Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mec ulazi u treci sat a otpor Darsisa jos nije slomljen
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Nole samo izdrzi bilo kako do 1/2 pa onda brisanje ovog blata u Parizu ko god da bude protivnik.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Ma napisi sta oces samo ignorisi neke komentare koje ti se ne svidjaju i to je to.

Odlican Novak, evo sada dva brilijantna gemova, nevidjeni nivo.
        De nadji mi ko je ovde pisao da Novak igra dobro?
        Ne moras biti ajnstajn da vidis da lose igra, samo se razlikuju misljenja da li je ta slaba igra bitna i za nastavak turnira, ili je nebitno i popravice se (kao sto je Vladan naveo dosta primjera kad je Novak igrao slabo pa na kraju uzeo titulu).

I normalno da svako ima pravo da javno napise svoje misljenje, no treba i biti spreman na reakcije (ili moze ignorisati naravno).
        Last edited by icetea; 26-05-16, 15:52.
        -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Neka pise, svasta, svako ima pravo da kaze ono sta zeli u granicama normale i kulturnosti. Meni je zanimljiv, iako znam da troluje cesto uletim u neku raspravu s njim, nije dosadan i naporan kao neki
          To je tacno, zato i uletim u raspravu sa njim. Da je neko ko mi je dosadan, verovatno ga ne bi ni citao.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Tako je BORNAAAA kapetanuuuuu!!! Tako jeeeeeeee

lavoviiiii

Comment

• Ovo mi je najbolje kad se kaze "ulazi u treci sat" ne bi li se stvorila slika kako je to puno. A u obrnutoj situaciji kad hoces da dokazes da nije dugo, onda bi rekao "tek nesto preko 2 sata igre".....

Ulazak u treci sat je gle cuda, i dalje samo 2 sata igre.

Comment

• Sta izvuce Borna na set loptu, sjajno. Uz vise muke nego sto sam mislio, no bitno da je prosao.

Originally posted by shminka View Post
                Tako je BORNAAAA kapetanuuuuu!!! Tako jeeeeeeee

lavoviiiii
                Ja nisam smeo, ostavih ga kao challengera. Tako mi i treba.
                Last edited by p4p1; 26-05-16, 15:54.

Comment

• Tea kad` se samo setim Kevina i W. ili US Opena 2015 i prvih faza i onda kao na dugme (zeleno)
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Samo povremeno pokaze moc, i ostavlja utisak da nije "bas"u nekoj formi- izvanredan prilaz mecu
                    Last edited by jovan; 26-05-16, 16:00.
                    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Nijedan ali apsolutno nijedan navijac na RG sem Novakove loze ne na navija za Nnovaka ..........cak su i bezobrazni i bahatai

Comment

• Evo Beker dovatio Vajdu za gusu, valjda u ocajanju... more i to je los znak.
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ne svidja mi se ova situacija sa ledjima kod Novaka.

Comment

• Od pocetka RG je osetio da nije dobrodosao na turnir zato mrzovoljan ..........ali neka Srbin je to

Comment

• Originally posted by tea View Post
                              De nadji mi ko je ovde pisao da Novak igra dobro?
                              Ne moras biti ajnstajn da vidis da lose igra, samo se razlikuju misljenja da li je ta slaba igra bitna i za nastavak turnira, ili je nebitno i popravice se (kao sto je Vladan naveo dosta primjera kad je Novak igrao slabo pa na kraju uzeo titulu).

I normalno da svako ima pravo da javno napise svoje misljenje, no treba i biti spreman na reakcije (ili moze ignorisati naravno).
                              S tim sto sva ta uporedjenja nekih clanova sa Wimbledona, USO i ostale turnire padaju u vodu. Zato sto on na AO dolazi odmoran, bez trunke umora, zato sto na Wimbledona dolazi svijez, a ovde je bas iscjeden, odigrao sve Masterse na sljaci, a u Rimu bome i nije izgledao bas najbolje, a ne izgleda ni ovde u Parizu. Tako da ono sto govori Ajnstajn pije vodu, sto naravno ne znaci da ce biti tacno. Jebavaju ga ledja jos od Madridu, vidi se da nije sav svoj.
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                                Porazno je ovo sad sto pisete tako da dalje necu ucestvovati u diskusijama na forumu. Ako se ne moze napisati da Novak lose igra bez da to bude okarakterisano kao mrznja, ja ovdje nemam sta da trazim. Lp
                                Pa igrao je, ali hajd' da ne kažemo loše, nego ispod nivoa na koji smo navikli.

Originally posted by AIRBORNE View Post
                                Svako normalan nije mislio da mrzis banalno i bukvalno ali mislis suprotno od vecine, sto isto nije za osudjivati samo bode oci nacin na koji kanalises kroz recenice to svoje misljenje. Ti ovde imas svakako svoje mesto i da vidimo sta ce biti dalje na turniru.
                                Ako neko ne misli kao većina ne znači da nije u pravu. Novak je, i po meni ispodprosečno ( za njegove standarde i ono na šta nas je navikao) počeo RG.

To ne mora da bude loše za nastavak turnira, naprotiv. Može da znači da će dizati formu iz kola u kolo. Pri tom , Novak je sa godinama shvatio da ako želi da traje duže kao igrač mora da dozira. Vladan je već sve lepo objasnio, pa da ne ponavljam.
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X