Koliko volim Bena. Ajde da se razbije KC
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odgledao sam opet meč Bengalsa i Delfina i moram reći da nisam video onakvu dominaciju defanzivne linije nad ofanzivnom jako, jako dugo. Etkins, Peko i resto što su Bengale poslali na teren su apsolutno pregazile mrčene linijaše Delfina, a najveću porciju batina je dobio baš ruki Tunzil. Kasnije su Tunzilu pridružili i tajt enda, ali su samo onako u duetu dobili batina. Da stvar bude gora, to je Tanehilova "slepa" strana.sigpic
Comment
-
Katastrofalan kvalitet komentara utakmica
Pisao sam i prošle godine o katastrofalnim komentatorima NFL utakmica na SK. Neki od vas su se složili sa mnom, neki su rekli da im treba dati šansu do sledeće sezone. Evo je sledeća sezona, a oni i dalje prave iste greške kao i prošle godine - dakle (kao što sam i očekivao), napredovali nisu NIMALO!
Molim za podršku ljubitelja NFL-a, da zajednički uputimo inicijativu prema SK, da nam se omogući gledanje prenosa u originalu, tj. uz komentar na engleskom (kao što je u USA moguće birati između engleskog i španskog jezika)!
Molim i administratora ovog foruma da mi odgovori da li postoji ovakva mogućnost!
Radovao sam se gledanju NFL na SK, a sad sam prinuđen da skidam utakmice sa neta da ih gledam nakon što su odigrane, jer zaista ne želim da mi zadovoljstvo gledanja NFL-a kvare totalni amateri!
Comment
-
"Vuk"
Bilo bi lepo kad bi ovom momku po imenu Vuk neko rekao da ne vrišti u mikrofon, jer ima prilično iritantan glas, naročito na višim decibelima (da ne govorim da je s takvim glasom promašio profesiju - postoje i sportski novinari u štampanim medijima, ako baš toliko voli sport)...
Comment
-
Smatras li Baltimor i dalje ozbiljnom ekipom?
Imaju sreće što Kaubojsi asfaltiraju Bengalse i što je Bengalama težak raspored, te procenjujem da mogu i sa 9-7 u plej-of. Samo da ih ne košta prošlonedeljni poraz, Rajdersi će biti još jedan legitiman kandidat za plej-of.Last edited by Crni Đorđe; 09-10-16, 23:30.sigpic
Comment
-
Originally posted by Baja View PostPisao sam i prošle godine o katastrofalnim komentatorima NFL utakmica na SK. Neki od vas su se složili sa mnom, neki su rekli da im treba dati šansu do sledeće sezone. Evo je sledeća sezona, a oni i dalje prave iste greške kao i prošle godine - dakle (kao što sam i očekivao), napredovali nisu NIMALO!
Molim za podršku ljubitelja NFL-a, da zajednički uputimo inicijativu prema SK, da nam se omogući gledanje prenosa u originalu, tj. uz komentar na engleskom (kao što je u USA moguće birati između engleskog i španskog jezika)!
Molim i administratora ovog foruma da mi odgovori da li postoji ovakva mogućnost!
Radovao sam se gledanju NFL na SK, a sad sam prinuđen da skidam utakmice sa neta da ih gledam nakon što su odigrane, jer zaista ne želim da mi zadovoljstvo gledanja NFL-a kvare totalni amateri!
Comment
Comment