Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vauuuu bas je pokida... 6:0 treci set. To malecka.
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Американци као народ не постоје. Али знам на шта мислиш.

П.С.

Багдатис може да добије цонгу.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        Eto u duhu onoga sto sam gore napisao, odmah naletim na ovo

http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1136154

Kako je moguce da posle ovoga mozes opet na posao, kako mozes sebe ozbiljno da shvatis? Nisu meni jasne te stvari, cemu srozavanje sebe, zarad cega?
        Nemoj tako, Vilander je najbolji svetski analiticar, kad on nesto kaze to se uzima kao aksiom bez ikakve dalje analize

Salu na stranu, covek em sto je klasican sarlatan u svom poslu, em je nevidjeni ljigavac. Nema on gde da se sroza, to je njegov nivo otkad je reket zamenio mikrofonom.
        Last edited by Navras 16950; 26-05-16, 15:22.
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Stefan i Skeptik su dobro najjusili Thiema valjda niste stigli uplatit

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
            Eto u duhu onoga sto sam gore napisao, odmah naletim na ovo

http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1136154

Kako je moguce da posle ovoga mozes opet na posao, kako mozes sebe ozbiljno da shvatis? Nisu meni jasne te stvari, cemu srozavanje sebe, zarad cega?
            Da se razumemo Davida je lepo gledati kada ga ide i kada ne servira ...
            Slazem se da ima poente tj. pikove kada se dohvati da prokomentarise neki tek odigran mec ali ovo ostalo... kreten pa na kub.
            Al` nemati osecaj da nekim izjavama popljujes recimo i svoje kolege npr. Samprasa, to je bas onako debilno.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
              Da se razumemo Davida je lepo gledati kada ga ide i kada ne servira ...
              Slazem se da ima poente tj. pikove kada se dohvati da prokomentarise neki tek odigran mec ali ovo ostalo... kreten pa na kub.
              Al` nemati osecaj da nekim izjavama popljujes recimo i svoje kolege npr. Samprasa, to je bas onako debilno.
              Ja i ne pokusavam vise da citam,a kamoli da slusam sta VIlander govori

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Na AOu se mucio sa Cungom, Alis ga odveo u TB treceg, protiv Simona porodjajne muke od dva dana, bio blizu poraza, prije toga ga i Sepi dobro namucio, a onda zgazio Nisikorija, Federera i Mareja.

Prije toga na USOu izgledao katastrofalno do polufinala, Sepi mucenje, Agut mu uzeo set, Lopez bio bolji na nivou meca, a onda ponizavanje Cilica i zaustavljanje fantasticnog Federera.

Idemo jos ranije, na Vimbldon. Ajde sto je imao tezak zrijeb, ni malo lake meceve i nije uopste izgledao ubjedljivo protiv Kolsrajbera i Nieminena, bio na ivici ponora i gubio 0:2 protiv Andersona, potom rutinski sa Cilicem, bas ga zestoko namucio Gaske koji ga nikad ne namuci i onda briljantno finale sa Federerom.

Na Rolan Garosu prosle godine je izgledao najbolje i najubjedljivije, sve redom cistio do Mareja, Nadala zgazio, sa Kokinakisom odigrao nevjerovatan mec, unistio Gaskea i znamo kako je zavrsilo.

Tako da, Novak ovako kako igra ova prva dva meca, je neki sablon na Slemovima evo godinu dana tacno. I apsolutno ne zapinje, niti ima motiv ni fokus kakav ima u samoj zavrsnici Slemova.
                Isto vidjenje stvari, bukvalno nema sta da se doda.
                Bravo Vladane.

Originally posted by AIRBORNE View Post
                Sutra odo` u crkvu. Da pitam tamo sta je SK forum zgrasio pa da trpi "torturu". Ljudi moji, ko to ima dva Ajnstajna, niko.
                Ovaj Mali ume da zapjeni zbog Vengera, sto je i simpaticno a i nekako sam se navikao, prisvojio al` kako sada svariti Velikog i njegov smisao za realnost, humor, provokaciju kod Tenis tema... ne znam. Mozda pomogne neki tamjan ili ko zna sta... mozda luk, neki ostar kolac...
                Zile90 i ti si mi velicanstven, prvi si da nesto zamracis
                Air druze, imaju ljudi koji ne vole, koji namerno kontraju, dakle necu mog da volim nego cu tudjeg da mrzim!

Comment

• Porazno je ovo sad sto pisete tako da dalje necu ucestvovati u diskusijama na forumu. Ako se ne moze napisati da Novak lose igra bez da to bude okarakterisano kao mrznja, ja ovdje nemam sta da trazim. Lp
                  1. Andrey Rublev
                  2. Thanasi Kokkinakis
                  3. Alexander Zverev
                  4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                    Air druze, imaju ljudi koji ne vole, koji namerno kontraju, dakle necu mog da volim nego cu tudjeg da mrzim!
                    A ne ne ne... ovde je jos gora situacija ne mrzim svoga, nego dizem ga do najudaljenije sfere od Zemlje.

Comment

• Ajde smirite se, svako ima pravo na svoje misljenje, nema razloga za ovakvo ponasanje.
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Coricu velika bi sramota bila izgubiti dva seta od Tomika na sljaci. Zavrsavaj.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                          Stefan i Skeptik su dobro najjusili Thiema valjda niste stigli uplatit
                          A dobro, nisu oni krivi sto je GGL nesposoban.

Servirao za set i u prvom i u trecem, u prvom imao dve set lopte. Tacno da popizdis.

Comment

• Neka pise, svasta, svako ima pravo da kaze ono sta zeli u granicama normale i kulturnosti. Meni je zanimljiv, iako znam da troluje cesto uletim u neku raspravu s njim, nije dosadan i naporan kao neki
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                              Porazno je ovo sad sto pisete tako da dalje necu ucestvovati u diskusijama na forumu. Ako se ne moze napisati da Novak lose igra bez da to bude okarakterisano kao mrznja, ja ovdje nemam sta da trazim. Lp
                              Svako normalan nije mislio da mrzis banalno i bukvalno ali mislis suprotno od vecine, sto isto nije za osudjivati samo bode oci nacin na koji kanalises kroz recenice to svoje misljenje. Ti ovde imas svakako svoje mesto i da vidimo sta ce biti dalje na turniru.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                                Porazno je ovo sad sto pisete tako da dalje necu ucestvovati u diskusijama na forumu. Ako se ne moze napisati da Novak lose igra bez da to bude okarakterisano kao mrznja, ja ovdje nemam sta da trazim. Lp
                                Ma napisi sta oces samo ignorisi neke komentare koje ti se ne svidjaju i to je to.

Odlican Novak, evo sada dva brilijantna gemova, nevidjeni nivo.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X