Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moguce da je ovaj gem presudni za prvog seta. Rafa je odlican, ali odigrao je jako lose na trecu BL-u.
    OVAKO

Comment

• I posle ga vi zajebavajte sto zna da kaze samo "Aj traj tu vork veri hard"
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Izmigoljio se Skot ali ako Nadal zadrzi ovakav nivo morao bi u dva da resi. Dovoljno je sporo da Skot ne moze lako da ga probija, taman da Nadal iznudi gresku ili saceka kracu lopticu.
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Do sada odlicno napada krace lopte, narocito FH-om, samo da zadrzi ovakav nivo...
          OVAKO

Comment

• Endi praktično igra bez forhenda ali se i takav drži u setu.
            sigpic

Comment

• Kako igra Nadal.. Jos par stvari da nasteluje i opet onaj stari..

Comment

• Originally posted by NI View Post
                O tvom odgovoru je isprepleteno nekoliko stavri.

1.
                Ti ne zelis da uporedjujes sezone. Nema problema.

2.
                Ali to ne znaci da ce oni koji uporedjuju sezone uvijek favorizovati Federera. Ja cu nastaviti da uporedjujem i necu favorizovati nikoga.

3.
                Sinocni mec nije previse znacajan ali nije ni potpuno beznacajan. Pisao sam o tome.

Samo nemoj ovo troje dozivljavati kao jednu misao i onda je sve u redu.
                1. Ok, ja ne zelim da se bavim upoređivanjem sezona, jer mislim da to nije previse važno. Ubedjena sam da se tu ne moze doneti konacan sud, ali se svakako o tome moze raspravljati, s tim sto ce u odlucivanju, pored statistike, subjektivni momenat biti podjednako ključan faktor.

2. Kada kazem ONI, mislim na teniske komentatore, novinare, bivse sportiste i naravno, Kris Evert ona apsolutno govori u prilog mojoj tvrdnji o subjektivnosti
                Sto se tice tvoje prakse da uporedjujes brojke i iznosis statistiku, samo napred (nemoj ovo da shvatiš kao pretencioznost), uvek je zanimljiva za videti i moze dosta toga da se sazna, a u objektivnost nikako ne sumnjam!!!

3. Sve smo vec rekli na tu temu, samo bih se ponavljala

Comment

• Koliko promasenih BL, i to na drugi servis....

moj rafa
                  - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                  - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                  - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                  - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                  - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                  - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                  - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                  - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Jeftino propusta bp, moze mu se obiti o glavu. Inace, cas tenisa
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Bas bi bilo zanimljivo videti mec Nadal-Federer u polufinalu, naravno

Comment

• E jebiga brate, prosipes milion BL, pa protiv Isnera i Karlovica bi iskoristio bar jednu jebote.
                        OVAKO

Comment

• Endijev BH je jaci od Nadalovog FHa, da ga sluzi FH pobijedio bi, ovako je gusto.
                          sigpic

Comment

• najvise zasad steha bekhend paralela, fino dijagonalom otvori stranu a onda ili opet dijagonala ili po sredini sto marej kaznjava...
                            - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                            - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                            - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                            - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                            - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                            - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                            - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                            - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Endijev drugi servis nerešiva enigma, ko bi reko
                              sigpic

Comment

• Ne zna se ko je gori.

Comment

Working...