Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by orao View Post
    @NI
    Inace veoma sam pozitivno iznenadjen tvojim postovima na RG 2016... optimizam koji provejava....
    Da nesto sam veci optimista nego sto bi bilo ocekivati. Berdih, Tim i Stan/Mari i sve to poslije Aguta, nema razlika za optimizam. Novak mi djeluje bas dobro kada nije nestrpljiv. Sto se primicemo zavrsnici, trebao bi biti manje nestrpljiv.

Sutra je veliki test. Berdih je u odlicnoj formi, uslovi mu super odgovaraju, medjutim, Novak u principu zna sto da radi protiv njega.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
      Odavno me nije zanimao ishod nekog mecha kao sad sa Marej - Vavrinka. Mislim da to moze biti dobar sudar, mozda cak i epski, prvi klasik posle duuugo vremena u kom ne ucestvuje ni jedna od 3 legende. A moze bit i sprdnja obicna, heh..
      U svakom slucaju, bas me zanima kako ce da se postave i sta imaju jedan drugome za reci. Jer u poslednje vrijeme sam obojicu vidio kako demostriraju vrhunski, nemilosrdan tenis. A moze se reci da su jedan drugom nepoznanica na sljaci, narocito ovakvoj. Endijev fijasko u MC-u 2013. nista ne znaci, to nije ovaj Endi..
      Zapravo, najvise me zanima kako ce (i da li ce uopste) Marej uspjeti da iskoristi ono sto on ima, a sto Novaku fali - snagu. Endi zna da lupa strahovito jako i kad upadne u taj film, postaje nemoguce opasan, a ova podloga ce mu dati malo vremena da se namjesti. To je ono sto ce Novaku prvenstveno praviti problem u eventualnom finalu sa Stanom, kako napasti jaceg od sebe na ovoj usljivoj sljaci. A problem je sto, ako ti njega ne napadnes, Stan tebe hoce sigurno. Vec u prvim razmjenama. Tako da ocekujem pucnjavu iz teske artiljerije, dobre poene u ovom 1/2. Samo da ne pukne Endi (Stan u ovoj fazi turnira nece 100%) i raspadne se, pa mech ode u jednom smjeru i ispadne rutinski za Stana. To bi bilo bas razocarenje..
      Mislim da Marej dobija, a onda premoren dolazi u finale kao što reče juventus posle 5 brutalnih setova sa Vavrinkom.
      Ukoliko pak Vavrinka prođe, onda u finale dolazi raspucan.
      Ne znam, nisam pametna koga od njih dvojice priželjkujem u finalu protiv Novaka.
      Možda ipak Endija, mada je slađe pobediti Stena koji brani titulu.

NI šta ti misliš?
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Da nesto sam veci optimista nego sto bi bilo ocekivati. Berdih, Tim i Stan/Mari i sve to poslije Aguta, nema razlika za optimizam. Novak mi djeluje bas dobro kada nije nestrpljiv. Sto se primicemo zavrsnici, trebao bi biti manje nestrpljiv.
        Ne znam zasto si Timu dao prednost umesto Gofanu. Po meni Gofan je blagi favorit u tom meci i definitivno tezi protivnik za Novaka. Po Vilanderu "nema gotovo nikakve razlike izmedju Novaka i Gofana".

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
          Mislim da Marej dobija, a onda premoren dolazi u finale kao što reče juventus posle 5 brutalnih setova sa Vavrinkom.
          Ukoliko pak Vavrinka prođe, onda u finale dolazi raspucan.
          Ne znam, nisam pametna koga od njih dvojice priželjkujem u finalu protiv Novaka.
          Možda ipak Endija, mada je slađe pobediti Stena koji brani titulu.

NI šta ti misliš?
          Andy

Comment

• Originally posted by luka View Post
            Da li je moguće da možda organizatori ne raspolažu sa istom vremenskom prognozom kao ti?
            Možda oni ipak malo bolje znaju? Možda je po njihovoj kiša do podne, pa poslije ništa.
            Originally posted by bojanaBG View Post
            A sta su to organizatori mogli da urade kad je u ponedeljak ceo dan padala kisa?
            Ajde videcemo sutra. Bilo bi lepo da ste u pravu.

Comment

• U mecu Mari-Stan nema jasnog favorita. Kladionice daju 55% Mariju. Ja bih dao 55% Vavrinki.

Vavrinka je u bolji igrac na sljaci od Marija. No, Mari konstantno popravlja svoju igru na sljaci. Mari je testiran na ovom turnir, Vavrinka nije u potpunosti. Uslovi odgovaraju Mariju ali samo ako mec ucini fizickim.

Novaku odgovara pobjeda Marija iz tri razloga. Prvo, Stan moze da nadigra Novaka na sljaci, Mari ne moze. Drugo, Mari ce da bude pod vecim pritiskom u finalu nego Vavrinka. Trece, ne mogu zamisliti da Mari lako ili brzo dobije Stana. Dakle ako Mari bude u finalu, skoro sigurno ce biti umoran.

Dugorocno gledano, poraz od Marija bi bio tezi za Novaka nego poraz od Vavrinke. Makar ce svaki poraz da bude tezak za Novaka.

