Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Naravno da nije bio opsajd. Svako pravilo o opsajdu počinje rečenicom "igrač kome je upućena lopta". Lopta blage veze nema sa Rodićem sve dok mu je nije dodao ovaj nesrećni igrač Radničkog, i to mu je dodao butinom/natkolenicom.
    Lopta nije uopšte upućena Rodiću od strane igrača Zvezde, jedini koji upućuje loptu Rodiću je igrač Radničkog.

Opsajd nije postojao, logična odluka sudije.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
    C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

Comment

• Svuda ima interesa i svuda se namesta, samo necu da na sve to zmurim jer, eto, sad "moji" dobijaju. Tako mozemo da kazemo i, sta ima veze, daj da lobiram za neku stranku, nema veze sto su njeni clanovi ucestvovali u lopovluku.
      You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Sindrom unistenog detinjstva
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by Ventspils View Post
          Svuda ima interesa i svuda se namesta, samo necu da na sve to zmurim jer, eto, sad "moji" dobijaju. Tako mozemo da kazemo i, sta ima veze, daj da lobiram za neku stranku, nema veze sto su njeni clanovi ucestvovali u lopovluku.
          Pa šta me briga da ne žmurim. Oni ne da su žmureći pratili nego su i likovali. Ipak su manji klub pa im je značilo to, od izgubljene situacije došli su nadomak velikana.

Njih mi nije žao da ih kradu svako kolo, ja bih voleo. Nego me smara što plaču a da to nije slučaj.

A da je istina da ih kradu pa da slušam kuknjavu, pustio bih Mocartov Rekvijem i čitao komentare uz šoljicu čaja sa uživanjem.

To samo ludi navijači Zvezde naloženi da sve bude pošteno i kao da oni budu fer i izdignuti iznad situacije.

Grabi, otimaj, kidaj, nisu ni tebe mazili nego su likovali kad su to radili.

Sećam se onog mrtvog sportal.rs

Meni inače detinjstvo nije uništeno niste mogli da nas dobijete, pamtila se neka pobeda da li u kupu golom Saše Ilića.

Uvek bili nebitna pojava. Izlože se protiv Reala, onda ih "košarkaš" napuni na marakani.

Jbg, zlopamtilo sam po prirodi. Pre tog perioda uopšte nisam mrzeo Partizan, čak sam navijao i protiv Njukasla. Znao si da ti je to drug koji je gori od tebe u svemu i manji, pa ako ubode nešto ubode bude ti drago.

Medjutim posle se drug obezobrazio pa vezao 6 titula a nisam čuo jednog grobara da priča da je nešto namešteno.

Tako da otimaj ako može.
          Last edited by Cassius Clay; 30-07-18, 01:25.

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
            Sindrom unistenog detinjstva*
            * izmeniti po zelji

Evo, ispravljeno
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Pa pravi sindrom + frustracija to je prava analiza. Samo ne ista kao vaša '91. Ovo je frustracija nepravdom.

Ja sam lepo najavio u košarci propast lažne institucije niste verovali, evo sad pada i FK Partizan ako daju Bog, Brano Mićunović i Aleksandar Vučić.
              Last edited by Cassius Clay; 30-07-18, 01:29.

Comment

• Kako vam ljudi nije dosadno više? Ne znam da li neki kapiraju da iste stvari pišu po 109875i put na ovom forumu.

Svega mi, najbolji komentar što sam pročitao skoro negde:"Eto vam medalja u vaterpolu, za bolje i niste."
                Last edited by mark !t zer0; 30-07-18, 07:50.
                sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                  Ono ako mislis na ruku po meni i nije za penal,da jeste rekao bih,ko sto i PL uvek kazem za takve stvari se ne svira penal
                  Ovde sam prestao čitati. U pravu si, nije penal.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by bounty hunter View Post
                    Da ako treneru Voždovca bude dobro u sledećem kolu, čak treća utakmica u prvenstu, premor je čudo...
                    #kokisuperligasrbije
                    Kako komentarišeš ovu poziciju koja prethodi golu?
                    Spoiler
                    Ako mi časi smrti postanu bliski,
                    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                    Nije umio da odstupi,
                    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                    Pao unapred, a ne unazad,
                    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                      Kako komentarišeš ovu poziciju koja prethodi golu?
                      Jel se salis? Ti vidis sa ove slike da je ofsajd? Sad treba da se diskutuje o golu na osnovu ove slike?
                      sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
                        Jel se salis? Ti vidis sa ove slike da je ofsajd? Sad treba da se diskutuje o golu na osnovu ove slike?
                        Ma ne, postavi ti snimak...
                        Spoiler
                        Ako mi časi smrti postanu bliski,
                        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                        Nije umio da odstupi,
                        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                        Pao unapred, a ne unazad,
                        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ne naravno samo treba da se diskutuje o Zvezdinim golovima, o crvenom kartonu igraca Dinama, vasem golu,10 min nadoknade kad gubite i duplo manje kad vodite naravno da ne. Mislis ako se zmurilo pod Toletom da i sad tako treba, date jedan gol nakon 200 min igre i pricate o Zvezdi i ligi koju ste osvajali 5 puta u 7 sezona, pa sram vas bilo. Od trolera Bontija i Zlaje Avangarde ne ocekujes nista bolje oni jos razmenjuju slicice ali tebe Zero sam posmatrao kao ozbiljnijeg.

Comment

• Pa evo prokomentarisi ti sliku, obzirom da trazis od nekoga drugog. Ja zaista ne vidim da li je ofsajd, ne mogu tacno da procenim poziciju Miletica koji centrira, samo je to pitanje, da li je on ispred Ozega, jer je on cini mi se, ispred ove dvojice zutih sto su oko peterca, mada za jednog nisam siguran iz ove perspektive.

Valtere prijatelju, pogledaj sinoc sta sam ti napisao i najlepse te molim uzmi to u razmatranje.
                            sloboda ili ništa

Comment

• On prica o Ofk u a nestali Sartid i Hajduk , sto njih me pomenes , i ti se Urose pecas, pusti ih bre igrac od 2 miliona ne igra protiv Dinama , doveli pet stranaca Kokeza samo sipa zbog rata sa Terzicem i imaju obraza da se jave. Zvezda i Radnicki pokazali da su najbolji timovi u zemlji , najzdraviji i idemo dalje.

Comment

• Pogledao sam, na uvrede se ne obazirem to govori o tebi ne o meni, ja samo mrzim licemere , sto ne prokomentarises vase golove neke ?

Comment

Working...
                                X