Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kakav raspad je kalinic ove sezone, nije mi jasno da u ekipi u kojoj igra 8 igraca i u kojoj se 2 povrijede ne moze se izboriti za minute, izgleda da je Obradovic skontao kakva je to vreca, lik je kancer za fener ove sezone
    Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• gledati kucu sa burusisom je uzivanje, kakav je to car, 3 minute na parketu 10 poena index 15, berta se isto ratio i odlican je, koristi odlicno minute

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Comment

• Pa ovima oficijalni sajt nikada ne radi

Comment

• Pa pitanje je da li i vrijedi igrati EL ,kad sudije moraju,ali pod nuzno moraju da budu sesti igrac turaka . Jer ovo sto oni rade,predvodjeni Perezom,ovo je vise nego pljackanje,lakrdija..cak i sprdnja postala..tako vidno..Na sta lici ova EL,sramotno! Ja ne znam sta da mislim vise posle ovog sinoc..

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Justin Doelman 80/40. 5 poena za dve sekunde I od -3 do +2
              sloboda ili ništa

Comment

• vratio se real iz mrtvih, satoranski fantasticno zakucavanje u kontri sljedece sezone sigurno ide u NBA fizikalije su mu strasne

dilejni je unistio loko protiv fenera i pao-a, zavrsnice katastrofa, odlicna kosraka veceras

Comment

• Kako je Oly očitao lekciju Realu.
                  Cedevita - Fenerbahce 89:59
                  Last edited by Tarantula®; 25-03-16, 22:09.
                  UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Stari lisac Obradović. Već poznat scenario. Daće Bog da ne uzmr ništa više, najodvratniji čovek ikada.

Nije problem ovaj sad poraz, videćete već. Naravno on pušta svoj Pao redovno, kao i Partizan.

Comment

• Jedan od najgorih ljudi u svijetu sporta,ikada!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                      sigpic

Comment

• Nije mi jasno kako pobeda Cedevite i poraz Fenera može odgovarati Panatinaikosu?

Comment

• Je l' umro neko u Areni? Zaista "vatrena" atmosfera.

Comment

• Marš bre Miciću magare.

Comment

• Ekipa u raspadu, ovaj ne traži tajmaut
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Danguba 14 poena u 3cetvr.ovo mora da se dobije da se ispostuje decko jedino nesto i igra,aj bre sta ste se opustili koji k...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X