Dolazi covek sa debelim vezama u savezu na klupu i direktno iz saveza, poruka ostalima? Bice svasta dakle u narednim mecevima .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by belgrade_owl View PostTesko, cini se da je Obilic odlucio da dodje do trofeja.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View Post
Piši propalo. Vreme je da osvojimo duplu krunu i osvojićemo je. Ja već krenuo sa slavljem.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostAl tebi tesko pada sto se borite za to cervrto mesto, pusti bre Radnicki imate svojih problema , videcemo dal ce Savo da uspe.
A da imamo svojih problema to stoji, napravio ih je onaj u kojeg se svi navijaci zvezde sada kunu. Uskoro cete i ikonu da zamenite Terzicevom slikom, toliko ponosa imate.Last edited by belgrade_owl; 27-03-19, 21:40.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostMi se borimo za 6. mesto u grupi Beograd, znam ja da je to tebi teskko da shvatis posto svaka ameba koja navija za zvezdu misli da postoje samo zvezda i partizan.
A da imamo svojih problema to stoji, napravio ih je onaj u kojeg se svi navijaci zvezde sada kunu. Uskoro cete i ikonu da zamenite Terzicevom slikom, toliko ponosa imate.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostI mene vredja kad me neko nazove navijacem partizana... opomeni i njih onda... budi pravedan u bahatosti.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostNiko te nije nazvao amebom.....to šta sve mene ili tebe vređa, to je drugo pitanje. Mene vređa to što me već drugi put nazivaš bahatim, ali šta da radim, moram da živim s tim i ako se ne slažem s tobom. Moraš biti tolerantniji ako želiš da učestvuješ u dijalogu, ako ne želiš i nastaviš da voziš istu priču, to je lako rešivo.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostEto vidis zasto mislim da si bahat, pretis zato sto imas "moc" a ja se tresem od straha.
Ako imaš dalje neke primedbe, rekao sam kome da se obratiš, a za "isterivanje pravde" imaš posebno otvorenu temu. Pusti temu SL i Kup Srbije da se o tome priča.
Comment
Comment