Ja sam za Federera. Kako smatram da je on psihološki labilniji od Novaka i više strepi od poraza, u ovom mu slučaju, za razliku od prethodna tri grand slama, ide u prilog ponajviše to šta se igra u Australiji i zna se čije je to dvorište. Samim tim očekivanja sviju pa i Federera su manja = igrat će puno opuštenije. Kad Federer igra opušteno, kad je spreman i kad je u formi, zna se šta svima servira - poraz. (ova zadnja rečenica pokazuje moj zanos velikim nadanjima)
To vidim kao glavni razlog njegove sutrašnje pobjede.
P.S. Ne da mi se sad tražit na prethodnim stranicama, no bilo je govora (NI, čini mi se) kako je Roger postiza odlične rezultate upravo u mečevima u kojima je prije susreta ima relativno male šanse. To ide u prilog mojoj tezi o njegovoj psihološkoj rasterećenosti. Naravno, važni su i drugi faktori, no ovaj smatram presudnim u sutrašnjem susretu.
P.P.S. Prati li ko rukomet? Kako ovi moji guze Poljake. Nevjerojatno!
To vidim kao glavni razlog njegove sutrašnje pobjede.
P.S. Ne da mi se sad tražit na prethodnim stranicama, no bilo je govora (NI, čini mi se) kako je Roger postiza odlične rezultate upravo u mečevima u kojima je prije susreta ima relativno male šanse. To ide u prilog mojoj tezi o njegovoj psihološkoj rasterećenosti. Naravno, važni su i drugi faktori, no ovaj smatram presudnim u sutrašnjem susretu.
P.P.S. Prati li ko rukomet? Kako ovi moji guze Poljake. Nevjerojatno!
Comment