Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    Ne znam Ni, covek je zasluzio prvi teren gde god da igra.
    Ja nisam njegov fan ali kada vidim ovoliku posvecenost I zelju za igrom..
    posvecenost i zelju za igrom ima i Radek stepanek pa opet mora da igra kvalifikacije dok main draw ceka Istomine Tursunove Haase Halyse Janovice Jasike i sl
    tako ti je to

Comment

• Sto se tice harizme, meni je Federer poslednjih par godina otkad nije glavni favorit mnogo opusteniji, "topliji" u izjavama, smeje se i sali dosta cesce, jednostavno mnogo prijatniji. Nije vise kao robot i ne potcenjuje druge. Sto vise stari to mi je drazi. 6-1 treci set.

Comment

• Originally posted by cssr View Post
        posvecenost i zelju za igrom ima i Radek stepanek pa opet mora da igra kvalifikacije dok main draw ceka Istomine...
        zaradio ga je čovjek, spasio 4 meč lopte u borbi za azijski WC

Kei najprecjenjeniji igrač TOP 10 društva, loše za Stana
        Last edited by shminka; 22-01-17, 10:17.

Comment

• Originally posted by luka View Post
          Novak se previše trudi da ga svi vole.... del Potro isto ima ono nešto što svi vole, što bi ga učinilo megazvijezdom puno većom nego sad, samo da su ga ozljeda zaobišle.
          Jeste, vole ga zato što nikome (od najvećih) nije ozbiljna pretnja, u njegovom slučaju zbog povreda. Da im je pomrsio račune videli bi kako bi postao mnogo manje voljen uprkos harizmi. Imaš tačan primer u Djokoviću. Svima je bio simpa (slatki mali), dok je bio večito treći, četvrti. Čim je pokazao zube najboljima, odjednom su mu pronašli sve mane.
          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Moze li Kei uvesti mec u peti set?
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Najomiljeniji time si sve rekla. Nisi rekla najbolji, sto mozda jeste, ni danigra najljepsi tenis, sto je definitivno istina. Nego najomiljeniji. A od kuda ga ljudi znaju da bi bio omiljen? Iz onoga sto im mediji serviraju.
              Pa ljudi idu na turnire, gledaju ga, kod njega nema foliranja, daje uvek svoj maksimum, postuje time i svoje i uopste teniske fanove, ne znam sta vise zelis od nekog...

Sent from my Z3 compact <3
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Problem je Novaka što se pojavio kasnije nego Rafa i Federer, ranije su već oni dobili svoju bazu navijača i tu je malo Novaku ostalo. Niko njega ne mrzi, kad se ova dvojica povuku on će dobiti puno veću bazu navijača.

Za sada to djeluje puno bolje, ne znam kako ovo može izgubiti Roger.
                Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• NI, ne preteruj, cak i da su krili Federera po medijima ljudi bi znali za njega jer je covek legenda. Isto vazi i za Federove fanove koji pricaju o tome kako Federer nije privilegovan sto je ocigledno. Pravila su pravila i tu je prici kraj. Kad se krse zbog nekoga taj je privilegovan. Pa Novak nema nikakav status na AO a najuspesniji je teniser na AO, zamislite da Rafa ima los tretman na RG.. Jednostavno svi navijaju za Federera pa cak i organizatori, novinari, svi..

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Tacno.
                    Po meni bi Djokovic bio mnogo obozavaniji da se manje trudi da se dopadne svima.
                    Varas se Sandu.

Novak nikada ne moze postati obozavan. Ali on se tesko miri sa porazom, osim protiv Istomina.

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                      Jeste, vole ga zato što nikome (od najvećih) nije ozbiljna pretnja, u njegovom slučaju zbog povreda. Da im je pomrsio račune videli bi kako bi postao mnogo manje voljen uprkos harizmi. Imaš tačan primer u Djokoviću. Svima je bio simpa (slatki mali), dok je bio večito treći, četvrti. Čim je pokazao zube najboljima, odjednom su mu pronašli sve mane.
                      Pa i nije bas tako ... seti se 2011 i silnih hvalospeva na njegov racun sa svih strana, i pocetka 2012 dok se drao po terenu, cepao majce, pa i psovao - bio svoj. Poneko se uvek nasao da nesto zameri, ali su mnogi jednostavno voleli Novaka takvog kakav je. Kasnije kada je krenuo da se ulizuje svima (a ima i u obaranju rekorda tako da jesi delimicno u pravu) ga nisu toliko voleli.
                      Pisao sam ovo vec ali ponovicu nije na odmet:
                      "Jednom je jedan pokusao da se dopadne svima. Na kraju ga niko nije voleo."
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                        NI, ne preteruj, cak i da su krili Federera po medijima ljudi bi znali za njega jer je covek legenda.
                        A kako je postao takva legenda? Nije Federer isforsiran sada, nego ranije.

Comment

• Mete covjek sa 36 veliku Novakovu i nikad jacu eru

Comment

• Serverer

Sent from my LG-D605 using Tapatalk
                            Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Kakav je raspad od tenisera ovaj Nishikori, samodestrkucija u najboljem izdanju.

Evo ga I ovaj retro, retko antipatican lik, zaista mi je tesko poverovati da ma koliko se svi ostali trudili da bude korektni uvek ce biti ovakvih genijalaca da ti smuce celu pricu sa svojim postovima.

Da dodam I mrkelu.

Svi iz svojih, malih rupica izasli. Tako je to kad Macke nema!

Ne moze covek trpeti ovo preterivanje.
                              Last edited by Indigo; 22-01-17, 10:22.
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Kei otresao ruku u par navrata, brzo ce ovo biti gotovo sa trenutnim Rogerovim nivoom
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X