Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uroš View Post
    Nađe se nađe. Još kad bih se ja pecao na te fore
    Hvala Bogu da se nađe, a to što ih izvređam je obično jer urade neki idiotski potez u sred kucanja komentara i iznerviraju propisno.
    A svu frustraciju podeli sa drugima

Od Gudurića trener iz Priboja + Gurović, od Cirbesa neki ludi Nemac, Kalina i Jović su repku igrali iz Radničkog, Bobi je napredovao kod Milojevica najvise, dosta je naučio i u Hemofarmu.

Unikaha se raspada, ali čestitao sam prvi na pobedi u gostima. PAO nikad gori, posle Zvezde su im skinuli plate. Jači tim od Bajerna + Reba koji drži klupu Vasi iz tog Bajerna zbog menadžera.
    U onakvom ambijentu u Pioniru, zaista je teško igrati, i igrači dobiju vetar u leđa. To se vidi po tome što je i Partizan drao u Pioniru a na strani je umeo da gubi sve i svašta.
    Te rezultate što si nabrojao, ja mislim da je trebalo da bude 3 aba lige, 3 kls, prošle godine sa Bobijem i ekipom isto bar TOP8, ove godine sigurno TOP 8.
    Za ovu se ne žalim jer smo se plasirali u EL, što je osnovni izvor prihoda, a toliko puta su nas nakantali 30 razlike ove sezone da je to sramota.
    Kad prevede neka ekipa preko 10 Radonja se ukoči, i znaj da ide na -25.
    A za slobodu pisanja i govora, zavisi u koje si vreme odrastao, ti si verovatno za čvrstu ruku i jednoumlje neko.
    Šta da ti kažem, verovatno si pao Zvezdu na kladži pa si ljut
    Opet nisi u pravu, i to debelo. Prvo, kladionicu ostavi po strani, ovo je sad sasvim neka druga tema.

Ne volim mracitelje, pogotovo mracitelje iz fotelje. A to si upravo ti, i vecina ovde ljudi koji pisu. Dodji ponekad u arenu, pa vidi npr da atmosfera nije ni priblizna onakva kako izgleda na tv-u, da bi mogao da komentarises.

Cirbesa nije napravio nikakav Nemac, on je dosao u Zvezdu pre dve godine kao poluproizvod, sad je u prvih par centara Evrope. Kalina i Jovic su bili kalibar za reprezentaciju iz Radnickog, mozda kao dvanaesti igraci, a pogledaj sad, S tim, Kalinic nigde vise nece igrati na istom nivou kao kod Radonjica, jer je veoma limitiran kosarkas. Bobi takodje, kakav Miloje kakav Hemofarm... Jos ces reci da ga je kosarci naucio Dule u Moskvi.

Budite objektivni i zadovoljni sa ovim rezultatima i uspesima, do samo par godina su za nas igrali Vuk Radivojevic, Tica, i borili smo se za opstanak u svim mogucim takmicenjima.

I kakav Rebic molim te, pa gde ti tu vidis talenat ???
    Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti - Mesa Selimovic

Comment

• Jeste izboren Top 8 ali zbog čega biti zadovoljan kada smo mogli da izbegnemo CSKA i verovatno prođemo i na F4, ovako završavamo priču u najboljih 8 a itekako se moglo bolje..

Comment

• Ja sam gledao i tu Zvezdu o kojoj ti pričaš. Neću da budem zadovoljan kad je moglo bolje. I hoću na kladionicu, nemoj zatezati kad osvojiš jednom, nego budi zadovoljan sa tim što si uzeo.
        Ako mi kažeš da znaš da ćeš uzeti još, ja ću ti reći da znam da smo mogli bar još jednu ABA( najamnje) i KLS još jedan. To je morao biti imperativ. Šta mene briga za igrače ja navijam za Zvezdu.
        Može da mi bude drago, ali trofeji se pišu, a tu Radonjić ima ocenu 2+ do sada.

