Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad upalih Tsonga Bagy. Sta se desava sa Tsongom? Najbrzi servis 177, svi oko 135-140 kmh

Comment

• Французи звижде Багдатису зато што игра дроп шотове. Гамад.

Comment

• Thiem -Zverev ? hmm Thiem u 5 seta , taman da se izmore za Rafu

Comment

• Terorise ga bucko dropovima, nijedan nije vratio Jo, rijetko neinteligentan igrac

Comment

• Ajde Marcosee!
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Almagro kao u stare dane

Comment

• ALEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzz
                OVAKO

Comment

• Kako je ova olos od publike isprovocirala Bagdatisa i totalno okrenula momentum na stranu ovog ljigavca

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
                    Thiem -Zverev ? hmm Thiem u 5 seta , taman da se izmore za Rafu
                    Tinejdžeri opravdali očekivanja,
                    Ne može Bagdatis da izdrži 5 seta.
                    Last edited by Dekson; 26-05-16, 18:41.
                    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Navras 16790 View Post
                      Desavalo se i ranije da ga neko iznenadi u ranijoj fazi dobrom igrom, da bude mucenja ili povuci-potegni situacija, ali nije se desavalo da odigra tako lose u prva dva kola protiv dvojice klasicnih pacera. Ajde da su Lu i Darsis igrli vrhunski pa i da kazemo, ali nisu. Novak je uzasno mrzovoljan i nervozan jos od Rima i to nije samo zbog pritiska vec izgleda da ima i neki problem sa ledjima.

Lose je krenulo, kako ce dalje ici videcemo. Za sada ova izdanja i ponasanje na terenu ne daju mnogo razloga za optimizam.
                      To mene brine, ledja, vuce nesto jos iz Rima, na treningu je osetio bol i ranije prekinuo trening, kasnije se kroz meceve par puta drzao za ledja, danas ponovo ali onako da ne bude zvanicno, krisom, sa lopticom u ruci.
                      Po meni je Stiv odigrao odlican mec, definitivno nije igrao bolje 6 meseci, da jeste ne bi bio 160 😊

Comment

• Jel se ne može promeniti ono kada igraš izazov, sada promenili za treće kolo stavili da gađamo broj asova, a ja sam mislio da kao za drugo kolo, koliko će gemova biti ukupno u meču pa stavio 17 Radvanskoj a u pitanju su bili asovi a ne gemovi..

Ajmo Monika

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                          To mene brine, ledja, vuce nesto jos iz Rima, na treningu je osetio bol i ranije prekinuo trening, kasnije se kroz meceve par puta drzao za ledja, danas ponovo ali onako da ne bude zvanicno, krisom, sa lopticom u ruci.
                          Ma glumi cijelu sezonu sljake, vjeruj ti meni. Nesto mi govori da ce u polufinalu i finalu bukvalno da samelje svoje protivnike, ko god da mu dodje. Cijelu sezonu mrcvari i akumulira energiju za taj PRASAK u finishu, kad mu je uvijek do sad falilo to nesto malo snage, koncentracije.. Previse puta se okliznuo na toj istoj porepreci, tako da je sad rijesio maximalno da se fokusira na zavrsnicu turnira, a do tad da pokazuje mnogobrojne simptome koji ukazuju na pad forme, dekoncentrisanost, nezainteresovanost, povrede, ranjivost, umor.. Blv me!

Comment

• Danas Viktor dobija konacno Simona u 5 setova, imam osecaj.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Danas Viktor dobija konacno Simona u 5 setova, imam osecaj.
                              Ma Viktor ce i Vavrinku da izbaci

Comment

• misliš Chardyja

Comment

Working...
                                X