Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rođa zvani peškirče. Izgleda da sponzori nisu dugoročno radili na krojenju njegove psihe i ponašanja. Plačljivko.
    Da se razumemo, ovo nije uvreda, već njegova karakterna osobina.
    Last edited by Nesic; 18-11-15, 07:35. Reason: plačljivko

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Nemojte potencirati tu stolicu vise, a propo Novakove destabilizacije. Jer moze da se desi da te neko izradi jednom, ali ako te dva puta izradi na istu foru, onda si ti debil.
      Potencirajte "stolicu" ali na konto toga kakav je Rodzer sitan provokator.
      Nije ga on izradio. Sto moze tu Novak da napravi? Nista. Da ide kod sudije i zali se sto je Federer sjeo na pogresnu stolicu? Bio bi smijesan.

To je Federerova drskost. Zna da mu moze proci. Da ga ni sudija ni organizatori nece opomenuti. Bas za Edberga.

Comment

• A jel' se nekad brisao Rafinim peškirima, ne sećam se..
        nadam se da nije, posumnjaću na neki fetiš..
        Originally posted by gokara
        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Spomenite jos jednom peskir ili stolicu i idete u banovinu
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Ajde malo o mecu . . . Mene su obojica iznenadila. Federer boljom igrom nego protiv Berdiha, a Djokovic onim padom u drugi set, koji je bio prisutan u proslosti, ali ne i ove godine. Inace, mislim da su prvi odigrali prilicno izjednaceno, a drugi bio je u jednom smeru.
            Ne mislim uopste da je nebitan mec, posebno u ovoj godini za Novaka, a i opcenito za njihove medjusebne duele, otuda i izrazena nervoza kod Djokovica pretpostavljam.

Comment

• Napisala sam i kod Roleta na temi, jedan od glavnih razloga je bila Roletova opustenost, odatle je dosao dobar serverski dan, a Djokovic je bio malo nervozniji i kad se sve to skupi, dobijemo ovakav mec.
              A ovaj mec je samo dokaz da izmedju njih nije ogroman razlika i da cesto sitnice odlucuju u kojem smeru ce se mec odvijati.

Ukoliko dodje do njihovog susreta u nedelju, ne sumnjam da cemo gledati skroz drugaciji mec, a i Role je poprilicno svestan toga, tako da je rekao da je Djokovic i dalje prvi favorit turnira.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Sve jg Nole lepo objasnio na presu, Federer dobar, uspešno je mixovao, a jos ga je hteo prvi servis, a Novaku nije bio dan. Kad se to poklopi, rezultat je izvestan
                O odlucivanju nijansi se tesko moze pricati kad je Novak na svom nivou, sto sinoc nije bio slucaj
                Last edited by Nera; 18-11-15, 08:57. Reason: bez politike

Comment

• Da zavrsimo pricu oko peskira, Djokovic i Fed isto izjavili

chiara gambuzza ‏@ChiaraGamTWI
                  Djokovic closes the towel question:"I saw that but when u go on court it's completely your choice which bench u want".

sigpic

with experience.

Comment

• U petak se pisalo kako je idealno sto je Role u grupi, njega dobijes 2 puta na turniru, Rafu jednom, osvojis WTF bez poraza, nastavis niz pobjeda u ovoj godini i nastavis niz u dvorani, sad odjednom zakljucak da je ovo totalno nebitan mec.Kako to smijesno zvuči kad skontas da na egzibicijama u Abu Dabiju mnogi likuju kad Novak dobije oba protivnika i predstavljaju to kao odlično za buduće mečeve.
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Da zavrsimo pricu oko peskira, Djokovic i Fed isto izjavili
                      chiara gambuzza ‏@ChiaraGamTWI
                      Djokovic closes the towel question:"I saw that but when u go on court it's completely your choice which bench u want".
                      Zar nisi zavrsila pricu 52 minuta ranije?

Inace to sto je citirani nije tacno. To zna i Novak i Rodzer i ti i svako ko prati tenis. Jer osim pisanih pravila postoje i nepisana. Pa tako uvijek nize rangirani igrac izlazi prvi.

No, izuzetno sam zadovoljan sa ovakvim Novakovim kometarom. Siguran sam da je on podvukao crtu ispod tog nonsensa.
                      Last edited by NI; 18-11-15, 09:55.

Comment

• Opusteno Legendo, nije bilo u pitanju finale Vimbldona ili USO-a.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Zar nisi zavrsila pricu 52 minuta ranije?

Inace to sto je citirani nije tacno. To zna i Novak i Rodzer i ti i svako ko prati tenis. Jer osim pisanih pravila postoje i nepisana. Pa tako uvije izlazi prvi nise rangirani igrac.

No, izuzetno sam zadovoljan sa ovakvim Novakovim kometarom. Siguran sam da je on podvukao crtu ispod tog nonsensa.
                          Stavila sam taj citat jer kao sto svi znamo porazeni prvi odradjuje konferenciju za stampu, a Djokovic je izjavio isto sto i Fed, sto znaci da oni tako vide to pravilo, ko prvi stolici, njegova stolica:
                          Video sam šta je uradio. Ali, ako vam, kada izlazite na teren, ne kažu koja je vaša klupa, onda je to u potpunosti vaš izbor.Ne mislim da je ovaj njegov potez deo neke taktike, da se poigrava tako pre nego što smo i uzeli loptice. Ne mislim da je to bilo planirano - rekao je Novak.
                          I to je cela prica, a ne prica o tome da je Federer jadan i kompleksas i da sanja Djokovica.

sigpic

with experience.

Comment

• Ma opušten sam ja totalno, samo mi fascinantna dosljednost u mišljenju pa reko da je podijelim sa vama.
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Đoković je gospodin čovek.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Napisala sam i kod Roleta na temi, jedan od glavnih razloga je bila Roletova opustenost, odatle je dosao dobar serverski dan, a Djokovic je bio malo nervozniji i kad se sve to skupi, dobijemo ovakav mec.
                                A ovaj mec je samo dokaz da izmedju njih nije ogroman razlika i da cesto sitnice odlucuju u kojem smeru ce se mec odvijati.

Ukoliko dodje do njihovog susreta u nedelju, ne sumnjam da cemo gledati skroz drugaciji mec, a i Role je poprilicno svestan toga, tako da je rekao da je Djokovic i dalje prvi favorit turnira.
                                Bio je opusten, tacno, a to je u zadnjih godina, vrlo bitno za Federera.
                                Inace, isto mislim da eventualni finalni mec izmedju njih dvojica, nece biti isti. Prvenstveno zbog finala, ali i zbog prestiza. Nije bas svejedno dva poraza na zavrsnom turniru od Federera, kao sto nije nebitan i ovaj.

Comment

Working...
                                X