Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad ce Ivo prelomit, do kad se moze igrat na ovim vanjskim terenima

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      ko igra fantasy, konacno su se pojavili poeni
      Baš i ne moraju
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Baš i ne moraju
        duga je godina
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Zavrsice Fernando i Nole pre ove dvojice Karlovica i Sebajosa a poceli preko 2 sata kasnije. 15-15 vidim na live score-u.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
            Ja sam vec napisao nesto o sebi na forumu na pocetku, ja mislim. Ali evo jos jednom. Zovem se Nikola. Iz Beograda sam, ali sam ziveo u Madridu od svoje 11. do 16. godine(napunio 18 pre 25 dana), a sad posto treniram tenis profesionalno (igram Fjucerse, pokusavam da sakupim koji ATP bod i neke pare, ali je tesko finansirati, a posto zadnjih godinu dana idem u americku online skolu da bih mogao na koledz koji hocu,) budem ovde tokom zime jer su troskovi treniranja manji, da sacuvam neke pare za turnire (imam neke sponzore ali nedovoljno da mi plate celu godinu akademije i putovanja na turnire, tu treba voditi i trenera i platiti hotel, a ja nisam u stanju da platim da igram po 35 turnira u godini i da putujem na druge kontinente gde je mnogo lakse uzeti ATP poene). Onda kad pocne evropska sezona od aprila do oktobra sam tamo. Moglo je to i bolje da ispadne, ovde sam bio 2. u Srbiji kao klinac odmah iza Kecmanovica koji mi je inace dobar drug i znam ga od 7. godine, ali eto odemo(moja porodica) tamo ne znamo jezik, kome da se obratimo, nisam tad igrao turnire 2 godine, niko me nije znao, posle i nisam isao na juniorske ITF zbog para, i propade mi tako 5 godina. Sad pokusavam ispocetka, MOZDA u septembru dobijem ugovor(ili ako sakupim novac na turnirima da platim pola) od Sanchez Casal akademije u Barsi, koja je uz Bolitijerijevu najveca, pa da probam sve ili nista, jer tamo si konstantno u ritmu i oni tacno znaju sta treba to je u nedeljama bez turnira 4h tenisa na dan 2h dnevno kondicionog i 2h nedeljno mentalni trening. Ako ide onda super, ako ne nista, onda skola i na koledz, pa mozda u buducnosti kao trener. Inace obozavam sport, navijam za Zvezdu i Atletiko koji sam zavoleo zbog drugova, pa onda RM za koji navijam od malena, ali mi je pao na 3. poziciju ostali klubovi me ne zanimaju. Sto se tice tenisa tu je Rafa broj 1. Jednostavno ja sam poceo da treniram tenis 2004. sa nepunih sest godina i sticajem okolnosti sam gledao finale Sopota(Poljska). To mi je bio 1. turnir koji sam gledao uzivo na tribini i 1. i jedini put da sam bio u Poljskoj(nesto preko kluba, da li je bio kamp ili sta vec na 2-3 dana) . To je ujedno bila prva ATP titula za Rafu. Jos se secam protivnika (Acasuso,) rezultata ne, ali znam da je bilo prilicno "lako" mislim da je bilo 2-0 u setovima, ali ne bih se zakleo.
            Eto to je bilo moje predstavljanje. Pozdrav svim clanovima foruma,
            Dok si ti odgovorio, ja zaspala

E sjajna priča. Želim ti, a verovatno kao i svi odavde, da uspeš i da sakupiš sve te neophodne novce. Znamo koja je to muka, sigurno najveća. Srećno i obaveštavaj nas o svom napretku naravno.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Nema jos optimalnu kontrolu nad udarcma Novak, loptice dosta brzo lete, nema raščupavanja... Ima vremena da se prilagodi.. Da ovo prođe bez drame i onda polako..

Počeće i Bh, da ulazi kao maločas.
              Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                duga je godina
                Ali ako se po jutru dan poznaje
                Sreća pa ima ona koja me uvek uteši i obriše prvu... prvi se mačići u vodu bacaju
                sigpic

Comment

• Dobro je, ipak bez nekih većih problema portiv uvek nezgodnog Nanda. Idemo dalje...
                  sigpic

Comment

• Kakva reakcija, ovo je najvaznije, ponovo uziva i zeli da je na terenu.
                    sigpic

Comment

• I naravno tu je i odvratno radovanje.

Nego, kako je igrao Rafa? Gledao samo prva 4-5 gemova...
                      OVAKO

Comment

• Zavrseno. Solidna igra, ali Verdasko los. Najjaci utisak meca, 3 potrosena celendza za 5 minuta u 3. setu na ocigledne lopte. Samo pokazuje Fernandovo mentalno stanja. Verdasko/Per vs Kirijos/Fonjini uh kakav bi to dubl bio. Ja mislim da bi oba tima odustala od igre vec u 1. setu.

Comment

• Ajmo Ivo doktore obaraj rekorde,postavljaj standarde!
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Utisak meca, radovanje na kraju
                            There's something wrong with me chemically
                            Something wrong with me inherently
                            The wrong mix in the wrong genes
                            I reached the wrong ends by the wrong means
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands
                            With the wrong theory for the wrong man
                            The wrong lies, on the wrong vibes
                            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ovi ce bukvalno do sutra da igraju, ako ovako nastave 18-17.

Comment

• Kako se bese dodaju celindzi u petom setu ? Jel se na svakih 12 gemova restartuju na po 3 celidza za oba igraca ?

Comment

Working...
                                X