Sad upalih Tsonga Bagy. Sta se desava sa Tsongom? Najbrzi servis 177, svi oko 135-140 kmh
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ajde Marcosee!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Originally posted by Navras 16790 View PostDesavalo se i ranije da ga neko iznenadi u ranijoj fazi dobrom igrom, da bude mucenja ili povuci-potegni situacija, ali nije se desavalo da odigra tako lose u prva dva kola protiv dvojice klasicnih pacera. Ajde da su Lu i Darsis igrli vrhunski pa i da kazemo, ali nisu. Novak je uzasno mrzovoljan i nervozan jos od Rima i to nije samo zbog pritiska vec izgleda da ima i neki problem sa ledjima.
Lose je krenulo, kako ce dalje ici videcemo. Za sada ova izdanja i ponasanje na terenu ne daju mnogo razloga za optimizam.
Po meni je Stiv odigrao odlican mec, definitivno nije igrao bolje 6 meseci, da jeste ne bi bio 160 😊
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostTo mene brine, ledja, vuce nesto jos iz Rima, na treningu je osetio bol i ranije prekinuo trening, kasnije se kroz meceve par puta drzao za ledja, danas ponovo ali onako da ne bude zvanicno, krisom, sa lopticom u ruci.Nesto mi govori da ce u polufinalu i finalu bukvalno da samelje svoje protivnike, ko god da mu dodje. Cijelu sezonu mrcvari i akumulira energiju za taj PRASAK u finishu, kad mu je uvijek do sad falilo to nesto malo snage, koncentracije.. Previse puta se okliznuo na toj istoj porepreci, tako da je sad rijesio maximalno da se fokusira na zavrsnicu turnira, a do tad da pokazuje mnogobrojne simptome koji ukazuju na pad forme, dekoncentrisanost, nezainteresovanost, povrede, ranjivost, umor.. Blv me!
Comment
Comment