Ali zato servira odlicno. Mada sveukupno, ispod nivoa obojica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostAli zato servira odlicno. Mada sveukupno, ispod nivoa obojica.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Servis je stvarno sjajan kod Rafe,a ostalo toplo-hladno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pritiska Rafa servis Zvereva,ali i dalje nema brejka,plasi me to.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Da li ce mocni, premocni Denis Istomin, koji igra tenis svoje karijere da izgubi od Buste danas? Vrlo verovatno ....
Bruka ...... i sramota.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ali ga je na kraju ipak uzeo ... i ulazimo u cetvrti, da vidimo sta ce dalje da se desisigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Koliko vidim,Agut i Ferrer igraju spanski klasik.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sjajno servira i ukrasce set na kraju..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne pamtim kada je dobio neki bitan TB,mislim da je vreme.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment