Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2016
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostMoze Marej da igra kao Simon, ali on iz nekog razloga tako ne igra protiv Novaka odavno
Originally posted by notorious View PostMože i crkne nakon 2 seta.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Hoće mi neko reći šta je Ljuba razmišljao kad je pristao da radi sa Fedom.
nije valjda verovao da će sad nešto promeniti kod čoveka od 35 god i 17 slemova.
Možda bi i Fed menjao, ali to je praktično nemoguće. Znam, sportista sam i trener, tenis ili ne, svejedno.
Do novca mu sigurno nije, a na slavu ne može računati.
Ako je to učinio da ima u CVu, da ga prepoznaju da je radio sa Fedom i kasnije angažuju, mač je sa dve oštrice. Kad se ništa ne uradi, Fed će ga ladno oduvati, a onda se može i pričati, što će mi ovaj koji ni sa najboljim ništa uradio nije.
A Fed ga ponižava od starta, ne dozvoljava mu izjavu za medije. Jbt, jeste Federer u pitanju, ali imaš valjda samopoštovanja tliko.
Tako će mu biti i kad ga šutne, poslaće mu SMS.
Šta li mu je bilo u glavi kad je odlučio da ga trenira?
Comment
-
Originally posted by NI View PostNovak mu ne nabacuje loptticu kad servira. On je poceo da servira kriminalno. Ne sto je promasivao, nego je skoro pogadjao publiku.
Originally posted by Marija81 View PostOn se samo češlja tako i deluje kao da će pasti na terenu,a u stvari je u jako dobroj kondiciji.Jedina slabost mu je 2 servis.
Comment
-
Fedal kombinacija konacno shvatila kakvu su tenisku masinu proizveli protiv sebe.Trenutno nemaju nikakvo resenje protiv Novaka,prosto doslo je Novakovih 5 minuta a nezna se koliko ce to trajati.Rafa je posle 7 uzastopnih poraza izjavio da protiv Novaka moze da ceka da mu padne nivo a u Dohi da ovakav nivo nije video u svom zivotu.Roger jos uvek na papiru veruje da ima sansu protiv Novaka i leci krvavljenje na terenu.Novak je ocigledno na vrhuncu ,koliko ce to trajati ,videcemo ,nek bude jos ova 2016 bolja nego 2015 pa polako priprema za tenisku penziju.Voleobih da ode kao broj 1 u penziju,nebitno sa koliko GS
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostUpravo odgledah hl, Federer je ukrao poen na 15:30, potom mreza pomaze Djokovicu i onda van svake pameti posle prosjecnog drugog servisa Federer ide na mrezu. Nije vjerovao ni posle treceg seta da moze do pobjede.
Comment
-
Ovdje Ljubicica razvukose na sve strane, kao vakav je nakav je. Boze sacuvaj. Ni jedan trener u ovom trenutku ne moze Rogera nauciti necemu novome. Ni jedan. Samo teniski takticari bi mogli da pomognu da mu promjene razmisljanje, ali uvijek ce Roger instinktivno da igra u odredjenim momentima meca.
Protiv ONAKVOG TENISA se ne moze igrati. Igrac pogadja 16-ti metar terena konstantno. Posaljes mu FH na liniju, vrati ga nazad na osnovnu. Igrao je kao lud ta 2.5 seta i onda je Fed podigao igru jako malo i napravio brejk i nastavio s mucenjem na servis i nekako pregurao da uzme taj set. Onda je imao sansu u prvom gemu 4. seta kad je Novak opao, ali posalje 2 riterna posred mreze na 0-30 i tu se vise nema sta traziti. Iako je iduci gem bio s nulom, svejedno se znalo. Promasio je on na isti fazon priliku u 5. setu Wimbledona 2014. Imao je Novaka na konopcima i poslao 2 riterna zaredom u sred sredine mreze i popusio foru do kraja.
Ono sto je Novak igrao u prva tri seta, ja nisam nikada vidio za ovih 15 godina pracenja tenisa. Bio sam ubijedjen da moze nesto priblizno da izvede Novak, ali ne i ono. Prvi puta je zavisilo sve od njega. On je taj koji je napadao i on je taj koji je radio defanzivno.
Vjerovao sam da ce opasti, ali je opao za nekih 5-10%, a Roger nije uspio da podigne svoj nivo na vise i zato je mec izgubljen.
Zao mi je sto 4. set izgubljen na onakav nacin, vrh mrezice skida penal s voleja Rogeru, al sta je tu zivot ide dalje. Da je izvukao taj gem, Novak bi bio pod pritiskom u sljedecem gemu i niko ne zna sta bi dalje islo, al totalno nebitno.
Moje cestitke za trijumf. Ovo trolovanje prije svakog meca sa Federerom je neukusno i totalno nepotrebno, napravljeno sa cistom namjerom peckanja navijaca Rogera. A onda poslije se pisu hvalospjevi o njegom tenisu.
Nema potrebe za time, opcenito covjek je najboljih svih vremena, zajebi sve H2H-ove, on je onaj koji ima najvise trofeja i on je taj koji je podigao ovu igru na nezapamcen nivo, sa nevjerovatnim stilom.
Uzivajte, ja sam uzivao cijelu Federerovu karijeru, pa cak i sad uzivam gledajuci majstora kako moze da se igra sa pojedinim teniserima, pa cak i sa najboljim trenutno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostUpravo odgledah hl, Federer je ukrao poen na 15:30, potom mreza pomaze Djokovicu i onda van svake pameti posle prosjecnog drugog servisa Federer ide na mrezu. Nije vjerovao ni posle treceg seta da moze do pobjede.
---------------
maliajnstajn,
Hvala na cestitkama. Da li si gledao finale Dohe? Novak je bio bolji tada nego danas.
1.
Nije Federerov nivo bio los u 3. set. Igrao je on odlicno taj set.
Diktirao je igru. Federer je odlucio 67% poena, u prvom 60%, u drugom i cetvrtom 50%. I kad bi odlucio poen to je bilo 63.6% u njegovu korist. (prvi set 42.9% - katastrofa, drugi set 50% - lose, 4cetvrti set 55%- prihvaljivo)
Komparacije radi, u mecu na WTF, koji je dobio, Federer je odlucio samo 54.6 % poena, a uonom koji je izgubio 61% poena. U prvom mecu je 70.8% resavao u svoju korist a u drugom 55.7%.To je naravno relativna mejera. Sve zavisi i od protivnika.
Medjutim, danasnji brojevi u 3. setu 67% i 63.6% su barem jednaki brojevima 54.6% i 70.8% iz pobjednickog meca sa WTF-a. Jer valja uzeti u obzir da je Novak danas bolje igrao.
2.
Slazem se da su slavopojke na kraju malo neukusne, ali trolovanje nije da se peckaju navijaci Federera. To je nervoza.Last edited by NI; 28-01-16, 14:36.
Comment
Comment