Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako je pametan sad bi trebao. U Bazelu je bio blizu Nadal, ovi uslovi mu mnogo vise odgovaraju.
    sigpic

Comment

• Nema razloga da namerno gubi od Nishikorija i odrice se 200 poena
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Ako je pametan sad bi trebao. U Bazelu je bio blizu Nadal, ovi uslovi mu mnogo vise odgovaraju.
        Njegova hrabrost je veća od njegove pameti.

Comment

• Nadal deluje monstruozno, po do sada vidjenom u najboljoj je formi.

Ja verujem da je Novak dovoljno pametan i da ce tankovati protiv Berdiha.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Auuu, odjednom od Nadala koji je bio raspad sistema, stigli smo do monstruoznog Nadala, a Djokovic koji je bio vanzemaljac do juce u 21h, treba da tankuje protiv Berdiha

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Nadal ne moze dobiti spremnog Novaka.
              sigpic

Comment

• On je kralj

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Auuu, odjednom od Nadala koji je bio raspad sistema, stigli smo do monstruoznog Nadala, a Djokovic koji je bio vanzemaljac do juce u 21h, treba da tankuje protiv Berdiha
                  I posle neka neko kaze kako je sezona dosadna Ovakve obrte ne vidjamo ni u najboljim trilerima

Protiv ovakvog Rafe sinocni Novak nema sta da trazi. Treba nam onaj iz Sangaja ali cisto sumnjam da ce se pojaviti.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Nadal ne moze dobiti spremnog Novaka.
                    Ovakav ne moze da dobije ni nespremnog Novaka. Jedan set puna kapa. Federer je druga prica.

Comment

• Pricalo se i da Federer ne moze vise od seta, pa sinoc posmpremi Novaka za nesto vise od sat vremena efektivne igre

Comment

• Originally posted by Nera View Post
                        Hvala na odgovoru iz moje prspektive poptpuno je nebitno da li ce u osvrtu na najbolju godinu ikada, pricati o Novakovoj kao drugoplasiranoj ili treceplasiranoj. Oni koji o tome budu pricali ce uvek favorizovati Federera, tako da tu statistika pada u vodu. Inace, ova rasprava me podseća na 2011. kada su, cini mi se na tennis.com pisali kako je Federer osvajanjem turnira posle US-a, uključujući i WTA uspeo da zaseni Novakova ostvarenja iz te godine, a to je onaj ludi niz pobeda, 3 gs-a, sta sve vec. To je, po meni, toliko smešno, koliko i pokušaj da se da znacaj sinocnoj Federerovoj pobedi. Ako je zaista toliko znacajna, ja mu zelim da igra jos 10 godina (a kako igra, to je vrlo moguce) i da svake godine osvaja sve turnire posle US-a, a nek Novaku ostavi gs-ove. Inace, kod navijaca, stvar je uvek krajnje subjektivna, sto je i normalno. U tom kontekstu, on je odigrao najbolju godinu u istoriji tenisa i meni, kao Novakovom navijacu, je bitno da on obara rekorde, osvaja gs-ove i masterse, sve otalo je zaista nevazno.
                        Inace, idemo Rafa
                        O tvom odgovoru je isprepleteno nekoliko stavri.

1.
                        Ti ne zelis da uporedjujes sezone. Nema problema.

2.
                        Ali to ne znaci da ce oni koji uporedjuju sezone uvijek favorizovati Federera. Ja cu nastaviti da uporedjujem i necu favorizovati nikoga.

3.
                        Sinocni mec nije previse znacajan ali nije ni potpuno beznacajan. Pisao sam o tome.

Samo nemoj ovo troje dozivljavati kao jednu misao i onda je sve u redu.

Comment

• Sta se to desava teniserima koji igraju protiv Nadala? Stan porucio kafu, Marej se osisao u pauzi izmedju gemova, mozda Ferer ce se poroditi u njihovom mecu?
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Navras 16785 View Post
                            Pricalo se i da Federer ne moze vise od seta, pa sinoc posmpremi Novaka za nesto vise od sat vremena efektivne igre
                            Federer i ima kakve-takve sanse na hardu, u dvorani. Nadal ama bas nikakve. Nije ga mogao dobiti ni kad je bio u mnogo boljoj formi. Federer je druga prica.

Comment

• Atomski tenis. Samlece Skota

Comment

• Lepo, lepo...
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X