Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav bre Thiem ne lozite se. Gofan ce ga otresti.

Comment

• Tim ako i dogura do polufinala nece moci na nogama da stoji. Tako da je cak i pozeljan protivnik.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
        Cudna odluka, veoma cudna. Ako je imao problema sa rucnim zglobom onda je trebao da preskoci neke MS i da povredu zaleci. Ovde je u prva dva kola bio odlican, uticaj povrede se nije primetio. Sokatna vest, nema sumnje.
        Kažu kod mene u kraju da nije neka vanredna kontrola
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
          Kažu kod mene u kraju da nije neka vanredna kontrola
          I Cilic kad je bjezao sa W, rekao je da je koljeno u pitanju i da vuce tu povredu od ranije a posle smo saznali zasto je bjezao.........
          Last edited by veljos; 27-05-16, 18:29.

Comment

• Kvitova izgubila sa 2 seta po 6-0
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sada ce Gabas legenda da prokocka 2-0 u petom i da izgubi jos jednom svoj servis, jer kao sto sam nesto ranije napisao - Ipak je to Tejmuraz MASINA!
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Odavno nisam bio ovako razocaran, jebem ti i baksuznu karijeru i povrede i sve.
                OVAKO

Comment

• Odlican start Viktora. Brejk.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Namjerno sam igrao Iznera i rizikovao, ....
                    Inace igras nenamjerno.

A sto ne igra Simona koji sigurno dobija Troickog.

Comment

• Iskusni Gabas, moj covek.
                      Gotovo je ovo ... Vlajko idemo sada u war-room da pravimo planove za dalje! Okrugli sto nas ceka. Ovo odustajanje Nadala ce nas naterati da malo promenimo taktiku i raspored.
                      Pozuri, nemoj da te sanjam

NI zato sto je Simon crko prosli mec i iscrpljen je a Viktor svez. Ako ga sada ne dobije Troicki nece nikada.
                      sigpic

Comment

• Nisam mu ni gledao zrijeb, ali Simona uvijek mogu da iskroistim i kasnije ako ima sansu u narednom mecu, a i umoran je, mada sam isao na Iznera koji sigurno ispada u iducem kolu, isto kao i Corica prije toga, koji moze proci Bautistu mada tesko, dok mi ostaju Nadal, Djokovic, Marej, Nisikori, Conga i Vavrinka, sasvim dovoljno. Nadal me zajebao i na contest, bio mi je kapiten i namjerno sam iskoristio lopticu jer sam ga vidio u polufinalu iako mi je postava bila ok i bez njega.
                        sigpic

Comment

• na PCu i SLu trenutno dva različita sporta

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Nisam mu ni gledao zrijeb, ali Simona uvijek mogu da iskroistim i kasnije ako ima sansu u narednom mecu, a i umoran je, mada sam isao na Iznera koji sigurno ispada u iducem kolu, isto kao i Corica prije toga, koji moze proci Bautistu mada tesko, dok mi ostaju Nadal, Djokovic, Marej, Nisikori, Conga i Vavrinka, sasvim dovoljno. Nadal me zajebao i na contest, bio mi je kapiten i namjerno sam iskoristio lopticu jer sam ga vidio u polufinalu.
                            Da ne kažeš da nismo fer igrači, možeš promijeniti kapitena, ovo je kao da ti kažemo da je loptica ipak dirala liniju

Comment

• U soku sam jeziva vijest,nadam se da ce Djokovic osvojit ovo kad vec Nadala nema.Nadal gotovo sigurno propusta travu i Olimpijadu a vrlo vjerovatno i Us open sudeci po njegovoj izjavi,ali sta je tu je niko mu ne moze oduzet sve sto je osvojio sigurno najveci borac u istoriji tenisa a mozda i sporta uopste.Nadam se da ovo nije kraj

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                                Da ne kažeš da nismo fer igrači, možeš promijeniti kapitena, ovo je kao da ti kažemo da je loptica ipak dirala liniju
                                Znam da mogu, vec sam uradio, Serena upala na Rafino mjesto, a ovaj na mjesto timskog igraca, ali sam ga imao u duelu, sedam asova
                                sigpic

Comment

Working...
                                X