Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izgleda da nema tenisa u narednih pola sata. Kako stvari stoje, postoje dobre sanse da Novak ne zavrsi danas. Prvi put igra poslednji mec dana i odmah kisa :/ Ali dobro, sto se zreba tice imao je dosta srece.

Bilo bi dobro da ispadne Conga, kako bi Novak u daljem toku turnira imao dobar raspored, a i kako bi sve meceve igrao na centralnom terenu(Nisam siguran ako bi Conda igrao 1/4 finale ko bi igrao na centralnom terenu svoj mec, mada moguce da bi to ipak bio Novak).

I ja mislim da je Thiem malo precenjen. Mozda on i bude konstantiji od Stana, ali ce tesko do slema, osim ako konkurencija ne bude mnogo losija nego sto je sada. A i ove godine je previse igrao, tako da sumnjam da ce u top 10 do kraja godine. Mada, mozda i razumnjivo sto je toliko igrao. Pretpostavljam da i sam ne ocekuje puno u sledecem delu sezone, pa ce tada vise da odmara.

Comment

• Ja mislim da bi najbolje bilo da svi ispadnu, cisto da ne bude nikakvih problema!
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ne mogu da vjerujem da neko misli da je Zo Vilfred Conga opasnost po Djokovica na sljaci, pa jos na tri dobijena seta

Pa Novak da moze da kroji protivnike, sigurno bi rekao Conga polufinale ili finale.
        sigpic

Comment

• Kisa jos sat vremena, pa onda sunce 2 sata(Taman da Serena zavrsi mec i u najboljem slucaju i Tsonga) pa onda opet kisa i to u nedogled. Najverovatnije ce Novak sutra(a sutra opet kisa i to celi dan)... Bar po ovim prognozama, ne znam koliko su tacne?
          http://www.accuweather.com/sr/fr/par...r-forecast/623

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
            Ja mislim da bi najbolje bilo da svi ispadnu, cisto da ne bude nikakvih problema!
            Ajde!

Ne verujem ni ja Vladane, valjda ljudi pamte one mec lopte iz cetvrtfinala 2012-e.
            -To define is to limit.

Comment

• Ispuniše se želje i prošle godine, da se izbjegne Jo u finalu

ali pedja je mislio na raspored, a ne na duel

Comment

• Nisam rekao da je Conga opasnost po Novaka na sljaci, cak sta vise siguran sam da bi bio lak protivnik Novaku. On je opasnost po Novaka da dobija bolje termine od njega, kao na primer danas. A to moze da utice na turnir. Ne mnogo, ali moze.

Edit: Inace, nije slucajno Conga rekao da mu je Novak unistio karijeru. Pa Novak je preko njega osvojio prvu GS titulu, a i dosta mu je pomogao da osvoji prvi Wimbledon .
                Last edited by 147; 28-05-16, 15:44.

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
                  Thiem ne ume da igra na travi , to je i sam izjavio prosle godine da se slabo snalazi na travi
                  Sve je to relativno. Nesto zavisi od ucenje, nesto od konkurencije, nesto od samog sazrevanja... Clayray je do prosle godine, znaci do svoje 28 godine, je imao samo jednu pobedu nad TOP 8 igracem u celoj svojoj karijeri i to protiv Davidenka u MC 2009 kad je ovaj bio 8. na svetu. O nekim titulama na sljaci je izlisno i govoriti. A vidi ga sad 2. favorit na RG po kladionicama.
                  Last edited by skeptik; 28-05-16, 15:40.

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
                    Nisam rekao da je Conga opasnost po Novaka na sljaci, cak sta vise siguran sam da bi bio lak protivnik Novaku. On je opasnost po Novaka da dobija bolje termine od njega, kao na primer danas. A to moze da utice na turnir. Ne mnogo, ali moze.
                    Ne zna Vladan da cita a ja se zaletela, izvini.

Originally posted by skeptik View Post
                    Sve je to relativno. Nesto zavisi od ucenje, nesto od konkurencije, nesto od samog sazrevanja... Clayray je do prosle godine, znaci do svoje 28 godine, je imao samo jednu pobedu nad TOP 8 igracem u celoj svojoj karijeri i to protiv Davidenka u MC 2009 kad je ovaj bio 8. na svetu. O nekim titulama na sljaci je izlisno i govoriti. A vidi ga sad 2. favorit na RG po kladionicama.
                    2. favorit RG po kladionicama a tu na forumu cak prvi. Ne vidim kako moze preko Stana, osim ako se Svajcarcu ne desi bas los dan u polufinalu.
                    -To define is to limit.

Comment

• Ima li ko kakve informacije o vremenskoj prognozi? Ovo sto sam ja gledao za danas uopste ne obecava a ni u naredna tri dana

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Djokovic je u Timovim godinama prolazio kroz krizu i bio 3. igarc svijeta.

A vidi brojeve. T/F po turnirima:

Code:
                        		GS	WTF	1000	500	250	Total
                        Novak 20	0	0	1/1	0	4/1	5/2
                        [COLOR="#0000FF"]Tim 20		0	0	0	0	0	0[/COLOR]
                        Novak 21	1/1	0	4/1	1/0	4/1	10/3
                        [COLOR="#0000FF"]Tim 21		0	0	0	0	0/1	0/1[/COLOR]
                        Novak 22	1/1	1/0	4/5	2/0	5/3	13/9
                        [COLOR="#0000FF"]Tim 22		0	0	0	0	3/1	3/1[/COLOR]

Uzmi u obzir da je Novak ozbiljno zaostajao za Rafom.
                        Napisao sam da se Thiem nije igracki jednako razvijao kao neki tako da te brojke ne prestavljaju puno , nitizelim usporediti ga sa novakom samo kazem da je to jos mlado brojka 22 ne znaci puno

Comment

• Čim je dan kišovit Novak je zadnji po rasporedu, na zapadu ništa novo

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                            Čim je dan kišovit Novak je zadnji po rasporedu, na zapadu ništa novo
                            Ne jednom je kisa odredila pobjednika GS-a. To je zapravo najveca opasnost. Nadajmo se da ce zavrsiti naredna dva kola u ponedejljak.

Comment

• U nedjelju, sljedeću, se igraju i mečevi 3. kola, 4. kola, 1/4 finala, 1/2 finala i finale, sve isti dan
                              Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Comment

Working...