Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fenomenalna utakmica..Da Stilersi nisu 3x pokusali da uzmu 2 poena bilo bi im mnogo lakse, ali ko im kriv, ajmo sada Kauboji preokrenite ovo
    Last edited by Победа; 14-11-16, 01:14.

Comment

• Kakva tekma ,kakva fintica,svi naseli i ja jes da su me Eliot i Brajant unistili na fanz.al nema veze
      sigpic

Comment

• Kakav kraj jebote

Comment

• Sta reci na ovakvu utakmicu i ovakav kraj.

Steta sto je jedna ekipa morala da izgubi.
          sigpic

Comment

• Od skoro gledam NFL, ali ne pamtim da sam gledao bolju utakmicu i sam finiš. Ali što Rotlisberger prodade foru jbte. Faca igrača Kauboja je neprocenjiva. Svi stali i blenu onako, ne znaju šta se dešava...

I na kraju očekuješ neki šut, ono brat Ezekil da upotpuni dominaciju sa trčanjem za TD. Mada da Stilersi nisu napravili onu grešku kad je vukao za kacigu posle napada, ko zna šta bi bilo. Svakako, ovo što Dalas pokazuje je čist pobednički mentalitet.

Koliko preokreta na utakmici jbte. Samo u poslednjoj četvrtini je bilo jedno 4 najmanje. Ali što se izglupiraše Stilersi sa onim extra poenima. Omašiše 4 pokušaja za 2 poena...

Zaspah sinoć posle Kauboja i Stilersa, ne odgledah Sijetl i Petriotse. Već sam ih stavio da se skidaju, a nisam još pogledao rezultat...
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Gledao sam prvo poluvreme. Ne znam sta im je trebalo odmah na pocetku da jure 2 poena

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by BogdanB View Post
                Gledao sam prvo poluvreme. Ne znam sta im je trebalo odmah na pocetku da jure 2 poena

Tomlin budala redovno to radi, rekao je nesto u fazonu da im se vise isplati da idu na 2 poena nego da sutaju od kako se promenilo pravilo i da se stalno pripremaju na treninzima za 2 poena.

Comment

• Mislis, pravilo sto sutiraju sa vece daljine ili?

Pogledao highlights, auu kakav fake spike, brutalno dobro.
                  Jel realan igrac Stilersa da ga povlaci za kacigu.....

Comment

Mislis, pravilo sto sutiraju sa vece daljine ili?

Pogledao highlights, auu kakav fake spike, brutalno dobro.
                    Jel realan igrac Stilersa da ga povlaci za kacigu.....

Da da, kao procentualno im se vise isplati, imaju dobre igrace u napadu itd. A ustvari im je Scobee prosle sezone protiv Baltimora ostavio traume, nece vise da cuju za sutanje

Comment

• Inače sam fan agresivnog pristupa igri, volim vidjeti odluke trenera tipa Jack Del Rio umjesto PAT za izjednačenje da ide na konverziju za 2 poena, tako pokazuješ da imaš povjerenja u momčad, ali 4 pretvaranja za 2 poena na utakmici, i to neuspjela...Nekad je bolje da prevlada "play it safe" stil igre nego prevelika agresivnost.

Comment

• Da li je bilo drzanje tj. ometanje Gronka u zadnjem napadu Patriota protiv Sijetla ?

Comment

Da li je bilo drzanje tj. ometanje Gronka u zadnjem napadu Patriota protiv Sijetla ?
                          Sad tek videh ovo. Po meni je ono bilo 50-50. Obostrano su se gurali i sudija je pustio. Neki drugi dan bi možda svirao, ko zna. Odlično čuvanje Kama svakako.

U svakom slučaju, kako je odradio Sijetl odbranu u poslednjem napadu, tj. sva 4 pokušaja su oduvali sa odbranom. Ipak je to na 1-2 jarda od crvene zone, a opet ništa nisu mogle Patriote.

Odgledah reprizu NO i Karoline, i ubeđen sam da su Sveci imali još 2 minuta da bi lagano dobili. Koji pad Pantersa u poslednjoj četvrtini, neshvatljivo. Preslikana utakmica kao protiv Kanzasa. Izgledaju super 3/4 i onda u poslednjoj puknu 17-0. Da li je moguće da ekipa u poslednje 2 tekme u poslednjoj četvrtini izgubi 17-0...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Meni je to realnije u zadnjoj da puknes, a ne kao GB u prvoj, bese 21 poen primio

Comment

• Pa dobro, jednom da se desi, da razumeš. Ali i da u sledećoj tekmi isto uradiš, to mi nije realno. Rekao bi čovek da su naučili nešto, ali jok. Nije to samo do NO. Jesu oni proigrali u poslednjoj četvrtini, ali preopušteni su bili Pantersi, kao da je tekma gotova. Prime TD, pa im napad traje 2 minuta, pa opet prime TD, pa opet napad 2 minuta. Sve nekako...lagano ćemo.

Mislim da će Sijetl vs Iglsi biti dobra tekma. Dobar im i termin...
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Jel oni bese u 19h ili 22h? Zapamtio sam samo da je na SK3

Comment

Working...
                                X