Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jebala ih Arena, ništa bez Pionira, jedino tu mogu da se nalože
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Kad ti gadjas slobodna bacanja 12/24 cemu da se nadas. A lepo kaze Brajko, nijedna nasa akcija nije bila izgradjena, momci stoje u odbrani, Micic prodao tekmu, mislim 6-7 izgubljenih lopti imao, sut uzas, usrala nas Darusafaka koja u gostima igra lose, previse suteva za 3 koji su bili bezveze....
      Uzdamo se sutra da Zeljko ne pusti Dudu. Sramotna igra zaista.
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
        Ili u sezoni Brajkulice
        Ma nek se goni, daj Bože da ga odvedu Turci u Efes.

Jesi li ti svestan da ja ne poznajem čoveka koji mi je rekao da je Radonjić dobar trener, svi ga pljuju, kako to svi vide samo onaj ko treba da vidi zeva.....

Comment

• Ništa neočekivano. Idemo zviždite himni.

Ostaje nam jedino da trampujemo Šešelja za Cedevitu. Inače će nas pokopati.

Brajkula, znamo razloge. Baš zato što ova ameba može da proguta sve dilove tatice a da se ne pobuni.

Ne bi Željko pustio, ali pošto je Zvezda u pitanju. Znamo mi Željka. Stari je to lisac.
          Last edited by Cassius Clay; 31-03-16, 21:10.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post

Jesi li ti svestan da ja ne poznajem čoveka koji mi je rekao da je Radonjić dobar trener, svi ga pljuju, kako to svi vide samo onaj ko treba da vidi zeva.....
            Zbog visih interesa Brajko moj. Jer drzanje Radonje u klubu donosi Zvezdi lovu. A bez te love ne bi bilo ni igraca. Sve je to uzrocno-posledicna veza.

Neka budu srecni ako uopste budu cetvrti. Kako se u ovom trenutku i duel sa CSK cini kao odlicna opcija.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kako će Željko bez Veselog , kad ih je i Cedevita odradila?
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Zatezite Efes dok je jos kvota tu
                sloboda ili ništa

Comment

• Stavljaj Gurovića i ćao. Da mi ciganštura bude trener, ako ništa ložiće se igrači kao nenormalni.

Comment

• Ma Efes sutra 2 i krsti kao vrata.

Comment

• Vece su sanse da Seki sutra ne proziva Natasu Kandic.

Ovaj nastup na N1 je bio urnebesan.

Comment

• Šeki nastavlja da nosi titulu najinteligentnijeg zaostalog primitivca.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post

Ja poznajem dvojicu. I ubedjuju me ljudi kako sam lud bla bla bla. Kako treba da budem zadovoljan sa rezultatima.. I tako u krug.
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                            Šeki nastavlja da nosi titulu najinteligentnijeg zaostalog primitivca.
                            I ti imas lose misljenje o srpskom narodu.

Originally posted by l1m4r View Post
                            Ja poznajem dvojicu. I ubedjuju me ljudi kako sam lud bla bla bla. Kako treba da budem zadovoljan sa rezultatima.. I tako u krug.
                            Ti su jos i dobri, ja negde citam kako na stolu ima ponudu Efesa i da je to njegova sledeca stanica ili Real.Sigurno ce imati ponudu od nekih bogatijih klubova od Zvezde, mozda bi i trebalo sada da ga uvali Misko kada vec ima najvecu ''trzisnu'' vrednost i dobru reputaciju za ove dve sezone u Evroligi.
                            Naravno neki vec sada pricaju da je bolji madjionicar i alhemicar od Duleta.

Comment

• Citam, i jezim se.

Pogledajte ove komentare, samo od clana Urosa :

Stavljaj Gurovića i ćao
                              Ništa neočekivano. Idemo zviždite himni.
                              Iako je Radonja poznat da gubi ključne utakmice
                              Jer su igrači mentoli.
                              Evo Lazić je drvoseča jedan
                              I Miler je mentol
                              Jović nestao. Sad budu majstor.
                              A i ove delije neka ne seru, ćute celu tekmu, urlaju na himnu kao majmuni
                              Miciću marš.
                              Kad ti Neptunas pravi u Areni 19-0 i Šarić i Blesingejm te dobiju u meču sezone, Džikić te uništi, Dženkins te spasi protiv Budiveljnika, tipična Radonjić utakmica

Sloboda pisanja i govora je grozna stvar. Pa majku mu, ko je prosle godine igrao top 16, ko ce ove godine igrati top 8, ko je osvojio Aba ligu i domace prvenstvo prosle godine, ko ce ove godine to isto osvojiti, ko je napravio igraca od Gudurica, Cirbesa, Jovica, Kalinica, Bobija...mozda sam nekoga i zaboravio. Ko je pobedio kod kuce Himkija, Bajerna, Reala, Efesa, Pao, Lokomotivu, u gostima Bajerna, Pao, Unikahu... Ko, nego ti isti igraci i isti trener, i isti navijaci, kojih nikada necete biti deo.

I sad se nadje neki pametni Uros, da pljuje ovako javno, i pametuje, serenda, a ni ostali nisu bolji... Sramota.
                              Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti - Mesa Selimovic

Comment

• Nađe se nađe. Još kad bih se ja pecao na te fore
                                Hvala Bogu da se nađe, a to što ih izvređam je obično jer urade neki idiotski potez u sred kucanja komentara i iznerviraju propisno.
                                A svu frustraciju podeli sa drugima

Od Gudurića trener iz Priboja + Gurović, od Cirbesa neki ludi Nemac, Kalina i Jović su repku igrali iz Radničkog, Bobi je napredovao kod Milojevica najvise, dosta je naučio i u Hemofarmu.

Unikaha se raspada, ali čestitao sam prvi na pobedi u gostima. PAO nikad gori, posle Zvezde su im skinuli plate. Jači tim od Bajerna + Reba koji drži klupu Vasi iz tog Bajerna zbog menadžera.
                                U onakvom ambijentu u Pioniru, zaista je teško igrati, i igrači dobiju vetar u leđa. To se vidi po tome što je i Partizan drao u Pioniru a na strani je umeo da gubi sve i svašta.
                                Te rezultate što si nabrojao, ja mislim da je trebalo da bude 3 aba lige, 3 kls, prošle godine sa Bobijem i ekipom isto bar TOP8, ove godine sigurno TOP 8.
                                Za ovu se ne žalim jer smo se plasirali u EL, što je osnovni izvor prihoda, a toliko puta su nas nakantali 30 razlike ove sezone da je to sramota.
                                Kad prevede neka ekipa preko 10 Radonja se ukoči, i znaj da ide na -25.
                                A za slobodu pisanja i govora, zavisi u koje si vreme odrastao, ti si verovatno za čvrstu ruku i jednoumlje neko.
                                Šta da ti kažem, verovatno si pao Zvezdu na kladži pa si ljut

Comment

Working...