Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ko vjeruje, da Andy može dobiti u nedelju? Realno može dobiti set. Dva seta bi bila več čudo. Pobeda? Prava senzacija.
    Kakva je kovta bookmakera na pobedu Murraya u finalu?

Comment

• Kvota za pobedu Novaka je 1.15, kvota za pobedu Mareja 5.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
        Kvota za pobedu Novaka je 1.15, kvota za pobedu Mareja 5.
        Izplati se staviti na Novaka.

A Murray još (pre)dobro stoji na kladionici.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Mozda ti ni na kraj pameti nije bilo da budes sudija ali si bila. I to sa visoka, uopste ne uzimajuci u obzir o cemu smo ja i skeptik diskutovali.

Ja sam skiptiku sugerisao samo jednu stvar: "Ne sjekiraj se oko jednog sramnog clanaka jer na istom sajtu ima i drugih, vrlo korektnih, clanaka i klipova."

Kazes da se ne slazes sa mnom. Nema problema. Ali onda napisi: "Nisi u pravu, skeptik treba da se sjekira." Ja cu to prihvatiti kao tvoje misljenje, vezano za ono o cemu smo skeptik i ja diskutovali.

PS
          Inace, sa sve tri tacke koje si navela ja se slazem.
          Izvini,ali zaista mi nije bila namera.Možda sam se pregrubo izrazila,ali zaista smatram da se mi Novakovci,možda malo previše bavimo pisanjem Britanskih medija o Novaku.Nevažno da li su afirmativni tekstovi ili oni negativni,pa je u tom kontekstu bilo ono da mislim da niste u pravu obojica.E,sada moja greška je što to nisam odmah ovako napisala,već onako kako jesam.

Nego odgledala sam samo peti set Raonića i Mareja.Raonić mi je delovao umorno ili povređevređeno.Ako je neko gledao,neka napiše.Hvala.

P.S.U finalu očekujem težak i fizički naporan meč,ali i pobedu Novaka u pet setova.Ključ naravno Novakov ritern i Marejev drugi servis-tradicionalno.

A sutra navijam za Kerber.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
              Izvini,ali zaista mi nije bila namera.Možda sam se pregrubo izrazila,ali zaista smatram da se mi Novakovci,možda malo previše bavimo pisanjem Britanskih medija o Novaku.Nevažno da li su afirmativni tekstovi ili oni negativni,pa je u tom kontekstu bilo ono da mislim da niste u pravu obojica.E,sada moja greška je što to nisam odmah ovako napisala,već onako kako jesam.

Nego odgledala sam samo peti set Raonića i Mareja.Raonić mi je delovao umorno ili povređevređeno.Ako je neko gledao,neka napiše.Hvala.

P.S.U finalu očekujem težak i fizički naporan meč,ali i pobedu Novaka u pet setova.Ključ naravno Novakov ritern i Marejev drugi servis-tradicionalno.

A sutra navijam za Kerber.
              Povredio se Raonic i peti set je odigrao kao posmatrac. Ne svojom voljom naravno ali povreda ga je zaustavila da odigra najbolje sto moze jer vodio je i 2-1 u setovima i reklo bi se da je imao svoje sanse sve do kraja 4 seta. U petom je samo stao. Nije ni igrao.
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                Ko vjeruje, da Andy može dobiti u nedelju? Realno može dobiti set. Dva seta bi bila več čudo. Pobeda? Prava senzacija.
                Kakva je kovta bookmakera na pobedu Murraya u finalu?
                Da se potajno mozda ne nadas da Endijevoj pobedi?
                sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                  ..ali zaista smatram da se mi Novakovci,možda malo previše bavimo pisanjem Britanskih medija o Novaku.
                  U osnovi, ja sam isto savjetovao skeptiku. Ne trazi clanke koji su nefer prema Novaku, doduse nije ih tesko naci. Ne cini sebe nesretnim. Ima vis clanaka koji su pozitivni prema Novaku. Vido sam kviz na Eurosportu: "Sto su sve Novak i Serena osvojili." Trpaju ih u isti kos. To ne moze biti lose za Djokovica.

Comment

• Kaze Raonic igrao je sa najvecim bolovima koje je u zivotu osjetio, ne moze da ih opise rijecima.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Kaze Raonic igrao je sa najvecim bolovima koje je u zivotu osjetio, ne moze da ih opise rijecima.
                      A samo je jednu suzu junacku pustio.
                      Mada vidi se kroz ceo ovaj turnir, a bogami i kroz mnoge turnire u proslosti koliko srece ima Skotlandjanin.
                      Srecan je koliko mu je frizura ruzna.
                      Videcemo da li ce ga tolika sreca pratiti i u finalu. Mada tamo mu ni sreca nece pomoci.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Baš čudo treba da se desi da Novak ne uzme 11 GS.
                        Brad Gilbert kaže da su Endieve šanse 32% po meni previše mada ko zna. Finale je i svako može da se nada pobedi.

Comment

• Po prvi put Endi moze da odigra bez ikakvog pritiska, ikakvih ocekivanja. Montreal kao opomena. Ima on igru i udrace, sem tog drugog servisa, glava i fizikalije prave razliku.
                          sigpic

Comment

• Gledam malo snimak današnjeg meča... ovaj Mare skroz lud

Comment

• Ozmo: Da odmah naglasim, ovo su lični utisci na prilično malom i površnom uzorku jer ni sa jednim od trojice nisam razgovarao jedan na jedan. Endi je povučen, čini mi se kao dobar mladić, za Rafu isto to mogu da kažem, izuzetno je skroman, a Federer mi se "zamerio" zbog brojnih nekorektnih izjava, loš je gubitnik.

Ozmo odgovarao na pitanja čitalaca.

http://www.b92.net/sport/australiano...veblog_id=1938

Comment

• Šteta za Raonića.Nadam se da nije toliko ozbiljno.
                                Već napisah da očekujem težak meč Novaka i Endija.Sada čitam da je izjavio da ima taktiku za Novaka.Da možda ne planira da u nedelju bude SMarej?Mislim,Simonova taktika,ali na njegov način?Poentiranje iz kontre i sl?
                                Ali nema on glavu za Novaka,a ni servis.
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X