@Pedja Da, tako je.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nole ne baš tako dobar, Nando nije koristio nijedan poklon Novaka a bilo ih je mnogo. Sad ide na Istomina i tu ne bi trebao imati nikakvih problema ali gledajući ovaj AO sve je moguće. Za sad dosta dobar turnir.
Federer treći meč na RLA. Valja se oko 5 ustati i gledati.Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostZavrsice Fernando i Nole pre ove dvojice Karlovica i Sebajosa a poceli preko 2 sata kasnije. 15-15 vidim na live score-u.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Unofficialpage View PostNole ne baš tako dobar, Nando nije koristio nijedan poklon Novaka a bilo ih je mnogo. Sad ide na Istomina i tu ne bi trebao imati nikakvih problema ali gledajući ovaj AO sve je moguće. Za sad dosta dobar turnir.
Federer treći meč na RLA. Valja se oko 5 ustati i gledati.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostPokusao sam ja ustati za Nadala,ali nije islohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postkakav si ti navijacZelim vam svu srecu u ustajanju,tezak je to zadatak
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNavija za Opelka lik, sve je po propisu uradio.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Unofficialpage View PostZnam taj osječaj, kad hoćeš leći govoriš 100% se ustaješ i kad dođe vrijeme za ustajanje tačno bi mobitel razbio što zvoni hahaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment