Uopste se ne slazem.. mislim da su svi opasni po njega, bez obzira hoce li ponoviti ovakvu igru. Bio je ubjedljiv, ali ne koliko je Berdih bio spor, trapav i neprecizan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by zdravkelja View PostTako bas i nije bilo ranije, nekada kao da je cuvao najbolje udarce za njihove meceve.
ja jos kez ne skidamkako mi je nedostajao ovaj osecaj
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ne znam sta da kazem, bez teksta me ostavio
nikako nisam ocekivala da ima taj nivo tenisa u sebi ovako rano u sezoni, to je ono sto me je najvise iznenadilo, a i njega jehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Nije bio loš, naprotiv, al je Berdih bio kriminalan, tako da videćemo dalje.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Zenski tenis je komedija. Cibulkova gubi 6-2 i 4-0 i sad je odjednom 5-4 za nju. To mu dodje jos kao kada bi Nadal izgubio od Bagdatisa onaj mec, posle onog gema na sredini 3. seta. Moj komentar jednom drugu "Cibulkova gubi 6-2 i 4-0 :laught::thumbup:. Upozorio sam te da se ne kladis na zenski tenis. Mene je iskustvo naucilo da tu forma ne igra skoro nikakvu ulogu i da tu moze da pobedi svako svakoga(Serenu malo teze) u prvih 50 u svakom trenutku. Jako varljiv sport. Ne bi me zacudila da odjednom Cibulkova preokrene, ne bi to bio prvi put kod zena, pogledaj samo Jecu juce."
Comment
-
Ustadoh u 4i30 za Nadala,kad on nije ni poceo,e sjajno zaistaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakve loptice mu salje Rafa,pa ovo bih i ja zakucavao.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Popravio se sa osnovne linije,ali je ritern ocajan.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Egal set sa osnovne linije,ali ne moze krsten ritern odigrati...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment