Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Divno od strane eurosporta,bas divno!
U toku su mecevi Tomic-Burgos i Andy-Rublev,a mi gledamo Matsa Wilandera!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostMa briga me koga on proziva na drustvenim mrezama,nije mi jasno zasto igra tenis kada jednostavno ne zeli.
majstore, ako ne zelis da igras, nemoj, bavi se necim drugim u zivotuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Evans majstorhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Bimbo View PostDruže, ne žalim se ja, meni je ovo zabava, ponekad se pojavim. Ne bi ni danas da ne čekam majstora, grejanje mi ne radi kući.
Ja to onako, fenomenološki, čisto da znam.
Uvredim igraca ja, mozda me opomenu, mozda ne, sve u svemu prodjem bez posledica.
Uvredis igraca ti - pljas ban. Odmah.
Dvostruki arsini.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostZvijezda Burgos u drugom kolu AO i igra egal mec protiv Tomika
Kao i Fernando Gonzales koga mnogi majstorom smatraju, a koji za citavu karijeru nije bh posten udario.sigpic
Comment
-
Iskreno, tesko ce Marej do titule ovde. Njegova konstantnost jeste napredovala, ali njegova najbolja igra nije mnogo. Ako bude trebao da igra protiv Niskorija, Stana i Novaka sanse su mu mozda 20%. Samo protiv Novaka sumnjam da bi imao vise od 30% sansi.
Comment
-
Kakve gluposti priča ovaj na es-u, čuj tomić sazreo u poslednje tri godine
Ne znam da li australijska teniska asocijacija/federacija plaća ista ovim mladim nadama tj da li pomaže njihov razvoj ali bolje da te pare prospu u okean, ima više smisla.Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Originally posted by pedja5000 View PostIskreno, tesko ce Marej do titule ovde. Njegova konstantnost jeste napredovala, ali njegova najbolja igra nije mnogo. Ako bude trebao da igra protiv Niskorija, Stana i Novaka sanse su mu mozda 20%. Samo protiv Novaka sumnjam da bi imao vise od 30% sansi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment