Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pedja5000 View Post
    Sada mogu otvoreno da gazem da mi je krivo sto je Novak dobio Verdaska u Dohi. Mislim da Novak ide Nadalovim stopama. Nadam se da ce Novak poraz tesko shvatiti.
    Ne pretjeruj.

Ovo je jako tezak poraz ali je jos uvijek prerano pricati o tome da ide Nadalovim stopama.

Novak je jos jednom izgubio mec u kojem je bio igracki bolji, malo ali bolji. I to je ono sto najvise brine. To i 5. set. No, napisacu analizu.

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Ne pretjeruj.

Ovo je jako tezak poraz ali je jos uvijek prerano pricati o tome da ide Nadalovim stopama.

Novak je jos jednom izgubio mec u kojem je bio igracki bolji, malo ali bolji. I to je ono sto najvise brine. To i 5. set. No, napisacu analizu.
      NI to je klasika protiv igraca takvog tipa. Imaju dovoljno dobru defanzivu da izdrze Novakove (i inace mlake napade) a ofanzivom su u stanju da ga izbace iz konforne zone i nateraju na greske. Nije ni cudo sto mu je Vavrinka otrgnuo tri slema. Tako je kako je....
      U svojoj kuci, u svom dvoristu, na terenu na kom ima najbolji skor svih vremena, da izgubi u drugom kolu od igraca koji je 117 na svetu. Sramota.
      Ali tako je kako je.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bravo Istomin, na stranu loša igra Novaka Denis je ovo potpuno zaslužio, brutalno je odigrao. Nakon što je Nole poveo 2-1 u setovima sam mislio da je gotovo, da će Nole to rutinski, u svom stilu, završiti. Istomin kad je krizu pretrpio u 2. i 3. setu (odnosno samo 3. set) je zaigrao je odlično.

Nole nema snage, tu je preciznost ali nema u tim udarcima snage da nanese štetu protivniku. Na kraju je totalno fizički pao.

Eh još da Murray, Nishikori, Nadal, Wawrinka, Dimitrov, Tsonga, Istomin, Busta, Monfils, Simon,... ispadnu pa da se i mi navijači Federera ponovo radujemo tituli na nekom GSu.
        Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
          Bravo Istomin, na stranu loša igra Novaka Denis je ovo potpuno zaslužio, brutalno je odigrao. Nakon što je Nole poveo 2-1 u setovima sam mislio da je gotovo, da će Nole to rutinski, u svom stilu, završiti. Istomin kad je krizu pretrpio u 2. i 3. setu (odnosno samo 3. set) je zaigrao je odlično.

Nole nema snage, tu je preciznost ali nema u tim udarcima snage da nanese štetu protivniku. Na kraju je totalno fizički pao.

Eh još da Murray, Nishikori, Nadal, Wawrinka, Dimitrov, Tsonga, Istomin, Busta, Monfils, Simon,... ispadnu pa da se i mi navijači Federera ponovo radujemo tituli na nekom GSu.
          Za pocetak, Berdih sutra treba sve da poizbacuje u aut da bi se nadali necemu
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
            Bravo Istomin, na stranu loša igra Novaka Denis je ovo potpuno zaslužio, brutalno je odigrao. Nakon što je Nole poveo 2-1 u setovima sam mislio da je gotovo, da će Nole to rutinski, u svom stilu, završiti. Istomin kad je krizu pretrpio u 2. i 3. setu (odnosno samo 3. set) je zaigrao je odlično.

