Sramno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Pozdravi ti I publiku, izljubi se sa njim na mrezi, budi malodusan.
Ne znam, ovako uzasno izdanje nisam odavno gledao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Novak ako misli da bude konkurentan i dalje da pocne da jede meso, vrati Bekera i u naletu bijesa nabode u glavu onog gurua.
Sto se Australije tice, pa i bolje sad nego da je naletio na bizona, Aleksandera ZverevaLast edited by Velikiajnstajn; 19-01-17, 08:26.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Znači titulu osvaja Aleksandar Zverev.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostNova ako misli da bude konkurentan i dalje da pocne da jede meso, vrati Bekera i u naletu bijesa nabode u glavu onog gurua.
Sto se Australije tice, pa i bolje sad nego da je naletio na bizona, Aleksandera Zvereva
Comment
-
Ne preterujte. Marej je sada favorit i svakako da zasluzuje titulu u Melburnu. Mada nece mu biti lako. Mislim da ce Stan da se proseta do polufinala, i tu mozemo da ocekujemo svasta.
Posle ovoga ocekujem da Novak igra Dubai. Sta vise na njegovom mestu bih igrao i Roterdam i Dubai, a kasnije mi izbacio Monte Karlo. Medjutim, nazalost, sumnjam da ce Novak mnogo da se potrese.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZnači titulu osvaja Aleksandar Zverev.
Medjutim pet je potencijalnih osvajaca: Murray, Raonic, Zverev, Kei i Rafa.
Jos se treba paziti Grigora i Tsonge, uhvatili su formu, ne za naslov ali za dobar rezultat.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Comment
-
Servis slab, ritern bez oštrine i poznate preciznosti, sa osnovne linije gomila grešaka, srljanje na mrežu, preko 10 puta je izlazio i samo 3 puta uzeo poen volejima... I naravno tada se poklopi preko puta igrač u transu, poput Kverija ili Vavrinke više puta... I kada je sve tako poraz je neminovan. Odlična prilika za Mareja , ali i za Nadala ili Raonića. Federer nema šanse dalje od polufinala
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostRealna prognoza.
Medjutim pet je potencijalnih osvajaca: Murray, Raonic, Zverev, Kei i Rafa.
Jos se treba paziti Grigora i Tsonge, uhvatili su formu, ne za naslov ali za dobar rezultat.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Velika je steta sto je Sale dobio Rafu ovako rano. Da odgledam finale Australije izmedju njih dvojice mogao bih i raskrstiti sa tenisom.
Ozbiljno pitanje, s obzirom da sam gledao Zvereva, koliko je Novak drop shotova odigrao u posljednja dva seta?1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Comment
Comment