A za igrače nisi u pravu, igrači se ne formiraju tako kasno, već jednostavno napreduju, tako da ih on nije napravio. A sad da imam broj dao bih ti Bobijev pa ga pitaj je li ga naučio Radonjić bilo šta.

I Dule je dugo kalio zanat, nije ni on neki trener ne znam sad, ali je grobarčina i umeo je da ih motiviše da pokidaju.
        Radonja, ne ume. Neka ide u Efes imaće ok rezultate.
        Neću da budem zadovoljan sveukupno, za ovu sazonu je ok zbog mesta u EL sledeće godine.

Nisam zadovoljan ni upravom. Baš zato zbog one 2010 i ti si Zvezdin četnik Milane, kad smo bili u rasulu, sad kad stvari idu rezultatski treba misliti o posledicama dilova. A Miško hara.
        Sofo promašaj, Rajan promašaj, Mekel promašaj, Vilijams nejasno, Tejić ne igra UOPŠTE, kao ni REBIĆ, Nastić ns tribinama gubi godinu dana zbog? Ajde reci što?
        Je l' to ok? Tako radi veliki klub?
        Gde su ta deca i ta generacija 95 fmp koja je ubijala sve? Ristić otišao u Ameriku pre 2 godine, Tejić i Reba prespavali 2 godine karijere, tako će i Simanića, Radanova i ekipu da ubije dr Dejo.

Taj mlađima ne da ni protiv Crnokose.
        Last edited by Cassius Clay; 01-04-16, 11:41.

Comment

• Originally posted by Lord Aleksa View Post
          Jeste izboren Top 8 ali zbog čega biti zadovoljan kada smo mogli da izbegnemo CSKA i verovatno prođemo i na F4, ovako završavamo priču u najboljih 8 a itekako se moglo bolje..
          Kako zbog cega biti zadovoljan ?

Pa jel top 8 samo po sebi veliki uspeh, kako je bilo na pocetku sezone ? I ko ti garantuje da bi prosli Kahu Laboral i da smo bili treci, a i to treci je pitanje, jer ne zavisi od nas, nego smo trebali obe tuci, a da Pao izgubi od Efesa, kome nista nece trebati u poslednjem kolu.

Imas stabilan klub, koji osvaja trofeje, igra vec standardno Evroligu, igracemo i sledece godine kad mnogi nece, sve ide uzlaznom putanjom, ali najlakse je pljuvati iz fotelje na svaciji trud, mogli smo na fajnal four, mogli smo na Mont Everest...

Evo ja npr verujem da cemo izbaciti Cska, sto ne bi. A i ako ne prodjemo, bicu ponosan na sve sto smo uradili. Pa cemo sledece godine pokusati opet da napravimo korak napred.

Malo vere i pozitive nam svima fali, u svim sferama drustva, najlakse je iz svog mracnog coska pljuvati i omalovazavati druge.

Comment

• Urose,

odluci se. Da li hoces titule koje se broje, ili da ti Radonja razigrava dva mrtvaka, Rebica i Tejica ?

Comment

• Ne navijam za Radonjica, Covica i ostale navijam za Jebenu Crvenu Zvezdu! Za nju sam navijao i kada je tek pocela da igra Jadransku ligu i isao na tekme kao besan, gledao Cibonu, Split i ostalu kompaniju u Pioniru.

Uros je rekao jednu stvar koja je najbitnija u svemu

Neću da budem zadovoljan sveukupno, za ovu sazonu je ok zbog mesta u EL sledeće godine.
              Top 8 ove godine nije uspeh. Morao je Top 8 da se igra jos prosle godine. Najvise od svega me bole utakmice od sinoc i od pre 7 dana. Prvo ta dalja gde se izaslo sa stavom daj da ne izgubio sa vise od 14 razlike. I ova sinoc koja je, ne znam.

