Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• има ли ограничења или могу ово да играју до сутра?
    sigpic

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
      Nikola da li treniras ili si trenirao u Beogradskom trenaznom centru... gde trenira Ziki i nasi DC igraci?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
      Dok sam ziveo kao mali u BG sam trenirao svuda najvise na Gemaxu sa privatnim trenerom( u to vreme su tu igrali i trenirali Janko, Jovana Jaksic, Miki Jankovic) igrao sam i na Zvezdi i na jos par mesta. Nekada kad smo vezbali tajming udarca i jos neke ciljane stvari, sam trenirao na vestackoj travi na GEM 8. Poslednje 2 godine kad sam ovde sa jos dvojicom igraca koji su iz Madrida treniram najcesce kod Noleta, jer ima i betonski(koji je potreban jer se na pocetku sezone u Evropi dosta turnira igra na betonu u dvorani) a ima i sljaku.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
        Dok sam ziveo kao mali u BG sam trenirao svuda najvise na Gemaxu sa privatnim trenerom( u to vreme su tu igrali i trenirali Janko, Jovana Jaksic, Miki Jankovic) igrao sam i na Zvezdi i na jos par mesta. Nekada kad smo vezbali tajming udarca i jos neke ciljane stvari, sam trenirao na vestackoj travi na GEM 8. Poslednje 2 godine kad sam ovde sa jos dvojicom igraca koji su iz Madrida treniram najcesce kod Noleta, jer ima i betonski(koji je potreban jer se na pocetku sezone u Evropi dosta turnira igra na betonu u dvorani) a ima i sljaku.
        Ako budes bio u prilici dodji septembra da igras fjucers u nisu,navijacu za tebe svim silama
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
          Aha nisi taj Nikola na koga sam mislio
          Srecno u svakom slucaju.

Karlovic 140 vinera i 75 as udaraca. Doktor.

Comment

• Lobom za mec, Doctore Ivo.
            Bravo.

Comment

• Bravoo Ivo doktoree,bravo!
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Hvala Mare puno, jos je rano za raspored. Problem je u tome sto ti tek u sredu(eventualno utorak) znas na koji ces turnir da upadnes i gde ti je najbolje da ides.) A u petak vec mora da si tamo da se prijavis. Tako da je avionska karta obicno skupa a priprema minimalna. Zato obicno pravimo ture po jednoj zemlji(ako ima vise turnira zaredom u jednom gradu jos bolje) i odigramo 2 ili 3 turnira. Igrao sam nekoliko puta u Srbiji gde obicno pocne u julu(nekad u junu) i onda zaredjaju turniri po razlicitim gradovima. Karlovic pobedio konacnooo!!

Comment

• Радек Штепанек и Др. Иво ћерају кера и пркосе... ајде децо, победите их више....
                  sigpic

Comment

• Ustati rano, nemoguća misija
                    Opcija 2 - naspavam se,

Comment

• Istomin na Noleta

Comment

• Odlična reakcija za kraj, to nam treba najivše, za početak

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• a on i dalje salje ta srca, po vasoj reakciji sam mislila da je prestao
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• All we need is love...rata ta taa taaa
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ta srca su sranje i jedino su imala smisla na RG, kako bi bilo lepo da prestane sa tim

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                a on i dalje salje ta srca, po vasoj reakciji sam mislila da je prestao
                                Rekao sam to jos u Dohi, ne postoji nista odbivnije i odvratnije od to. Sve vise i vise me nervira kad radi to.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X