Preciznost je tu? Zaista?
            70 neiznudjenih gresaka a od toga je bar 40 izbacio citav metar u aut. Snage ima, hrabrosti I gameplana nema.
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              NI to je klasika protiv igraca takvog tipa. Imaju dovoljno dobru defanzivu da izdrze Novakove (i inace mlake napade) a ofanzivom su u stanju da ga izbace iz konforne zone i nateraju na greske. Nije ni cudo sto mu je Vavrinka otrgnuo tri slema. Tako je kako je....
              U svojoj kuci, u svom dvoristu, na terenu na kom ima najbolji skor svih vremena, da izgubi u drugom kolu od igraca koji je 117 na svetu. Sramota.
              Ali tako je kako je.
              Problem je što je previše bio defanzivan. Ulazio je nerezonski u razmene i produžavao poene kada je imao čiste situacije da napadne. Ali valjda će konačno izvući pouke i podvući crtu.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                70 neiznudjenih gresaka a od toga je bar 40 izbacio citav metar u aut. Snage ima, hrabrosti I gameplana nema.
                Pa dobro stoji i to, ali on pogodi 10 udaraca kako treba i gdje treba ali zbog mlakog udarca Istomin to vrati bez problema i onda Nole pokuša još jače i gađa još bliže liniji ali tad ide greška. Mora još na oštrini da radi, bolje rečeno da je vrati kao prija i doće opet pobjede.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                  Nema snage.

@Unofficial

Sta je odigrao brutalno? Meni je Denis drag, ali on je odigrao toliko prosjecno i vjerovatno sad sjedi i pita se, sta ovo bi?

Brutalno je odigrao Kveri, brutalno odigra Wawrinka, brutalan je bio Rosol protiv Nadala na Wimbledonu. Ovo je jedan mlitavi tenis, gdje je Novak djelovao kao karitas
                  1. Andrey Rublev
                  2. Thanasi Kokkinakis
                  3. Alexander Zverev
                  4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                    Nema snage.

@Unofficial

Sta je odigrao brutalno? Meni je Denis drag, ali on je odigrao toliko prosjecno i vjerovatno sad sjedi i pita se, sta ovo bi?

Brutalno je odigrao Kveri, brutalno odigra Wawrinka, brutalan je bio Rosol protiv Nadala na Wimbledonu. Ovo je jedan mlitavi tenis, gdje je Novak djelovao kao karitas
                    Imaj u vidu da je ovog istog Denisa Džumhur na travi pobjedio. Za njegov standard brutalno, dobro možda pretjerana riječ ali odličan tenis, za njega, sumnjam da on može bolje.

Comment

Nema snage.

@Unofficial

Tacno nije nista spektakularno odigrao Denis, ALI je bio opusteniji, znao je sta hoce, kao sto sam nesto ranije rekao bio je manje los. Kada se na to doda da je Denis Istomin bio konstantniji od Novaka Djokovica u mecu koji je trajao skoro 5 sati - sve je jasno.

Koristim ovu priliku i da uputim podrsku i zelju za sto kracom apstinencijom bratu Gangreni. Izdrzi Gang!!!
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Endi iscjeden u finalu na noge kralju sljake

Comment

• @Unoffical

A za njegov standard brutalno, to da. Ali to je nesto sasvim drugacije od generalno brutalnog tenisa.

@Sandu, slazem se sa svim. Koristim ovu priliku da pitam, mi smo u trecem kolu, a vi?
                          1. Andrey Rublev
                          2. Thanasi Kokkinakis
                          3. Alexander Zverev
                          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ja sam samo rekao da Novak ide Nadalovim stopama. Rezultatski je to dosta slicno Nadalovom padu. Ja nisam rekao da ce Novak da nastavi da gubi kao sto Nadal vec gubi par godina. I ja ne mislim da ce tako da bude. Ali da pocetak pada Novaka lici na pocetak pada Nadala mora se reci.

Sada postoje dve mogucnosti.

1) Da Novak ponovo bude dobar, ali ne kao 2015. i pocetkom 2016. Odnosno da ova kriza bude slicna onoj Federerovoj iz 2013.

2) Da se Novak ne vrati brzo. Slicno kao Nadal

Obe varijante su moguce, ali slazem se da je prva verovatnija.
                            Last edited by 147; 19-01-17, 09:13.

Comment

@Unoffical

A za njegov standard brutalno, to da. Ali to je nesto sasvim drugacije od generalno brutalnog tenisa.

@Sandu, slazem se sa svim. Koristim ovu priliku da pitam, mi smo u trecem kolu, a vi?
                              Koji vi? I ko je u trecem kolu?
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

@Unoffical

Mi cemo kuci, koliko jos veceras. Jedva docekasmo. Bedak bi bio da smo morali jos koji dan da ostanemo ovde. Draga, dolazimo!!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X