Fenomenalna utakmica..Da Stilersi nisu 3x pokusali da uzmu 2 poena bilo bi im mnogo lakse, ali ko im kriv, ajmo sada Kauboji preokrenite ovo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Od skoro gledam NFL, ali ne pamtim da sam gledao bolju utakmicu i sam finiš. Ali što Rotlisberger prodade foru jbte. Faca igrača Kauboja je neprocenjiva. Svi stali i blenu onako, ne znaju šta se dešava...
I na kraju očekuješ neki šut, ono brat Ezekil da upotpuni dominaciju sa trčanjem za TD. Mada da Stilersi nisu napravili onu grešku kad je vukao za kacigu posle napada, ko zna šta bi bilo. Svakako, ovo što Dalas pokazuje je čist pobednički mentalitet.
Koliko preokreta na utakmici jbte. Samo u poslednjoj četvrtini je bilo jedno 4 najmanje. Ali što se izglupiraše Stilersi sa onim extra poenima. Omašiše 4 pokušaja za 2 poena...
Zaspah sinoć posle Kauboja i Stilersa, ne odgledah Sijetl i Petriotse. Već sam ih stavio da se skidaju, a nisam još pogledao rezultat...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by BogdanB View PostGledao sam prvo poluvreme. Ne znam sta im je trebalo odmah na pocetku da jure 2 poena
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by BogdanB View PostMislis, pravilo sto sutiraju sa vece daljine ili?
Pogledao highlights, auu kakav fake spike, brutalno dobro.
Jel realan igrac Stilersa da ga povlaci za kacigu.....
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Inače sam fan agresivnog pristupa igri, volim vidjeti odluke trenera tipa Jack Del Rio umjesto PAT za izjednačenje da ide na konverziju za 2 poena, tako pokazuješ da imaš povjerenja u momčad, ali 4 pretvaranja za 2 poena na utakmici, i to neuspjela...Nekad je bolje da prevlada "play it safe" stil igre nego prevelika agresivnost.
Comment
-
Originally posted by BogdanB View PostDa li je bilo drzanje tj. ometanje Gronka u zadnjem napadu Patriota protiv Sijetla ?
U svakom slučaju, kako je odradio Sijetl odbranu u poslednjem napadu, tj. sva 4 pokušaja su oduvali sa odbranom. Ipak je to na 1-2 jarda od crvene zone, a opet ništa nisu mogle Patriote.
Odgledah reprizu NO i Karoline, i ubeđen sam da su Sveci imali još 2 minuta da bi lagano dobili. Koji pad Pantersa u poslednjoj četvrtini, neshvatljivo. Preslikana utakmica kao protiv Kanzasa. Izgledaju super 3/4 i onda u poslednjoj puknu 17-0. Da li je moguće da ekipa u poslednje 2 tekme u poslednjoj četvrtini izgubi 17-0...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Pa dobro, jednom da se desi, da razumeš. Ali i da u sledećoj tekmi isto uradiš, to mi nije realno. Rekao bi čovek da su naučili nešto, ali jok. Nije to samo do NO. Jesu oni proigrali u poslednjoj četvrtini, ali preopušteni su bili Pantersi, kao da je tekma gotova. Prime TD, pa im napad traje 2 minuta, pa opet prime TD, pa opet napad 2 minuta. Sve nekako...lagano ćemo.
Mislim da će Sijetl vs Iglsi biti dobra tekma. Dobar im i termin...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment