Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ipak postoji razlika između tenisa i nogometa, a niti je RG Davis.
    Takvi navijači su znali Novaku isto milion puta učiniti štetu veću nega da je prazan stadion.

Osim toga, da teniski stadion prima 50k ljudi, vjerovatno bi se iz ovih naših krajeva busevima išlo na turnire, kao na gostovanje

Comment

• Inace, razlog jucerasnje lose posete

RG's empty b/c the whole area's flooded: roads are cut, trains won't work. Check the news before tweeting lame stuff about the Paris crowd.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Pretpostavio sam neki takav "argument", ali razumjeces zasto ga necu prihvatiti i shvatiti ozbiljno. Ja nisam mislio huligane da dovodi na stadion, vec pravih fanova, disciplinovanih, a strastvenih. Samo preko njegove web-stranice bi se moglo organizovati nesto slicno, bez ikakvih problema. Takodje bi se selekcija mogla odraditi lagano, da se razdvoji zito od kukolja, da tu cast dobiju pravi navijaci, koji zele i umiju da pomognu Novaku, ne obratno.. Nista nemoguce.

Comment

• Wilander:
          "I don't expect Thiem to win"
          E sad sam vec zabrinut..

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Inace, razlog jucerasnje lose posete
            Bas sam i ja citala jutros, situacija mnogo ozbilnjija sa poplavama od toga jel ce se odigrati mecevi ili ne. Moguce da se danas proglasi i vanredno stanje zbog elementarne nepogode.

Comment

• Zatvorili su Luvr koji je poznato utociste za turiste kad je kisa. Moguce da ce poceti da evakuiraju slike. A da RG ima krov, ko zna sto bi bilo.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                Bolje sto su oba 1/2 u isto vrijeme, ali mi krivo sto zbog toga necu moci gledati uzivo sudar StanEndi.
                Jao, koliko nervoze oko ovog RG, pa ne znam dje udaram, ljudi. Zvucim kao pokvarena ploca, u drustvu svaka druga mi je o RG-u, sjekiracija oko (ne)uslova, rasporeda, Novakovih pehova i nervoze, uzlazne forme rivala iz donje polovine zrijeba... Poludjeh nacisto!
                Ako ikad Novak bude u prilici da izjednaci broj slemova sa Federerovim, moram kako znam i umijem da se ispruzim za to putovanje. No bi me izbacili sa stadiona, cini mi se..
                E, zbilja, jedna stvar me zanimala jos od US Opena, vezano za tu slabu podrsku Novaku sa tribina. Ok, ne moze svaki mech, niti svako finale, ali ako bude u prilici da napokon uzme ovaj RG, zasto se za neki tako bitan mech Novak ne ispuzi malo, iskesira milion-dva i napuni cijelu jednu tribinu svojim ludim fanovima koji bi se chuli do neba?! Ja mislim da je to prejeftina investicija za ono sto bi dobio tog dana. Bar bih ja tako uradio, 100%. Dovedem, fino, par hiljada grlatih fanova, koji ce da proizvode exploziju odusevljenja nakon svakog mog poena. Pa neka se onaj preko puta malo zamisli kako je igrati protiv toga.
                Novak je inadžija i bolje igra kada je publika protiv njega

Kiša i dalje pada u Parizu
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by luka View Post
                  Kolika dominacija Đokovića, Thiem bez ikakvog odgovora. Totalna nemoć.

Luka, Luka,

Od kuda ti ideja jucer da je ovo sansa za Tima? Cime da pobijedi napaljeng Novaka?

Originally posted by Vladan View Post
                  Djokovic igra najbolji tenis na sljaci u karijeri ova dva dana.
                  Potpuno normalno, kad ova sljaka lici najvise sporom hardu.
                  Last edited by NI; 03-06-16, 17:20.

Comment

• Rekoh ja da je itekako naoruzan Endi za duel sa Stanom. A sad na lekciju..

Comment

• Mnogo puta vidjen ishod, ubice ga Novak. Ugasice se Endi.
                      sloboda ili ništa

Comment

• Kakvi šampioni! On 18 GS i ona (ako sam dobro izbrojala) 25 GS bez ovog RG!!! Strašnooo!

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Oboma je trebao ovaj RG da kompletiraju CGS u dublu i miksu.. genijalci
                          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Last edited by miloolja; 03-06-16, 20:16.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sutra jakotežak posao za Novaka. Smarej je u naletu, dobro našpanovan fizički. Mentalno je stabilniji majka nije u vidnom polju da bi se istresao...
                              Novak je danas taktički odigrao korisno i nije dozvolio da se Tiem raspuca. Čim se opustio mali je raspalio ali iskusno se vratio i overio finale u strejtu.
                              Stanimal je pokazao da je igrač koji nije bio branilac na visini. Toliko se vidi da ne može dobiti turnir bez višemesečnih priprema ali ne umanjujem titulu 2015. Odigrao je sigurno meč života.

Čestitam Novaku još jednu stranicu teniske čitanke kojom će zadati domaći samome sebi. Nastavak sledi.

Umereni sam optimista ali ipak optimista.

Comment

• Мислиш прекосутра

Comment

Working...
                                X