Originally posted by skeptik View Post
              Ne znam zasto si Timu dao prednost umesto Gofanu. Po meni Gofan je blagi favorit u tom meci i definitivno tezi protivnik za Novaka. Po Vilanderu "nema gotovo nikakve razlike izmedju Novaka i Gofana".
              Ti volis da me mucis.

Kao prvo, u pravu si. Trebao sam napisati Tim/Gofan ali nisam. Mislim da je Tim favorit u tom mecu. Tim je manje umoran od Gofana. Tim ce biti pod manjim pritiskom od Gofana. (Mozda zazalim sto sam ovo napisao) Timu vise odgovaraju ovi uslovi nego Gofanu. Svejedno, mece se moze zavrsiti (teskim) Timovim porazom.

Ko Novaku vise odgovara. Gofan. On je malo bolji Agut. Znaci tezak rad, ovoga puta manje tezak zbog Gofanovog umora, bi trebao da da rezultat. Tim je pak losiji Vavrinka. Solidna sansa da bi se raspao u eventualnom polufinalu ali isto tako rizik da odigra mec zivota. Tada bi bilo vrlo cupavo za Novaka.

-------------

Anketa je pogresna. Toplo se nadam da ce prvi finalisat biti Novak.
              Last edited by NI; 01-06-16, 23:21.

Comment

• Ozmo ceni da neće biti odlaganja finala. Od srca želim igračima da subotu provedu u odmaranju.
                I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Pretpostavljam da će jedno SF ići na PC, a drugo na SL u isto vrijeme. Mora se napraviti prostora i za djevojke.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    Pretpostavljam da će jedno SF ići na PC, a drugo na SL u isto vrijeme. Mora se napraviti prostora i za djevojke.
                    Ako je tako, onda je logicno da na centralni teren stave Stana i Endija, mada ni to nije sigurno. Pretpostavljam da bi se onda na oba terena prvo igrala zenska sf, pa muska.

Comment

• Hvala NI
                      Znači sem Novaka navijamo za Endija i Gofana narednih dana.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
                        Ako je tako, onda je logicno da na centralni teren stave Stana i Endija, mada ni to nije sigurno. Pretpostavljam da bi se onda na oba terena prvo igrala zenska sf, pa muska.
                        Ma da, moraju takav raspored napraviti, ko će gdje je apsolutno nebitno, samo neka se završi sve u petak kako treba.

Comment

• Sve to pod uslovom da se danas svi mecevi koji su po rasporedu zavrse...

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Pretpostavljam da će jedno SF ići na PC, a drugo na SL u isto vrijeme. Mora se napraviti prostora i za djevojke.
                            To bi bilo idealno resenje

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                              To bi bilo idealno resenje
                              Kako sad stvari stoji, to je najlosije moguce od svih rjesenja. Ne ad je lose, ali ostala su bolja.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Novaku odgovara pobjeda Marija iz tri razloga. Dugorocno gledano, poraz od Marija bi bio tezi za Novaka nego poraz od Vavrinke. Makar ce svaki poraz da bude tezak za Novaka.
                                Malo si protivrecan NI. Kazes Novaku vise odgovara Murray a potom posledice poraza od Clayraya bice teze, sa cim se slazem. Ne znam koja je tvoja zivotna filozofija ali ja sam po prirodi skeptik i uvek se vodim onim "ocekuj najgore, nadaj se najboljem". Ako Novak uzme titulu bice svejedno da li je u finalu pobedio Stana ili Clyaraya ali ako izgubi dugorocno gledano nece biti svejedno od koga.

Originally posted by NI View Post
                                Drugo, Mari ce da bude pod vecim pritiskom u finalu nego Vavrinka.
                                Tacno ali isto tako je tacno da ako Clayray bude u finalu onda ce Novak biti pod vecim pritiskom nego da igra protiv Stana.

Originally posted by NI View Post
                                Kao prvo, u pravu si. Trebao sam napisati Tim/Gofan ali nisam. Mislim da je Tim favorit u tom mecu. Tim je manje umoran od Gofana. Tim ce biti pod manjim pritiskom od Gofana. (Mozda zazalim sto sam ovo napisao) Timu vise odgovaraju ovi uslovi nego Gofanu. Svejedno, mece se moze zavrsiti (teskim) Timovim porazom.Ko Novaku vise odgovara. Gofan. On je malo bolji Agut. Znaci tezak rad, ovoga puta manje tezak zbog Gofanovog umora, bi trebao da da rezultat. Tim je pak losiji Vavrinka. Solidna sansa da bi se raspao u eventualnom polufinalu ali isto tako rizik da odigra mec zivota. Tada bi bilo vrlo cupavo za Novaka.
                                Da je u pitanju finale Gofan bi mozda i bio bolja opcija od Tima ali u pitanju je SF, najvazniji mec tek predstoji. Iz tog ugla Tim je bolja opcija za Novaka jer ce manje energije utrositi nego da igra protiv Gofana. I Tim i Gofan su igraci za respekt ali mec protiv protiv Tima bi bio slicniji mecu sa Berdihom dok bi onaj sa Gofanom vise licio mecu sa Agutom pa ti sad vidi sta je bolje.

Comment

Working...
                                X