Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Marija81 View Post
    @Skeptik i @NI
    Obojica niste u pravu.
    1.Činjenica je da je publika navijala za Federera-ali u želji da gledaju dobar,dinamičan i zanimljiv meč.
    2.Kreiranje mnjenja na osnovu toga što piše u tom tekstu,čak i ako bude negativno ide Novaku u prilog.Šta se sve pisalo od početka turnira,ovo je smešno-svako čudo za tri dana.
    3.Novak najbolje igra pod pritiskom-sećamo se USO 2015. 20.000ljudi na stadionu navijalo je PROTIV njega,a on je to preokrenuo u svoju korist,tako da opušteno i bez nerviranja
    Ocigledno si pozeljela da budes sudija. To je sasvim u redu. Jedino tvoj komentar nema ama bas nikve veze sa onim o cemu sam ja sa skeptikom raspravljao.
    Last edited by NI; 28-01-16, 18:12.

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Ocigledno si pozeljela da budes sudija. To je sasvim u redu. Jedino tvoj komentar nema ama bas nikve veze sa onim o cemu sam ja sa skeptikom raspravljao.
      Nemoj tako NI Mara je kraljica
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Jel moguće da su Nole i Kurijer posle meča ismejavali ovaj momenat
        ¡Si Señor!

Comment

• Navijam za Raonica. Decko je unapredio igru i psihu i ostvario nekoliko znacajnih pobeda u ove zadnje 2-3 sedmice. Definitivno zasluzuje da se nadje u finalu slema. Sa druge strane Marej bi bio mozda bolji protivnik i dvrdji orah, sto bi bilo pozeljno za spektakl i neizvesnost . Sve u svemu napred Milose, da imamo napokon finale sa dva ic-a
          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

@Skeptik i @NI
            Obojica niste u pravu.
            1.Činjenica je da je publika navijala za Federera-ali u želji da gledaju dobar,dinamičan i zanimljiv meč.
            2.Kreiranje mnjenja na osnovu toga što piše u tom tekstu,čak i ako bude negativno ide Novaku u prilog.Šta se sve pisalo od početka turnira,ovo je smešno-svako čudo za tri dana.
            3.Novak najbolje igra pod pritiskom-sećamo se USO 2015. 20.000ljudi na stadionu navijalo je PROTIV njega,a on je to preokrenuo u svoju korist,tako da opušteno i bez nerviranja
            Kada Rodzer igra protiv mnogo slabije rangiranog igraca, publika, po pravilu ne žeji da gleda dobar,dinamičan i zanimljiv meč, vec pobedu svog ljubimca, Rodzera.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Ni na kraj pameti mi nije bilo da budem sudija,ali imam pravo da iznesem mišljenje.A mišljenje je da obojica grešite.
              Raspravljate o totalno sporednim i nebitnim stvarima za Novakovu igru,da li tekst u medijima ovakav ili onakav,sa kakvom namerom je pisan.Boli Novaka,a vala i mene kao njegovog navijača đon za takva pisanija medija.Stalno ste bre u nekim teorijama zavere.
              Dok nas sa druge strane očekuje istorijski trenutak za Raonića,koga smo(doduše neki smo manje,a neki ste više)prozivali,i otpisivali pre vremena.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
                Hoće mi neko reći šta je Ljuba razmišljao kad je pristao da radi sa Fedom.
                nije valjda verovao da će sad nešto promeniti kod čoveka od 35 god i 17 slemova.
                Možda bi i Fed menjao, ali to je praktično nemoguće. Znam, sportista sam i trener, tenis ili ne, svejedno.
                Do novca mu sigurno nije, a na slavu ne može računati.
                Ako je to učinio da ima u CVu, da ga prepoznaju da je radio sa Fedom i kasnije angažuju, mač je sa dve oštrice. Kad se ništa ne uradi, Fed će ga ladno oduvati, a onda se može i pričati, što će mi ovaj koji ni sa najboljim ništa uradio nije.
                A Fed ga ponižava od starta, ne dozvoljava mu izjavu za medije. Jbt, jeste Federer u pitanju, ali imaš valjda samopoštovanja tliko.
                Tako će mu biti i kad ga šutne, poslaće mu SMS.
                Šta li mu je bilo u glavi kad je odlučio da ga trenira?
                Razmisljao da bude upisan kao RF trener, sta jedan Ljubicic ili bilo koji drugi a da nije Novak moze reci, nauciti jednog RF kako pobediti Novaka!!!

Originally posted by NI View Post
                Rudolf i shminka,

Znam da vam je tesko da se pomirite sa time, ali to nije bio izjednacen mec. Nije odlucio poen ili dva. Vidite kako Federer fino kaze:

Nije bilo vjetra da mu pomogne, dakle bilo je jako tesko za njega.

--------------------

DA li iko ima klip sa BL koju je Novak propustio u 3. setu? Je li to bila sansa?
                Velika sansa NI, uplasio se Novak RF na mrezi nakon servisa.

Originally posted by pecaros View Post
                Ovde postaje tradicijom da se nakon svakog poraza koristi klasicna rodzerovska retorika.
                Kao da slusam Federera na konferenciji za stampu. Uvek je sve bilo na njegovom reketu, uvek se on pita, uvek je mec resen iskljucivo zahvaljujuci njegovim greskama. Pateticno, bas
                Pa da, to stalno rade, uvek neko od njih lose odigra!
                Zapad ne moze Novaka Srbina da gleda kako dominira godinama u "njihovom" sportu!

Originally posted by Marija81 View Post
                @Skeptik i @NI
                Obojica niste u pravu.
                Inat, Srpski Marija.

Originally posted by somborac View Post

Jel moguće da su Nole i Kurijer posle meča ismejavali ovaj momenat
                Sta je ovde RF promumlao?

Comment

• Piše u naslovu videa, "moli" kamermana da mu se ne unosi u lice
                  ¡Si Señor!

Comment

• Rekao je u prevodu "Novak je bolji". To je bio taj trenutak slabosti, da tiho izusti pred milionskim auditorijumom. Jednostavno bilo mu na srcu, pa sto na umu to na drumu, kad te povuku emocije.

Comment

• Originally posted by somborac View Post
                      Piše u naslovu videa, "moli" kamermana da mu se ne unosi u lice
                      Hvala, nisam primetio.

Comment

• Jel moze neko da postavi link od celog meca ili highlightsa sa ESPN-a ?

Comment

• Get out of my face , please nije mi jasno odakle mu toliko navijaca , ljudi su slepi ocigledno

Comment

• Ali Novakov intervju od 3,25 oplakah
                            Spoiler

Originally posted by nikola_bg View Post
                            Jel moze neko da postavi link od celog meca ili highlightsa sa ESPN-a ?
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Ali Novakov intervju od 3,25 oplakah
                              Spoiler
                              Tačno sam na to mislio, nema druge logike nego da je na Federerov račun
                              ¡Si Señor!

Comment

• @Marija81

sa ESPN-a a ne eurosporta

Comment

Working...
                                X