Sad upalih Tsonga Bagy. Sta se desava sa Tsongom? Najbrzi servis 177, svi oko 135-140 kmh
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ajde Marcosee!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Originally posted by Navras 16790 View PostDesavalo se i ranije da ga neko iznenadi u ranijoj fazi dobrom igrom, da bude mucenja ili povuci-potegni situacija, ali nije se desavalo da odigra tako lose u prva dva kola protiv dvojice klasicnih pacera. Ajde da su Lu i Darsis igrli vrhunski pa i da kazemo, ali nisu. Novak je uzasno mrzovoljan i nervozan jos od Rima i to nije samo zbog pritiska vec izgleda da ima i neki problem sa ledjima.
Lose je krenulo, kako ce dalje ici videcemo. Za sada ova izdanja i ponasanje na terenu ne daju mnogo razloga za optimizam.
Po meni je Stiv odigrao odlican mec, definitivno nije igrao bolje 6 meseci, da jeste ne bi bio 160 😊
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostTo mene brine, ledja, vuce nesto jos iz Rima, na treningu je osetio bol i ranije prekinuo trening, kasnije se kroz meceve par puta drzao za ledja, danas ponovo ali onako da ne bude zvanicno, krisom, sa lopticom u ruci.
Comment
Comment