Najveci problem koji ja imam sa Radonjicem jeste sto covek iste greske pravi svaki put vec koliko godina. Brajko je lepo napisao za sinocnu tekmu daj mi 5 izgradjenih suteva?! Nemas ih, one fore koje Miler ima da u prvim sekundama napada odmah sutira za 3?! Pa ne bi mi video parket. Lazic koji ko zna koji put pravi idiotske faulove. Stimac koji vola ne moze da ubode?! Sto nije on napredovao?!
              Bacanja sutiramo zadnjih mesec dana manje od 50%?!
              Juce Dangubic kida celu 4tu bleji na klupi. Rebic se hvalio i dizao u nebesa dok se nije potpisao Vilijams, kako je on otisao dosao Micic. A Rebica ko jebe sada?!
              Pricalo se o preokretima kako je mudonja Radonja, i sta god, a u stvari sve preokrete donosile nerezonske 3ke. Gde je taj Simon juce?! Celu sezonu covek igra sada ga nema. Pogledajmo zadnju 4tinu sinoc, pa mi sa foruma da se skupimo ima da napravimo manje gresaka i prodatih lopti.

Ljudi prave seriju 8:0, ne trazi timeout. Lazic proda 2 lopte u 2 napada on vadi Jovica?! Ljudi naprave 12:4 on ponovo jedva trazi timeout. Pa idi u k kao...
              Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by petrovac na mlavi View Post
                Kako zbog cega biti zadovoljan ?

Pa jel top 8 samo po sebi veliki uspeh, kako je bilo na pocetku sezone ? I ko ti garantuje da bi prosli Kahu Laboral i da smo bili treci, a i to treci je pitanje, jer ne zavisi od nas, nego smo trebali obe tuci, a da Pao izgubi od Efesa, kome nista nece trebati u poslednjem kolu.

Imas stabilan klub, koji osvaja trofeje, igra vec standardno Evroligu, igracemo i sledece godine kad mnogi nece, sve ide uzlaznom putanjom, ali najlakse je pljuvati iz fotelje na svaciji trud, mogli smo na fajnal four, mogli smo na Mont Everest...

Evo ja npr verujem da cemo izbaciti Cska, sto ne bi. A i ako ne prodjemo, bicu ponosan na sve sto smo uradili. Pa cemo sledece godine pokusati opet da napravimo korak napred.

Malo vere i pozitive nam svima fali, u svim sferama drustva, najlakse je iz svog mracnog coska pljuvati i omalovazavati druge.
                Treba biti zadovoljan naravno ali uvek treba težiti višem nego što je učinjeno. Nikada ne treba biti zadovoljan uvek se treba ići na što veći rezultat.

Niko ne garantuje da bi prošli Kahu Laboral ali svakako tu imamo veće šanse nego protiv jednog od glavnih pretendenata na titulu. Pa šta ako ne zavisi od nas, što onda nismo dobili obe nego gubimo od ovih Turaka, ej ne može Darušafaku da dobije ni jednom..

A ovo za fotelju je najgluplja fora, pa šta je forum ako ne diskusija i pljuvanje kada se igra loše. Po tebi niko nema pravo da priča ništa loše i sve treba da bude bajno, epa druže nije tako mora se kritikovati kada ne dobijamo utakmice koje bi se trebali dobiti. Šta fali sanjanju o velikom rezultatu zašto ne bi išli na F4, nismo planinari pa da idemo na Mont Everest.

Comment

• Originally posted by petrovac na mlavi View Post
                  Urose,

odluci se. Da li hoces titule koje se broje, ili da ti Radonja razigrava dva mrtvaka, Rebica i Tejica ?
                  Mrtvaka? Hvala lepo, nemamo o čemu da pričamo. Toliko o tvojin shvatanjima stabilnosti.
                  Pa kad se promeni vlast, i padne cela "stabilnost" za dve sezone, pitaću te. Na svakom mladom igraču može dosta da se zaradi, a veruj mi bili su talentovani svi iz te generacije. Najmanje Rebić. Ristić najviše. Dečko je igrao protiv Vizure u dresu FMP protiv Bobana tada vrlo korektne partije.
                  Nije problem da ne uspeju već što nemaju prohodnost zbog nekih Lazića i Simonovića.

