Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Свака част клубу за потпис и одабир играча!

Још плеј и центар па да видимо где смо...

​​​​​​Надам се Јовкету,а центра се надам да неће Монро

Кад је Отело Хантер отишао у Бајерн,дај тог Тарика Блека кад већ мора

Comment

• Mislim da je Monroe izvesniji od Black-a. Radonja zna sta mu treba. 20+ poena u napadu ili cvrsta odbrana reketa.

Comment

• Nadam se dolasku Jovica koji posle povrede nece kostati mnogo ,on bi za par meseci bio tako dobra nadogradnja na ovaj roster.
        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Jovicu se svi nadamo. Ako s njim Kuzmic ne proigra, onda je zavrsio karijeru.

Comment

• Ja sam zadovoljan prelaznim rokom.

Doveli smo kvalitetne tismke igrače koji su se dokazali i na evroligaškom nivou.

Pogotovo Kalinić koji je uz Judoa bio najžaslužniji za titulu Fenera u Evroligi.

Comment

• Sljemove na glavice stize bomba

Comment

• Ne verujem da ce danas biti bombardovanje

Comment

• Trebalo bi da se Monroe izjasni ovih dana. Ponuda je dobra ali je manja od onog sto on trazi. Verovatno postoji i opcija B. Mislim da ce Radonja insistirati da se sa prvom peticom udje u pripreme.

Comment

• Joj, Monroe. Meni je on bas petica kakve ja volim ali ja sam lik koji voli tu staru kosarku sa mnogo vica, tuce, jasne pozicije. Danas je to mnogo brže, cistije sa dva pleja dva krila peticama koje sutiraju, sterilno mi to.
                    E sad, tim kakav mi imamo zahtjeva low post igraca a Monroe to jeste al sta cemo kada nas napadnu iz p&r? Kako cemo da branimo sut kod dobrih blokova, ko ce obruc da čisti? A znamo da stranci bas i ne vole da se cimaju u ABA.
                    Ja nešto razmisljam u pravcu Lesora. Bas je bio dobar i nekako imam osjećaj da bi nam ukupno više dao. Al ni prici ne može Monrou kada je u pitanju zidanje i povratni pas a mi smo tu bas zajebani. Bas jebada. Koga god izaberemo, svjesno smo izabrali odredjene nedostatke.

Comment

• Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran” .
                      Dakle, još centar i to je to.

Comment

• Stojance, pasulj te izneverio ovog puta nacisto. Mada ja ocekujem Jovica u doselekciji kad se oporavi, tako da, mozda nije pasulj skroz omanuo.

Comment

• Wolters, Ivanović, Uskoković, to su plejevi za ovu sezonu.
                          Jović je bio aktuelan dok Nate nije potpisao.
                          Na centarskoj poziciji sam izrazio želju kojeg tipa igrača želim, ali ne verujem na žalost da će takav doći.
                          Od alternativa može Monro, može i Lesor.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Prvo da cestitam Dejanu Radonjicu na jos jednoj osvojenoj tituli i sto je spasio klub daljeg propadanja bar za ovu jos jednu sezonu.

Ostalo nije ni bitno, neka proracanstva moja su se ispunila a neka moja druga su se isto ispunila. Tako da je zavladala tuga kod komsija pa su napravili odlican tim ove sezone,a dok Panteri iz Zelezniak vise ne spominju da je av doveo Radonjica.

Hvala Bogu da je prvovencani i prvi od nas Serba krenuo u skolu za trenere pa je prevaru Saloa zamenio sa Dejanom Dejom Radonjicem.

Tim sklopljen po mom ukusu...ali uprava je jos jednom zakazala i pokazala da nema zelju za necim vise, ali Ostoja Limar hoce vise i Alicencu za svoj klub..para ipak ima i bez gostovanja po drzavnim televizijama..
                            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                            2× German League champion (2018, 2019)
                            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Ne kilavite vise dovodite centra i da krene uigravanje

Comment

• Ne kilavite vise dovodite centra i da krene uigravanje

Comment

Working...
                                X