Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fale plej i centar to je tako ocigledno,i bilo je vidjeno da ako izgubimo bice zbog toga,sto se i desilo,jer ona prednost je trebala da se iskontolise,ja ne znam sa ovakvim rosterom kako smo tako lagano izdominrali pocetak ABA a i veci deo ovog meca.Kuzmic drugi igrac,al ebga ne moze on celu da igra..dok sve legne na mesto,da ne bude kasno samo
    sigpic

Comment

Radonjić je odlično pripremio utakmicu, iskoristio prednost u reketu i odsustvo Erdena. Međutim, on je trener koji se prilagođava i onog trenutka kad protivnik mijenja koncepciju igre, ide na prilagođavanje, i to je svima jasno.
      Toliko se pogubio da je završnih par minuta igrao s petorkom koju nikad ne koristi. Time je eliminisao unutrašnju igru a spoljnu sa Lazićem ispred Jenkinsa.

Još ima stvari koje su čudne i neobjašnjive. Postoji li neki razlog zašto Danguba nije počeo drugo poluvrijeme a uvijek startuje. Imao je najveći +/- na poluvremenu, vrhunska odbrana, nekoliko bitnih skokova i pogodio trojku i dugu dvojku, maksimum od njega. Nije imao problem s ličnim.
      Simonović na Clyburnu? Prespor za njega i neka Ozmo sad objašnjava kako je Simon u odbrani neka sila koja i još pomaže, što je samo on vidio ili čuo od nekog.
      Ako se već odlučio za nižu postavu, 4+1, taj 1 je morao biti Kuzmić a PF neka igra Dangubić. I takva petorka mu je brža od ove koju je imao, to je morao znati.
      Rebić iz nekog nepoznatog razloga Radonjić mu vjeruje i ne ide se po pleja. Dobar je momak valjda, sluša trenera, dobiće čokoladu a mi šipak i to cijeli vagon. Odlučio je da mu on bude rezerva a Jović da se cijedi do povrede, isključivi krivac je Radonjić. Valjda će se bar zapitati da li je korektno da tim ispušta dušu na terenu a onda uđe poluamater da za 10 minuta sve devastira.
      Bjelica, čovjek koji cijelu karijeru ide isključivo po klubovima svog menadžera i na taj račun je stvorio zavidan CV. Solidan igrač, ali neko kome će lopta biti pokupljena s glave u trenutku kad vodimo 8 razlike.

Ne zanosite se sa Milanom i Izraelcima, ništa neće napraviti. Loše su selektirani i imaju prosječne trenere. Bamberg će biti ispred bar jedne od tih ekipa, a neće me iznenaditi ako bude ispred obje. Nijemci imaju trenera koji je u vrhu i selektirao je ekipu po svom ukusu.

Originally posted by Bastia33 View Post
      Svaki put kad neko stavi Darušafaku i F4 u istu rečenicu dobijem osjećaj da je nota napravio lažni profil i zajebava me

Nema priče o kandidatima za F4 prije nego što se odigra bar 4-5 kola Evrolige, prije toga je sve samo nagađanje na prazno.
      Ove sezone je bice na udaru, nije smio pomenuti Armani u kontekstu F4.

@colke555

Blatt je izabrao logično rješenje. Doveo je strance na 4 pozicije a petu zatvorio sa domaćim igračima, postoji i ograničenje u prvenstvu. Da ima kvalitetnih centara ne bi Željko po svaku cijenu zadržao Udoha i Veselog. Sve ekipe uglavnom zadrže najbolje pod košem. Bourousis je htio u Grčku i od preostalih imaš još Zirbesa i Dubljevića koji ne želi nigdje i za kojeg se mora platiti neko ogromno obeštećenje.
      Rice mu je bio prvi izbor na PG, nije ga uspio dovesti i otišao je po Wanamakera, najboljeg koji je dostupan. Clyburn je pun pogodak, Moerman dobro rješenje, vidjećemo koliko može Anderson. Mogu ući među 8.

Comment

Originally posted by notorious View Post
        Rebić iz nekog nepoznatog razloga Radonjić mu vjeruje i ne ide se po pleja. Dobar je momak valjda, sluša trenera, dobiće čokoladu a mi šipak i to cijeli vagon. Odlučio je da mu on bude rezerva a Jović da se cijedi do povrede, isključivi krivac je Radonjić. Valjda će se bar zapitati da li je korektno da tim ispušta dušu na terenu a onda uđe poluamater da za 10 minuta sve devastira.
        Eh da Rebic igra zbog Radonjica..

Comment

Clyburn-a sam gledao prvi put i oduševio me.covek, nezaustavljiv 1 na 1 sa ogromnim rasponom ruku, skok, odbrana, šut, sve u fullu. Takođe Guduric zvezda u usponu u najavi.
          sloboda ili ništa

Comment

I šta je bilo?
            Je l' sin DragaAn nab'o Radonju ?

Comment

Malo falilo. Da je bio na jos jednom vinjaku, bilo bi svasta

Comment

Podbacili su oni od kojih Blat ocekuje najvise. Vilbekin i novajlija Vonamejker projektovani su u lidere ekipe, a ne zna se koji je sinoc bio losiji. Jesu njihova slobodna bacanja resila pitanje pobednika ali ono kako su se celim tokom predstavili srpskoj publici daleko je od pedigrea koji poseduju. Klajburn i pogotovo Bertans bili mec vineri za Darusafaku.

Comment

Originally posted by goku View Post
                  Sad bih opet rekao da se nije desilo ništa novo, Radonja opet našao način da ispusti veliku prednost, ali možda po prvi put mislim da on nije jedini krivac jer stvarno fali još jedan solidan plej, može i Vasa Micić.
                  Ja sam možda i najveći hejter Radonje na forumu, ali jednostavno za početak ove sezone mu se ne može ništa zameriti, pa ni za sinoćni meč, ništa mnogo. Gazda je podbacio, da smo imali još jednogo ozbiljnog igrača na jedinici i na petici u rosteru sinoć ne bi ni došli u situaciju u koju smo ušli već bi izašli iz meča sa nekih 6 do 10 razlike.

Ovako....čekamo ta pojačanja i molimo Boga da se u klubu nisu itripovali da Rebić može da igra u EL iole ozbiljniju rolu od role zvane "uđi da žrvtuješ faul".

Lazić Branka sam odlučio sinoć da više ne komentarišem, ponavljam se, nema smisla. Simona isto. Ostalo sve pet momci.

Comment

Nisu u klubu ništa istripovali nego ne žele opet da dovode nekog Mekela i Sofa pa da opet "zarađuju" na njima tako što će ih otpustiti. A ja sam uvek ZA kada je ta strategija u pitanju.

Comment

• Verovatno će ovako da dovedu Skoti Pipena.

Comment

• Nate Wolters.

Comment

• Samo da nam strategija ne bude ko Arsenalova,od Iguaina zavrsimo na Perezu,u minut do 12

@Ljuba za Woltersa si nesto cuo ili bi ga ti voleo

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                            Nate Wolters.
                            Tako se priča, ali ne bih o insajderima, ovog ljeta ništa konkretno nisu uboli.

Comment

• Zanimljivo mislim da bi nam legao,bar ono sto sam ga ja gledao u Besiktasu ume da ubaci

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                                Samo da nam strategija ne bude ko Arsenalova,od Iguaina zavrsimo na Perezu,u minut do 12

@Ljuba za Woltersa si nesto cuo ili bi ga ti voleo
                                Po avataru bi se reklo da me boli uvo ko ce da dodje u Zvezdu
                                Cuo sam...

Comment

Working...
                                X