Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ok, neka je najsujetniji, najveci je sampion, moze mu se

A meni je smesno, kao i cela prica oko toga gde je ko seo i gde ko treba da sedne a ne bi me cudilo da je i njemu, pa je i tako reagovao
    U principu je stvarno nebitno, nema nikakav uticaj na mec, ali eto zanimljiva glupost
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• E kolko su ljudi optereceni svime time, Novak je skontao da je pogresna stolica tek kada je vidio peskir i ono raskolacio oci sta je ovo. Veze oni nemaju o tim stolicama, a i nije ih briga. Sjedas gdje ima mjesta.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        U principu je stvarno nebitno, nema nikakav uticaj na mec, ali eto zanimljiva glupost
        Upravo to, nego je smesno kako se od toga pravi nesto bitno i veliko.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Nisam sigurna da bi ti bilo svejedno da je Novak seo na njegovo označeno mesto. Naravno da to Novaka nije omelo, ako nije prvi put, što bi sada, samo čovek se iznenadi nekim glupostima, pogotovu kada ne očekuje, kao sada ja od Roleta. Isuviše je on veliki za ovo siničarenje i teranje nekog neshvatljivog inata, pre bih rekla..previše surevnjivih poteza ..a obrazloženje njegovo tek ne bih da komentarišem... ludilo, zezanje..
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Navras 16785 View Post
            A sta, ponovo je seo u stolicu namenjenu Novaku

Ako je tako, Federer nesumnjivo ima strasan kompleks
            Tako je i naravno da Federer ima kompleks.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
              Mislis da ce ga ugravirana imena na stolici spreciti u njegovoj nameri. Jos malo ima da zasedne i na stolicu glavnog sudije.
              Najbolje da ga pitaju gde bi voleo da sedi, pa da mu izbace i neki trosed po mogucstvu, da moze malo da opruzi stare kosti na pauzi
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Nisam sigurna da bi ti bilo svejedno da je Novak seo na njegovo označeno mesto. Naravno da to Novaka nije omelo, ako nije prvi put, što bi sada, samo čovek se iznenadi nekim glupostima, pogotovu kada ne očekuje, kao sada ja od Roleta. Isuviše je on veliki za ovo siničarenje i teranje nekog neshvatljivog inata, pre bih rekla..previše surevnjivih poteza ..a obrazloženje njegovo tek ne bih da komentarišem... ludilo, zezanje..
                Znas koliko bi me zabolelo, da ne kazem sta...
                o smesnim stvarima pricate, smesne stvari analizirate, gde je ko seo na pocetku meca

a njegovo obrazlozenje je odlicno, tjj. po principu, kakvo pitanje takav i odgovor

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Stuart Fraser ‏@stu_fraser 2m2 minutes ago
                  Federer: 'I walked out first. Usually the guy who walks out first decides which side he wants to sit on. That's the rules to me.'
                  Za druge vazi drugo pravilo.

Comment

• Originally posted by Navras 16785 View Post
                    Najbolje da ga pitaju gde bi voleo da sedi, pa da mu izbace i neki trosed po mogucstvu, da moze malo da opruzi stare kosti na pauzi
                    Ma kakav trosed. Nista ispod prestola za kralja tenisa.

Comment

• Nije to smesna stvar Bojana to je odredjeno pravilo koje bi igraci trebalo da postuju. E sada smesno je ako to Novakovi navijaci uzimaju kao razlog poraza, a koliko ja vidim ne uzimaju. Ili kao nesto sto je dekoncentrisalo Novaka, a to takodje ne spominju.
                      A to sto je Rodzer seo na mesto namenjeno Novaku govori samo o njemu kao osobi i nista vise.
                      Last edited by Sandugp; 17-11-15, 23:01.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• I sad se ne pirca o mecu, nego o stolici
                        a posle se meni nesto prebacuje

spin majstori

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Tako je i naravno da Federer ima kompleks.
                          Ali ovo je bas ogroman kompleks, pa ko bi se normalan bavio ovakvim sitinim podvalama

USO ga je bas zaboleo, to je sad potpuno jasno.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Znas koliko bi me zabolelo, da ne kazem sta...
                            o smesnim stvarima pricate, smesne stvari analizirate, gde je ko seo na pocetku meca

a njegovo obrazlozenje je odlicno, tjj. po principu, kakvo pitanje takav i odgovor
                            Uf..zabole te..
                            Ništa ja ne vidim ovde smešno...
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Nije to smesna stvar Bojana to je odredjeno pravilo koje bi igraci trebalo da postuju. E sada smesno je ako to Novakovi navijaci uzimaju kao razlog poraza, a koliko ja vidim ne uzimaju. Ili kao nesto sto je dekoncentrisalo Novaka, a to takodje ne spominju.
                              A to sto je Rodzer seo na mesto namenjeno Novaku govori samo o njemu kao osobi i nista vise.
                              Mnogo ozbiljnija pravila tenisa se krse, pa niko nista ne govori, ali jebena stolica je bitna.

sigpic

with experience.

Comment

Mnogo ozbiljnija pravila tenisa se krse, pa niko nista ne govori, ali jebena stolica je bitna.
                                Nije bitna stolica, bitan je Rodzerov potez.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X