Ja sam mozda subjektivan, ali imam utisak da nasi igraci vec drugi derbi zaredom ulaze u mec nekako mlitavo ili stisnuto ili sta vec. Ajde u pocetku trema, da razumem, ali kad vidis da protivnik ne napravi 2 akcije za sat vremena i pritom vodis, zasto tada igras u grcu i ispucavas loptu sto dalje od gola. Profesionalac si, to ne sme da ti se desava. Sa druge strane ni Partizan nije nista bolji. I oni u napadu moraju mnogo konkretnije, inace ce opet cekati 20 godina na pobedu na Rajku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Индиго, да ли ти стварно верујеш да ће се неке ствари променити ако ставиш децу у прву поставу, избациш странце и као играјте, бићете прваци Европе за 5 година?
Проблем је много већи него што изгледа.
Писао сам овде после првог дербија, писаћу и сада. Нећу се дотаћи Партизана и осталих клубова, јер ме не интересују.
Инфраструктура ФК Црвене Звезде је катастрофа. Почевши од стадиона до помоћних терена. Погледајте само траву на којој играју играчи, оно је очајно. На помоћне терене може свако да уђе, барем на страни иза јужне трибине. Трава расте на трибинама итд. Имамо проблем да се не зна чије је сво оно земљиште око стадиона и доста објеката ту има за које се не зна ко је власник.
Немамо управу клуба. Председник је Светозар Мијаиловић, који има утицаја у клубу као и ја, ту негде отприлике. Шта је Терзић у клубу, која је његова функција, колико сам упознат са стварима у ФКЦЗ, он није спортски директор. Није председник. Али се зато пита за све, за финансије, кога ћемо довести, ту је да прича како избацујемо Лудогорец и да константно сере по медијима. Наравно, да се угради у сваки могући трансфер заједно с нашим генијалним тренером Божовићем, али о њему касније. Најбољи спортски директор у последње време је био Зоран Стојадиновић, који је урадио једну веома битну ствар, потписао уговоре с Грујићем и осталим младим играчима да Звезда буде у власништву тих играча 100%, а не да се дешава као са Јовићем где смо имали само 30%. Зато смо од Грујића добили 6м, паре које су спасиле функционисање клуба прошле сезоне. Што се тиче данашање утакмице, гол је био невероватан, ја сам на ТВу видео лагано одма да је изашла лопта пола метра, стварно нејасно како није досудио оно као гол-аут. Код гола Ђурђевића ми се учинило да је можда закачио руком лопту, небитно стварно, Партизан је био бољи данас. Е да се дотакнем нашег генијалног тренера. Какав идиот, и не могу да употребим ниједан други израз, треба да будеш да не желиш кондиционог тренера, чак и о томе да јавно причаш. Надреално стварно. Најспремнији играч екипе је Срнић вероватно, играш на контре сваки дерби, а он ти није у 18. На клупи Вујаклија, Милић и Сикимић. Јеботе. Колико играча имамо у тиму укупно, вероватно 30+, ту је негде, нисам најсигурнији. Зато није било места за Бабунског, не треба Грофу то из Барсе како он каже, те Ћави-Инијеста комбинације Једина ствар која ми је битна тренутно у српском фудбалу је број титула, то је Брајкула негде споменуо скоро и једино због тога ми је драго што имамо +6 ове сезоне и надам се да узимамо титулу. У Европи треће коло квалификације за ЛШ нећемо проћи, очекујем мучење и у другом. Али добро, навијачи су задовољни, када кажем навијачи, мислим на мафијашку организацију Делије Север.
Постоје 2 решења, једно је да се промени целокупни систем у држави и постанемо сређена држава где људи нормално живе, па ће и фудбал оздравити. И друго, да се приватизује клуб. Реалне обе опције, како да не.
Comment
-
Treca opcija bankrot, I srpska liga.
Terzi aktivirati zamrznute sudske postupke.
Bozovica oterati u Dinamo iz Minska ili Omsk.
Menadzere - secikese, otimace mladih igraca sankcionisati po kratkom postupku, zatvaranjem agencija.
Sve bi to bilo izvodljivo da ovo nije Srbija.
Ovako samo neka bude bez igraca iz Lesotoa, Tuvalua I brace od Betolingara Misdongarda.
