Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mrkela View Post
    Ovo je bas vrh dvostrukih mjerila i nacela. Kakvu crnu motivaciju da ima haha, a na mecevima Stana i Endija se napise po 3 stranice kako se kuce kako su losi kako ovo ono a tad niko ne spominje tu lafo motivaciju, a sad je odjednom presudna, show
    Ma koja crna motivacija...Novak igra ocajno i to je to,nema tu mudrovanja.Da je u formi,zbirsao bi Darsisa i dao mu 6 gemova za ceo mec,a ovde se prica o nekoj tituli

Comment

• Ko kaze da mora da cupa, covjek samo ubacii u brzinu vise i pomete protivnike u kljicnim setovima. Bas se igra Endi i pokazuje kako je u stanju da digne nivo igre kada pozeli, odnosno kada dobije dovoljno veliku motivaciju tako sto dovede protivnika na ivicu pobjede a onda ih gasi sa gejmom po setu. Strasan Endi psiholoski
      Last edited by Mrkela; 26-05-16, 14:38.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
        Ko kaze da mora da cupa, covjek samo ubacii u brzinu vise i pomete protivnike u kljicnim setovima. Bas se igra Endi i pokazuje kako je u stanju da digne nivo igre kada pozeli, odnosno kada dobije dovoljno veliku motivaciju tako sto dovede protivnika na ivicu pobjede a onda ih gasi sa gejmom po setu. Strasan Endi psiholoski
        Super je ta psihologija, samo tesko da ce mu biti od velike pomoci kad pocnu da ga hvataju grcevi
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Beker i Vajda nervozni kao da je finale,a to sve govori...

Comment

• Vidjeli smo protiv Stepaneka kako je mocan, kad je ovaj imao predah. Burka je slomio fizicki, Stepaneka isto, ali u petom setu je bila velika borba i nekoliko puta je Radek imao 0:30 na servis Mareja, to se ne bi desilo naravno da je mec odigran iz cuga. A to je Radek Stepanek, 38godisnji majstor mreze i brzih podloga. Ne, nije cupanje, kao sto nije i sto ga anonimus Burk skoluje u dva seta i preokrece sa osam uzastopnih gemova. To kad se desi Mareju on je jak kao stena, izdrzace on sve, sam sebi je sad doktor, kad jedan stane mu, on pali drugi motor. Novak kad izgubi dva gema on je van forme, gotov i sl.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
              Razlika je karakter Endija i Novaka gdje je Novak klasicni sampion i pobjednik, a Endi mucenik. Hocu da kazem da Novak kada igra i kada je u udarcu on melje sve pred sobom, najslicniji po tome mu je Nadal. Marej nikad nije bio i nece biti takav tip. Nema tu mentalnu snagu prethodne dvojice, a ni dovoljno razorne udarce da gazi redom. On dakle na svakom turniru po pravilu mora da se muci. Tako da ova dva meca, u kojima su ipak i protivnici nesto pokazali, ne govore nista o njegovoj formi generalno gledano. S druge strane ne govori ni mec protiv Darcisa nista o Novakovoj. Svako moze da ima los dan. Ali, Novak meni pokazuje nesigurnost od IWa. Naravno titule su dosle jer je Novak toliko dobar da i kada nije potpuno u udarcu, rijetki su oni koji mogu da mu naude. Od IWa osjetim nervozu, osjetim da nema anticipaciju i sigurnost koju ima kada melje sve redom. Osjetio je i Novak, zato je bio toliko nervozan u Rimu, zato je nervozan i danas. Sa pritiskom koji mu dolazi od ovog turnira, njegova igra jos blago pada i tu Endi preuzima ulogu prvog favorita.

Prošlogodišnji Djokovic sa RGa bi razvalio i ovog Endija, a definitivno i ovog Darcisa, pa i ovog Nadala. Bio bi prvi favorit. Novak prosle godine na sljaci sa svojom igrom ne bi dozvolio da ga Kei ima u mecevima, da mu Rafa parira i da ga dobije Endi. Ostavilo je to traga na njemu. Zna i kada je najbolji bio da se pojavio Wawrinka i sada u svakim losijim udarcem povecava strah jer su ovi namirisali krv. U prilog mu svakako ne ide ni sto Nadal igra sve bolje. Bez obzira, Novak je drugi favorit, ispred Nadala i Warinke, ako uspije da malo primiri glavu, uzet ce RG. Ako ne, Endi ili Nadal.
              A Darcis nije nista pokazao danas????
              Varas se gadno ako mislis da bi proslogodisnji Djokovic - pogotovo onaj iz same zavrsnice proslogodisnjeg RG razvalio glatko sve ove (pogledaj polufinale i finale Novakovo iz prosle godine ovde pa ces videti i sam).
              Zanimljivo je to kako kada pratis igru Endija onda kao reper uzimas i protivnika, a kada gledas Novaka onda protivnik nema nikakav znacaj - verovatno samo stoji sa druge strane mreze, a Novak sve prosipa. Kralj si majke mi ... sta kralj CAR!! Hodor si!
              I najjace je sto verujes da je Marej prvi favorit ... Kul je to i drago mi je da se navija i za druge - da ne bude samo jednoumlje i tiranija Novakovih navijaca ovde, ali po svim tvojim merama i arsinima koje si malopre naveo Marej nikako ne moze biti prvi favorit, tak oda malo objektivnosti ne bi bilo lose. Covek igrao z aprva dva kola 10 sati .. .ako ovako nastavi do cetvrtfinala ce igrati 20 sati a tamo ga ceka Japanac! Pa on ga je ugasio tada.

