Kliknuti dva puta sliku, ali dobro nakon 195 minuta igre i jednog crvenog kartona ipak prva pobeda Vucelinog tima, elem sta bi tek bilo sa Radnikom da je imao crveni karton a ne onako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bounty hunter View PostNisam gledao i ne mogu da tvdim da je Zvezda pobedila jer joj je priznat gol iz ofsajda. Čak ni na ovoj slici...
... ne možemo dobro videti dok stručnjaci ne povuku one razgraničavajuće crte.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNa stranu opus dobro poznate trol brigade sa bivseg foruma...pravila su vrlo jasna...samo je pitanje da li je Bondarenko pokusao kolenom da intervenise...a cini se da jeste...
Comment
-
-
Originally posted by Constantin View PostMeni je bitno....da nismo odigrali loše, da nismo parkirali autobus i što neko najavi, anije bilo tako....nije bilo rutinske pobede domaćina. Znači, možemo da se nadigravamo sa "večitima" i daje mi nadu da ćemo protiv Makabija pokušati da nadoknadimo minus iz prve utakmice i da se neće sve završiti na pokušajima. Prvenstvo dugo traće biće prilika za visok plasman i kako reče Drug Čarapan, ako LAlatu dovedu još dva "obećana " igrača borićemo se za sam vrh tabele. NIje nerealno ?"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostMeni je bitno....da nismo odigrali loše, da nismo parkirali autobus i što neko najavi, anije bilo tako....nije bilo rutinske pobede domaćina. Znači, možemo da se nadigravamo sa "večitima" i daje mi nadu da ćemo protiv Makabija pokušati da nadoknadimo minus iz prve utakmice i da se neće sve završiti na pokušajima. Prvenstvo dugo traće biće prilika za visok plasman i kako reče Drug Čarapan, ako LAlatu dovedu još dva "obećana " igrača borićemo se za sam vrh tabele. NIje nerealno ?
Comment
-
I ne sprdajte se sa Lalatom. On je tako taj "trenerčić" da vodi te osrednje ekipe u ligi, bez uvrede za Nišlije.
Kad god se od Lalata očekivao iskorak više zasrao je, u Zvezdi one godine, a zatim i sa mladom reprezentacijom na EP.
Sa mladom repkom je imao baš debakl reklo bi se.
No što se tiče igre ovog Radničkog, fino to izgleda, postoji neka ideja, evo daleko lepše to izgleda od npr. ovih pretendenata za tron u crno belom dresu.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostJel tebi Fiks jasno zasto nije svirao penal za Partizan?
Samo daj ti meni objasni sto nije sviran penal za Vranje,tj,sto je mahac digao ,ofasaj kad je crnac oboren u 16m ili zasto drugi zuti,tj znam zasto da bi dobio crveni,i onda pola sata ofanzive,a sta bi bilo,da su bili kompletni ,a o penalu i vrv crvenom ,ili zutom ,za igraca FKP da ne pricam,ne znam dal je bio poslednji igrac odbrane ili ne pa zato kazem zuti ili crveni.
Al ok,bolje ovo za Zvezdu,sto kasnije shvatite koliko ste losi i koliko vas uprava zavlaci,od pojacanja,i trenera,pa do spinovanja,kako ste vi jaci i bolji od nas al jbg AV,videlo se protiv Trakai i Surdulice,pa i vcr 270m od kojih 60 sa igracem vise protiv ispodprsoecnih ekipa 1 golLast edited by 61563; 29-07-18, 22:20.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostI ne sprdajte se sa Lalatom. On je tako taj "trenerčić" da vodi te osrednje ekipe u ligi, bez uvrede za Nišlije.
Kad god se od Lalata očekivao iskorak više zasrao je, u Zvezdi one godine, a zatim i sa mladom reprezentacijom na EP.
Sa mladom repkom je imao baš debakl reklo bi se.
No što se tiče igre ovog Radničkog, fino to izgleda, postoji neka ideja, evo daleko lepše to izgleda od npr. ovih pretendenata za tron u crno belom dresu.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostAli onaj ćelavac iz Vranja se žali na sudije.
Đuka tako ne pripada ovom našem mulju da je to očigledno.
Comment
Comment