Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• But the problem is for me, he got the early break and started to feel very free and very good on the night. There was no wind. There was nothing there that could stop him really, other than my playing. That made it tough for me. But great effort by him to open up early really, to be quite honest.
    Federeru kriv vetar tj nedostatak istog
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Skeptik,

To je reutersov tekst. Ali na eurosportu imas i njihove tekstove:

Highlights: Genius Djokovic enjoys enthralling win over Federer
      Sublime Djokovic ends Federer resistance to storm into final
      Moras biti malo objektivniji.

Comment

• Nije to ESov tekst, to je prenosenje vijesti, ima na svakom sajtu tako nesto. Da je to napisao neki ESov kolumnista, pa i da je takva vijest pisanje ES redakcije, e to bi vec bilo sramno. Nikad oni nista slicno sebi nece dozvoliti.

Zasto je pak novinska agencija Rojters napisala nesto takvo je pitanje i bas neozbiljno.
        sigpic

Comment

• https://youtu.be/OeSbDEv6ynk

Na 8,15 katastrofalna odluka na osnovu koje se može postavit pitanje šta bi bilo kad bi bilo.

Comment

• FULL MATCH:::FULL MATCH::: FULL MATCH

Last edited by miloolja; 28-01-16, 16:22.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kasnio je na volej, da je bio dva koraka ispred, bio bi rutinski...4. set je izgubljen na 00-30 u prvom gemu seta

sve poslije toga formalnost

Comment

• Znam, ali svejedno se lopta šalje na slobodan dio terena, ulivo. Ili ne? Ja ne vidim drukčije.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Skeptik,
                  To je reutersov tekst. Ali na eurosportu imas i njihove tekstove:
                  Jeste reutersov tekst ali ga je objavio ES kao i mnogi drugi portali, stavi samo naslov teksta u Google search. Nema tu ni o od objektivnosti vec cista netrpeljivost prema Novaku da ne kazem nesto gore. Pazi te floskule:

"the Serb found vital friends in the weather and the net-cord", "left most in the 15,000-seat stadium cold", "standing ovation for Federer when he returned to the court for the third set", "Most in the stands were delighted when Federer finally broke Djokovic's serve", "the momentum it was stolen from Federer by a change in the weather that forced the roof to close", "Djokovic has won five titles at Melbourne Park but is unlikely to rely on much crowd support in the final".
                  Last edited by skeptik; 28-01-16, 16:07.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                    Hahahahahhah. Koliko bi morao da bude očajan za tako nešto, nemoj ga vređati molim te. Ovo je najjači post koji sam do sada pročitao na forumu, ako nije šala, i ako sam dobro shvatio.
                    O čemu vi pričate? Vi ste sport igrali samo na tetrisu. Pa nije ovo dečija igra ljudii, smešno.
                    Nesto ovde šišti !
                    Samo ne znam da li si to ti Uroše ili neki moji delovi tela šište za tvojim misljenjem... ali nema veze.
                    Smesno je sto ne vidis nista dalje od tog svog tetrisa da ne kazem testisa jer sam ja bas na svoje mislio kada sam pisao o svojim delovima tela.
                    Pokusaj biti pametan pa razumi ovaj moj post dobronamernim!
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Rekao sminka kasnio je na taj volej. On je taj volej htio vrlo vjerovatno da posalje dublje jos, al nije imao poziciju da zasjece lopticu kako treba. Da je bio na vrijeme, rutinski ide ta loptica u suprotnu stranu na 3 metra od osnovne i to niko ne stize.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Kasnio je na volej, da je bio dva koraka ispred, bio bi rutinski...4. set je izgubljen na 00-30 u prvom gemu seta

sve poslije toga formalnost
                        Slusao si Virdziniju:

http://video.eurosport.com/tennis/au...12/video.shtml

-------------

skeptik,

Teks je krimnalan. Zaboravi ga. Ima odlicnih tekstova i klipova. Koncetrsi se na njih.
                        Last edited by NI; 28-01-16, 16:11.

Comment

• Originally posted by Rudolf View Post
                          Znam, ali svejedno se lopta šalje na slobodan dio terena, ulivo. Ili ne? Ja ne vidim drukčije.
                          Da, ali na mrtvu lopticu iz ovakve pozicije forhend volejom je teško odigrati nešto što se ne stiže...lakše bi sve bilo da je u pitanju bekend volej...ideja da se ide iza Novaka je ok, ali je egzekucija bila jako loša, kao i pokrivanje mreže...mora pokriti dijagonalu ovdje

Mah, sve je krenulo kašnjenjem na mrežu, osnovna greška nakon koje je napravio još ovu sa pokrivanjem mreže...a inače je najbolji u tom segmentu igre

Originally posted by NI View Post
                          Nisam, ali to je to...
                          Last edited by shminka; 28-01-16, 16:12.

Comment

• Shvaćam. Ali to je opet previše njegovog mudrovanja (ako se u ovako kratkom vremenu odluka može takvom nazvati). Valjalo je loptu poslat u suprotnu stranu.
                            Ovakve greške se ponavljaju u ključnim momentima u velikim mečevima. Slično je bilo na jednom od poena koji smo komentirali na US openu. Psiha.

Comment

• Rudolf i shminka,

Znam da vam je tesko da se pomirite sa time, ali to nije bio izjednacen mec. Nije odlucio poen ili dva. Vidite kako Federer fino kaze:

There was no wind. There was nothing there that could stop him really, other than my playing. That made it tough for me. But great effort by him to open up early really, to be quite honest.
                              Nije bilo vjetra da mu pomogne, dakle bilo je jako tesko za njega.

--------------------

DA li iko ima klip sa BL koju je Novak propustio u 3. setu? Je li to bila sansa?
                              Last edited by NI; 28-01-16, 16:22.

Comment

• Teško je sad shvatiti što se za vjetar hvatate, to je pričao na temu kako zaustaviti nalet na početku...kojeg je zaustavio

Poen ili dva su odlučili 4. set, o kojem pričamo

Da pišem ovo kao prvo razbijanje koje odavno čekamo ili je osvojeni set spriječio tako nešto?

Comment

Working...