Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Komentarisati sport i fudbal iz ugla kladioničarske prdekane je izuzetno primitivno i nadasve glupo i promašeno. Mislim da sport treba da bude u prvom planu, nikako kocka.

Comment

• Ја тебе чекам да ти мени одговориш на питање како је Партизан здрава спортска прича на челу с Милорадом Вучелићем, а ти, ево, избегаваш већ трећи пут.

Comment

• Stevanovic je idiot, kako lik pravi gluposti sa istrcavanjem.Partizan u najmanju ruku nije trebao da gubi na poluvremenu, ono je bio penal nad Tavambom pri rezultatu 0:0.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
          Stevanovic je idiot, kako lik pravi gluposti sa istrcavanjem.Partizan u najmanju ruku nije trebao da gubi na poluvremenu, ono je bio penal nad Tavambom pri rezultatu 0:0.
          Nemanja Stevanović definitivno nije kalibar za Partizan. Onakvo bzvz istrčavanje moglo je da košta titule. Fića je za njega Bufon.

Comment

• Jedini Bufon je Stojke, Kljajić je mlitav, Stevanović je verovatno bolji od njega, ali je ovo neki problem u glavi, ne ponaša se normalno uopšte. Odavno nije branio, ali to ipak nije opravdanje za onakav amaterizam.

Comment

• Kljajić je toliko osporavan i kuđen. Ja sam prvi popizdeo na njega kad je bez ikakvog razloga "prodao" gol Nišlijama na JNA. Ali dečko je u dosta tekmi svojim paradama spašavao Partizan. I bio sam siguran kad nešto prođe Milenkoviću i Ostoji da će Fića neutralisati. Stevanović u dve zaredom tekme, i protiv Javora i Voždovca direktno odgovoran za golove protivnika. Oba puta istrčao kao muva bez glave. Tu se s tobom slažem da mu neka daska u glavi fali. Stojke je jedan jedini. I navijam za njegov povratak među stative. Jedan od najboljih golmana u situacijama "oči u oči".

Comment

• Ipak se slažem ovo za Kljajića, mnogo, neuporedivo je bolji nakon jedne kompletne sezone (stao mi mozak, nemam pojma ko je bio na golu pre njega, Živko Živković ili tako nešto). Uglavnom je samoubilačka prodaja Milana Lukača (dva penala-dve odbrane) napravila hroničan problem u timu, od tada nema mira na golu.

Kontinuitet je ključ, a sve je ukazivalo da je Stevanović taj. Šta se sa njim dešava i kakva mu je glava, veliko je pitanje nakon trenutne golgote kroz koju očigledno prolazi. Velika je odgovornost na stručnom štabu da proceni da li Stevanoviću može da se pomogne da iskaže svoj nesumnjiv potencijal. Ja ga se ne bi odrekao tek tako, mada sada sve ukazuje da mu je mozak palačinka.

Stojke je naravno odgovor na sva pitanja i to bi označilo da se sprema ozbiljan napad na Ligu šampiona, kad bi ga vratili.

Comment

• Sve oči uprte u Real sa Nišave. Nadam se da će se cijeli državni i FSS aparat uključiti u pomoć Nišlijama kojima bi 3 boda bila od presudnog značaja.

Comment

• 3 boda kako bi bili peti.

I pored kiksa sa Vosom, mec bi imao znacaj da nisu izgubili u Lucanima.

Comment

• Leo i Djuka 46 golova zajedno

Comment

• Ni ne treba da igramo Evropu kada jedni Lucani pisaju po nama i moramo da se vadimo protiv vecitih, nacekacemo se mi te Evrope.
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ovaj Leonardo mi je vrh igrac za ove nase uslove, iako nisam pretjerano utakmica Partizana gledao ove sezone da bih mogao nesto konkretnije da kazem za njega.

Comment

• Lucani pobedili, to je to.Radnicki samo neka prodaje meceve kao sto je uradio protiv Javora

Comment

• Katastrofalna odbrana i stoperski tandem, proslogodisnja defanzivna postava+golman je avion za sadasnju.

Radnicki kvalitetom je tu negde u rangu sa Lucanima i Napretkom, raspored je najvise favorizovao Mladost i oni su to iskoristili.Jbga, glup PO sistem...
                              Last edited by Ricma; 17-05-17, 22:04.

Comment

• Da se lepo pobedio Javor u poslednjem kolu regularnog dela, onda bi mi imali povoljniji raspored, ali je bilo bitnije da se Lalat izbacio iz POa.

Comment

Working...
                                X