Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    S tim sto sva ta uporedjenja nekih clanova sa Wimbledona, USO i ostale turnire padaju u vodu. Zato sto on na AO dolazi odmoran, bez trunke umora, zato sto na Wimbledona dolazi svijez, a ovde je bas iscjeden, odigrao sve Masterse na sljaci, a u Rimu bome i nije izgledao bas najbolje, a ne izgleda ni ovde u Parizu. Tako da ono sto govori Ajnstajn pije vodu, sto naravno ne znaci da ce biti tacno. Jebavaju ga ledja jos od Madridu, vidi se da nije sav svoj.
    Zaista te postujem znas to i sam al` dugo nisi ovako odvalio neku glupost.
    Nadam se da ne moram da objasnjavam zasto ovo napisah.
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
      Zaista te postujem znas to i sam al` dugo nisi ovako odvalio neku glupost.
      Nadam se da ne moram da objasnjavam zasto ovo napisah.
      Ne treba.
      OVAKO

Comment

• Nije bio na svom nivou al bitna je pobjeda ,,,vjerujem da ce kako turnir bude odmicao i Nole podizati igru

Comment

• Sada navijamo za Badija
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Шамарај Маркосе.

Comment

• Novak nije briljirao jer za tako nečim nije ni bilo potrebe. On za razliku od Maria ne mora da diže igru do maksimuma ne bi li primirio i dobio dosta slabije rangiranog igrača nego to čini laganom vožnjom uz povremeno dodavanje gasa.
              Inače je danas sasvim ubedljivo demantovao teorije o nedovoljnoj probojnosti njegovih udaraca na ovoj vrsti podloge.
              sigpic

Comment

• Novakovo kretanje je danas bilo lose, BH mu je debelo skripao, fokus i motivacija ocajni tek su mu FH i serivis bili dobri ali ne vise od toga. Da li sam zadovoljan?

Izuzetno!

Sve gornje nije vazilo kad bi Novak odlucio da dobije kljucni poen.

Comment

• Desavalo se i ranije da ga neko iznenadi u ranijoj fazi dobrom igrom, da bude mucenja ili povuci-potegni situacija, ali nije se desavalo da odigra tako lose u prva dva kola protiv dvojice klasicnih pacera. Ajde da su Lu i Darsis igrli vrhunski pa i da kazemo, ali nisu. Novak je uzasno mrzovoljan i nervozan jos od Rima i to nije samo zbog pritiska vec izgleda da ima i neki problem sa ledjima.

Lose je krenulo, kako ce dalje ici videcemo. Za sada ova izdanja i ponasanje na terenu ne daju mnogo razloga za optimizam.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                    Stefan i Skeptik su dobro najjusili Thiema valjda niste stigli uplatit
                    Uplatio sam 10 evra da GGL uzima bar set. Imao brejk prednosti u 1.setu, TB u 3. setu i nista. Jbga... Timu svaka cast.

Comment

• nudio se Thiem al kad neko ne zna dzabe je sve

Comment

• Mnogo je nervozan i na RG i u Rome, a to treba da se promeni do finala.

Treba da ubaci u onaj cruise mode kao na Wimbldone, USO, AO kada je bio nedodirljiv i kada ih je razbijao mozgom i psihom

Comment

• Kako je krenulo sve cu pogoditi u ovom kolu
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            S tim sto sva ta uporedjenja nekih clanova sa Wimbledona, USO i ostale turnire padaju u vodu. Zato sto on na AO dolazi odmoran, bez trunke umora, zato sto na Wimbledona dolazi svijez, a ovde je bas iscjeden, odigrao sve Masterse na sljaci, a u Rimu bome i nije izgledao bas najbolje, a ne izgleda ni ovde u Parizu. Tako da ono sto govori Ajnstajn pije vodu, sto naravno ne znaci da ce biti tacno. Jebavaju ga ledja jos od Madridu, vidi se da nije sav svoj.
                            Eto vidis, po meni ta uporedjenja piju vodu. Ne znam kakve veze ima da li dolazi svez ili umoran, na USO je prosle godine dosao iscedjen posle 2 Mastersa (u oba isao do kraja) pa je bila ista prica - mucio se do zavrsnice pa podigao nivo.

Inace, Darsis je po meni igrao vrlo dobro, neki prvi favoriti bi od takvog Darsisa lagano izgubili bar 1 set.

P.S: U Rimu nije izgledao najbolje pa je pobedio u dva dana Rafu i Keia, malo li je.
                            Last edited by icetea; 26-05-16, 16:50.
                            -To define is to limit.

Comment

• А у паризу мук. Шамарај Маркосе.

Comment

• Kakav je car Pesikan ,otvoreno navija za Bagdatisa

Comment

Working...
                                X