Evo ti samo ovaj mec primer, Darcis poludeo igra kao blesav protiv Mareja bi on ovaj set vec uzeo. Ali protiv Novaka ce da ga izgubi, dzaba mu. To je jedna od razlika izmedju Novaka i Endija. Druga je 9 slemova razlike, treca ne znam ni sam koliko mastersa mrzi me da oduzimam.... itd itd.
              Ali barem si me zabavio. I hvala ti na tome. Ne treba mi nsita vise danas. Hvala jos jednom.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Gle sta radi motivisani Djokovic i kako igra kad zapne. Ja prosto ne vjerujem
                sigpic

Comment

• Dobro je,uze prve set

Comment

• Sat vremena guslanja u prvom setu protiv Darsisa... Sto je mnogo, mnogo je
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• I uzeo je set, i onako hladnokrvno, malodusno reklo bi se odseta bata i sede na stolicu. Dosadno mu i ovo.
                      Marej bi sada skakao po terenu, i jos pride dva srca na sljaci nacrtao i mamu poljubio na tribinama (dobro to mozda ne bi)
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ma o Djokovicevoj igri i formi se sudi u zavrsnici Slemova, do sad je nenormalno dizao igru.

A Banjis drugi ili treci put oduzima servis Rafi koji melje. Manite se, obojica ce doci do polufinala, pa cemo vidjeti tada dje je ko. Vavrinka je mnogo opasniji od Mareja. Nisikori isto.
                        sigpic

Comment

• Sutra odo` u crkvu. Da pitam tamo sta je SK forum zgrasio pa da trpi "torturu". Ljudi moji, ko to ima dva Ajnstajna, niko.
                          Ovaj Mali ume da zapjeni zbog Vengera, sto je i simpaticno a i nekako sam se navikao, prisvojio al` kako sada svariti Velikog i njegov smisao za realnost, humor, provokaciju kod Tenis tema... ne znam. Mozda pomogne neki tamjan ili ko zna sta... mozda luk, neki ostar kolac...
                          Zile90 i ti si mi velicanstven, prvi si da nesto zamracis
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Endi je vodio 62 i 20 i odlucio je zaciniti mec i nestao sa terena na sat vremena. Kad se vratio oskolovo je burgiju. Jednostavno Endi podize level igrice i odlucio je pokazat svima da je prespreman i da ce sa najvise sati na terenu doci do trofeja. Sprdam se naravno, ali izgleda sa ovdje samo Novak ima pravo biti nemotivisan a ostali tenisaci su u padu forme i neznalice i slicno kada se muce sa anonimcima

Comment

• Darcis je danas vrlo dobar. Odgovaraju mu uslovi. Odskok je nizak, zato napada slajzom Novakov BH. Medjutim Novak je bio prilicno los (Vladan je u pravu).

To je vazilo samo do 12. gema.

@AIRBORNE

Ne pali se na Velikog Ajnstajna. On je upucen, informisan ali voli da potpaljuje. I to uspjedno radi.
                              Last edited by NI; 26-05-16, 14:53.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                                Sutra odo` u crkvu. Da pitam tamo sta je SK forum zgrasio pa da trpi "torturu". Ljudi moji, ko to ima dva Ajnstajna, niko.
                                Ovaj Mali ume da zapjeni zbog Vengera, sto je i simpaticno a i nekako sam se navikao, prisvojio al` kako sada svariti Velikog i njegov smisao za realnost, humor, provokaciju kod Tenis tema... ne znam. Mozda pomogne neki tamjan ili ko zna sta... mozda luk, neki ostar kolac...
                                Zile90 i ti si mi velicanstven, prvi si da nesto zamracis
                                Brate,ja sam ovde da sto vise baksuziram Nadala i Mareja,a da li ce da upali,videcemo

Comment

Working...