Kakav bre Thiem ne lozite se. Gofan ce ga otresti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tim ako i dogura do polufinala nece moci na nogama da stoji. Tako da je cak i pozeljan protivnik.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostCudna odluka, veoma cudna. Ako je imao problema sa rucnim zglobom onda je trebao da preskoci neke MS i da povredu zaleci. Ovde je u prva dva kola bio odlican, uticaj povrede se nije primetio. Sokatna vest, nema sumnje.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
-
Sada ce Gabas legenda da prokocka 2-0 u petom i da izgubi jos jednom svoj servis, jer kao sto sam nesto ranije napisao - Ipak je to Tejmuraz MASINA!sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Iskusni Gabas, moj covek.
Gotovo je ovo ... Vlajko idemo sada u war-room da pravimo planove za dalje! Okrugli sto nas ceka. Ovo odustajanje Nadala ce nas naterati da malo promenimo taktiku i raspored.
Pozuri, nemoj da te sanjam
NI zato sto je Simon crko prosli mec i iscrpljen je a Viktor svez. Ako ga sada ne dobije Troicki nece nikada.sigpic
Comment
-
Nisam mu ni gledao zrijeb, ali Simona uvijek mogu da iskroistim i kasnije ako ima sansu u narednom mecu, a i umoran je, mada sam isao na Iznera koji sigurno ispada u iducem kolu, isto kao i Corica prije toga, koji moze proci Bautistu mada tesko, dok mi ostaju Nadal, Djokovic, Marej, Nisikori, Conga i Vavrinka, sasvim dovoljno. Nadal me zajebao i na contest, bio mi je kapiten i namjerno sam iskoristio lopticu jer sam ga vidio u polufinalu iako mi je postava bila ok i bez njega.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNisam mu ni gledao zrijeb, ali Simona uvijek mogu da iskroistim i kasnije ako ima sansu u narednom mecu, a i umoran je, mada sam isao na Iznera koji sigurno ispada u iducem kolu, isto kao i Corica prije toga, koji moze proci Bautistu mada tesko, dok mi ostaju Nadal, Djokovic, Marej, Nisikori, Conga i Vavrinka, sasvim dovoljno. Nadal me zajebao i na contest, bio mi je kapiten i namjerno sam iskoristio lopticu jer sam ga vidio u polufinalu.
Comment
-
U soku sam jeziva vijest,nadam se da ce Djokovic osvojit ovo kad vec Nadala nema.Nadal gotovo sigurno propusta travu i Olimpijadu a vrlo vjerovatno i Us open sudeci po njegovoj izjavi,ali sta je tu je niko mu ne moze oduzet sve sto je osvojio sigurno najveci borac u istoriji tenisa a mozda i sporta uopste.Nadam se da ovo nije kraj
Comment
-
Originally posted by shminka View PostDa ne kažeš da nismo fer igrači, možeš promijeniti kapitena, ovo je kao da ti kažemo da je loptica ipak dirala linijusigpic
Comment
Comment