Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ClayWarrior View Post
    E onda ne znam sta da vam kazem za tog Djoku, strani placenicki lobiji su mnogo jaki. Cekamo 2020.
    prizvali kisu
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

E onda ne znam sta da vam kazem za tog Djoku, strani placenicki lobiji su mnogo jaki. Cekamo 2020.
      Za ovu situaciju je krivo vreme a ako se finale ne pomeri u ponedeljak onda ces biti u pravu.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
        Opet su to 2 mecha na 3 dobijena seta u 2 dana, a jos je to i optimisticna prognoza. Sta cemo sa onom malo mracnijom, koja kaze da se mozda ni sjutra nece igrati? Onda moze lagano da se desi 3 mecha u 3 dana da igraju pojedini. U srijedu svi koji su trebali danas, pa u cetvrtak cetvrtfinale, pa u petak polufinale. I ko prezivi, pricace..
        Ako bude ta mracnija, onda ce prebaciti finale u ponedeljak, sve zavisi od sutrasnjeg dana.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Ha ha ha Jer naravno niko drugi ne igra tu polovinu zreba, i nikome drugom vreme ne remeti raspored.

Comment

• Ne pomaže ni jedan krov u ovakvim situacijama, sa ovakvim vremenom bi se samo AO izborio kako treba, valjda će se naći najbezbolnije rješenje za nastavak turnira

Comment

• Lu, Darcis, Bedene, Agut, Berdych (ili Ferrer), Thiem (verovatno)

jel ovo najlaksi put do finala u istoriji GS?

Comment

• Realno remeti samo Djokovicu i Timu u gornjoj polovini, ostali su nebitni pioni u toj partiji saha.
                sigpic

Comment

• Videcemo sta ce biti sutra, pa ce se jasnije znati sta i kako dalje.
                  A i cekamo odluku organizatora. Koja ce verujem biti pravicna.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pomereno sve za sutra , definitvino najgori GS

Australiji nijedan slem ne moze da prismrdi

Comment

Toliko duhovito da me zaboleo zglob od smejanja

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
                      "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Isto je odigrati 4 meča u 6 dana i 4 u 8, možda u nekom filmu Još samo da stave Murraya i Wawrinku da sutra igraju, šteta je da im se remeti raspored

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                          Ha ha ha Jer naravno niko drugi ne igra tu polovinu zreba, i nikome drugom vreme ne remeti raspored.
                          Realno, novakove navijace zabole bas za te ostale. Oni gledaju svog ljubimca i njegov interes.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Realno, novakove navijace zabole bas za te ostale. Oni gledaju svog ljubimca i njegov interes.
                            Sta reci, RG se zbog njega igra verovatno.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                              Lu, Darcis, Bedene, Agut, Berdych (ili Ferrer), Thiem (verovatno)

jel ovo najlaksi put do finala u istoriji GS?
                              Ne naravno, sjeti se AO 2006.

Istomin, F Majer, Mirnji, Has, Davidenko, Kifer, Bagdatis
                              sigpic

Comment

• Haas=Agut, svasta ovde moze da se procita

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X