Penzose motkom najuriti pa nije ti ovo staracki dom da se zajebavas. Ristic, Adzic ne budu ni u protokolu kako bi Milijas koji je loptu do pre mesec dana samo na televiziji video, trckarao oko sredine terena.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Domaci fudbal sam prestao da pratim kad je Aca Stanojevic dobio otkaz. Ni derbije naravno ne gledam, poslednji gledao 2011. god. Ugledajte se na mene, covek koji nema predstavu sta se desava u domacem fudbalu, srecan covek, covek bez stresa i nervozeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Hvala Marku Nikoliću što je ispodprosečan trener i što je ziheraš, inače bi bilo 5-0 za Partizan. Evo ovde ima svedoka da sam okoreli ciganin. I da mrzim Partizan. Ali sam bio smiren posle gola Djurdjevica. Osecao sam ga i zasluzili su ne nereseno, nego pobedu. Ne zbog ne znam kakvih šansi već zbog želje od prvog minuta, presinga. Zvezda nije mogla da veže tri dodavanja. Ja moram da pohvalim jednog igrača Zvezde, gledao sam sve tri utakmice do sada. Frimpong. Zaista najveće pojačanje do sada. Neka se javi neko da ga prokomentariše interesuje me baš vaše mišljenje. Dalje, Boaći, strašan igrač za našu ligu. To će se videti.
Problem je samoprozvani Grof. Neznalica, provaljen je još prošle godine na derbijima. Ćak se i u derbiju koji smo dobili 3-1 povukao. Luzer. I Lalat je ništa posebno, ali njemu nisu dali ovakav tim. On ne bi odbio Djurdjevica a i znao bi ciganštura da ih naloži.
Le Talek rupetina spora, Donald takodje skon greskama, Lukovic penzija, Kanga napolje iz tima. Adžić i Plavšić moraju da igraju. Milijaš umesto Kange. Ruiz napolje, neznnalica. Video sam i protiv Pazara koliko je beskoristan i kako nonšalantno igra. Ima Zvezda potencijal, ali ne sme ovca nikada da vodi FK Crvena Zvezdu.
Ne sme na Marakani da Partizan više želi pobedu. Svetogrdje. Grofe odlazi debeli smoru iskrivljeni sa propalim forama.
Comment
-
-
Originally posted by Uroš View PostHvala Marku Nikoliću što je ispodprosečan trener i što je ziheraš, inače bi bilo 5-0 za Partizan. Evo ovde ima svedoka da sam okoreli ciganin. I da mrzim Partizan. Ali sam bio smiren posle gola Djurdjevica. Osecao sam ga i zasluzili su ne nereseno, nego pobedu. Ne zbog ne znam kakvih šansi već zbog želje od prvog minuta, presinga. Zvezda nije mogla da veže tri dodavanja. Ja moram da pohvalim jednog igrača Zvezde, gledao sam sve tri utakmice do sada. Frimpong. Zaista najveće pojačanje do sada. Neka se javi neko da ga prokomentariše interesuje me baš vaše mišljenje. Dalje, Boaći, strašan igrač za našu ligu. To će se videti.
Problem je samoprozvani Grof. Neznalica, provaljen je još prošle godine na derbijima. Ćak se i u derbiju koji smo dobili 3-1 povukao. Luzer. I Lalat je ništa posebno, ali njemu nisu dali ovakav tim. On ne bi odbio Djurdjevica a i znao bi ciganštura da ih naloži.
Le Talek rupetina spora, Donald takodje skon greskama, Lukovic penzija, Kanga napolje iz tima. Adžić i Plavšić moraju da igraju. Milijaš umesto Kange. Ruiz napolje, neznnalica. Video sam i protiv Pazara koliko je beskoristan i kako nonšalantno igra. Ima Zvezda potencijal, ali ne sme ovca nikada da vodi FK Crvena Zvezdu.
Ne sme na Marakani da Partizan više želi pobedu. Svetogrdje. Grofe odlazi debeli smoru iskrivljeni sa propalim forama.
Eno i na RSB-u ljudi koji su ga do juce branili traze njegov odlazak.
"Grofe",da se ne ljubimo.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostHvala Marku Nikoliću što je ispodprosečan trener i što je ziheraš, inače bi bilo 5-0 za Partizan. Evo ovde ima svedoka da sam okoreli ciganin. I da mrzim Partizan. Ali sam bio smiren posle gola Djurdjevica. Osecao sam ga i zasluzili su ne nereseno, nego pobedu. Ne zbog ne znam kakvih šansi već zbog želje od prvog minuta, presinga. Zvezda nije mogla da veže tri dodavanja. Ja moram da pohvalim jednog igrača Zvezde, gledao sam sve tri utakmice do sada. Frimpong. Zaista najveće pojačanje do sada. Neka se javi neko da ga prokomentariše interesuje me baš vaše mišljenje. Dalje, Boaći, strašan igrač za našu ligu. To će se videti.
Comment
-
Za tog Rusa se prica minimum pola godine. Ima istine u tome.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostAko je istina, onda stvarno treba da se zapitamo šta je bolje, da Grof ode i da dođe taj Rus, ili da Grof kao takav ipak ostane...
Kokeza najavio smanjivanje stranaca sa 6 na 4 jer nista ne doprinose kvalitetu fudbala I unistavaju mlade igrace.
Betolingar Misdongard is disappointedThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment