijek neugodni Denis? Ili Novak sam po sebe bio neugodan??

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                          Znači titulu osvaja Aleksandar Zverev.
                          Realna prognoza.

Medjutim pet je potencijalnih osvajaca: Murray, Raonic, Zverev, Kei i Rafa.

Jos se treba paziti Grigora i Tsonge, uhvatili su formu, ne za naslov ali za dobar rezultat.
                          1. Andrey Rublev
                          2. Thanasi Kokkinakis
                          3. Alexander Zverev
                          4. Ernesto Escobedo

Comment

• Servis slab, ritern bez oštrine i poznate preciznosti, sa osnovne linije gomila grešaka, srljanje na mrežu, preko 10 puta je izlazio i samo 3 puta uzeo poen volejima... I naravno tada se poklopi preko puta igrač u transu, poput Kverija ili Vavrinke više puta... I kada je sve tako poraz je neminovan. Odlična prilika za Mareja , ali i za Nadala ili Raonića. Federer nema šanse dalje od polufinala

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                              Realna prognoza.

Medjutim pet je potencijalnih osvajaca: Murray, Raonic, Zverev, Kei i Rafa.

Jos se treba paziti Grigora i Tsonge, uhvatili su formu, ne za naslov ali za dobar rezultat.
                              Finale Zverev i Marej, dobija Zverev u 5. Mnogi svoje prve GS osvajali baš ovde. A ja ću sada navijati za Sašu.
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Velika je steta sto je Sale dobio Rafu ovako rano. Da odgledam finale Australije izmedju njih dvojice mogao bih i raskrstiti sa tenisom.

Ozbiljno pitanje, s obzirom da sam gledao Zvereva, koliko je Novak drop shotova odigrao u posljednja dva seta?
                                1. Andrey Rublev
                                2. Thanasi Kokkinakis
                                3. Alexander Zverev
                                4. Ernesto Escobedo

Comment

Working...
                                X