Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    Jbg, slučajno sam samo master pravnih nauka na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Svaka čast, ako imaš viši stepen obrazovanja, pozdravljam.
    Originally posted by rope View Post
    Docent na fpn.
    Originally posted by Casiraghi View Post
    Ja vam cestitam svima sto ste sve sami doktori i docenti al' fudbal vise nemojte komentarisati 90% vas.
    Mali recap

Comment

• Koju si ti ono školu Mariću završio ? Msm na visoko obrazovanje.

Comment

• Radim poslednjih 5 meseci kao praktitant(+radim fizicke poslove u zadruzi vikendom), ostao mi je jos diplomski za osnovne studije kojeg vucem od oktobra.Ja sam ispod svih vas, mozda bi trebalo da prestanem da postujem ovde. :/ Nisam ni znao da je ova tema u medjuvremenu postala elitna.

Comment

• Pa ti i rope se hvatate za školovanje, ja samo u konkretnom slučaju proveravam da li si ljubomoran, pošto što se sporta tiče smem da se opkladim u šta god da ne možeš npr. da se popneš uz onaj kanap od 5 metara na času fizičkog

Comment

• Ja sam bio prezadovoljan sa time sto sam preskakao kozlic bez pomagala. Moja osnovna skola nije ni imala taj kanap(a imali smo pristojnu salu za fizicko), to sam video u drugim skolama gde sam imao trening ili utakmicu.Nije bas bila mala sala(parket bio ok), ali nije bila siroka da obuhvati liniju za tri poena.Nisam se nadao da cu u obe srednje da imam jos goru salu za fizicko.Jos je u drugoj plafon bio nizi.Svaka malo visa lopta nije mogla da ne zakaci plafon.
            Last edited by Ricma; 16-03-16, 18:39.

Comment

• Onda ti je oprošteno. Grešan sam oprosti.

Comment

• Ode Ricma sa kozlica na opis sale. Kanap nije problem, al stoj na rukama nemoguca misija.

Comment

• Znamo i mi da se igra Kup, samo je zanimljivije mene komentarisati nego ono sto se desava u Humskoj/Stadionu kraj Moravice.

Edit:Nestao mi net pre 15 minuta :/

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                    Brajko te izdominirao. I odgovori na pm rope, mozda njih mozes da lozis ovde da si nesto, mene ne.
                    Jesi mi poslao neku poruku na pm pa da ti odgovorim, ako nisi a treba ti neke savet slobodno pitaj na pm.
                    Last edited by rope; 16-03-16, 22:11.
                    Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                    Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Originally posted by rope View Post
                      Jesi mi poslao neku poruku na pm pa da ti odgovorim, ako nisi a treba ti neke savet slobodno pitaj na pm.
                      Mhm. Sigurno su ti se zagubile negde. Brukaš se bezveze. Tvoja stvar.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                        Mhm. Sigurno su ti se zagubile negde. Brukaš se bezveze. Tvoja stvar.
                        Ne znam ko se bruka ja sam cak pokusao da ti posaljem pm ali pise da imas previse pm i da moras da ih izbrises, a ako si mi stvarno posalo neku poruku postavi je i ovde pa da vidimo.
                        Untitled.jpg
                        1.jpg
                        u.jpg
                        http://postimg.org/image/7iss22pqf/
                        http://postimg.org/image/lrj2u0t7b/
                        Bio bi red da se na kraju izvinis ako imas i malo morala u sebi.
                        Last edited by rope; 17-03-16, 20:49.
                        Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                        Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Ne znam šta se dešava. Poslao sam ti dve poruke, ne bih pričao u prazno, bezveze. Ja ti se izvinjavam ako je do mene, izbrisao sam sada poruke. Valjda će sad moći.

Comment

• Govna u zutom nastavljaju da nas kradu.

Comment

• brate,pogledaj samo svaki mec koji je bio petkom u proljecnom dijelu.....svaki je bio nerijeseno! hm,slucajnost,ne znam..ne znam,al svaki je zavrsen iks.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                              sigpic

Comment

• Juce je ta tradicija prekinuta, svaki put kada sam neki rez ispratio petkom bilo je nereseno.Mislim da kad god je Radnicki igrao petkom to je bio remi, a sve je pocelo sa Zvezdom na pocetku sezone.Neka ih taj termin u sirokom luku izbegava.

Radnicki je Vest Hem Superlige

Dodjemo Spartaku 6 bodova u sledecoj sezoni ako uopste budu opstali.

Comment

Working...
                                X