Ma ovi iz Reala i Barse su stvarno magarci, uvek se nađe neki klinac kod njih.
                  Dončić je godinu dana mlađi od Simanića. A gde je Simanić? Ne igra. Zbog? Zbog Simonovića. Pa ti gledaj je l' ti draži instant uspeh ili mašinerija koja svake godine izbaci jednog ili dva igrača. Pod tim izbaci ne mislim na Bobija od 25+ godina, već na nekog tipa Jokića. Njega je Mega izbacila. Klinac.

Ako si se već opredelio za put instant uspeha, ja ga želim beskompromisno, sad i odmah. Jer ako ne forsiraš mlađe, ne ulažeš u budućnost, a pri tom ne osvajaš titule, ti nisi ništa uradio.

Veruj mi.

Nije ti ovo evropski klub pravi, već postkomunjarski jer mi i dalje nemamo finansijsku stabilnost i transparentnost.
                  Mnogo zavisi od političke atmosfere, a pošto se ona menja, menjaće se i odnos prema klubovima.
                  Da mi imamo stalan izvor prihoda, pa nek se menjaju do sutra. Niko ti ne može zabraniti da stvoriš sistem na osnovu omladinske škole. Gde igramo finala uvek EL.
                  A ovi talovi, to prođe, pa posle meni ništa ne znači da mi ti kažeš da sam bio u pravu.
                  Last edited by Cassius Clay; 01-04-16, 12:49.

Comment

• Vi kako hocete, ali ja sam zadovoljan.

Ako ove sezone osvojimo Abu i domace, a mislim da hocemo, znaci, imamo dva puta po titulu, Jadransku i domacu, igrali top 16, ove godine, sve su prilike top 8, prodali igrace za velike pare ( Bobija, Kalinica ), opet napravili ekipu za velika dela, i igramo Evroligu i dogodine.

Stvarno sam zadovoljan, ne znam sta se moze vise ocekivati.

A te price, menadzeri, mafijasi, jbg, ne razumem, ja gledam sa navijacke strane, samo znam da od Tejica i Rebica nece biti nikad kosarkasi.

Comment

• Opet grešiš. Ne može merilo da ti bude Gudurić koji ima... do poda. Neki ljudi su drugačijeg karaktera i treba im kontinuitet za samopouzdanje. Baš kao Bobanu u sezoni sa Katićem koji ga je gušio.
                      Tako Tejić ne dobija ni minute. Koje on iskustvo može da ima?
                      Misliš li da Čovič potpisuje ugovor sa mladim igračem a da zna da od njega neće biti ništa? Teško.
                      Nego se Čova prekombinovao, pa ne može sve.

Comment

• Kako mogu da napreduju ako ne igraju? Recimo Gudura je morao i mnogo više da igra. Sećam se kakav je bio Bogdan u Partizanu. Sigurno ne bi postao zver da nije imao slobodu.

Sto se tice rezultata dovoljno je reći koliko para je uloženo u Zvezdu a koliko u sve ostale. Realno imamo "bolji" od tim od svih u ligi tako da je i normalno da budeš prvi tj dominantan i to lagano. Ne znam sto ljudi daju toliki značaj? Tj znam zbog Partizana. Evo pitanje da Partizan i Mega (primer) mogu da ulože koliko i Zvezda da li bi mi bili prvi? Jel bolji Radonja od ta dva trenera?
                        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

• Sinoc je doslo do zamora materijala, mislili smo da ovi nece ni igrati, losa priprema, mondenska publika, a plus i igraci podbacili, svi do jednog...

Ali, opet, sve je to u redu, koliko su nam radosti doneli ove godine, preko ovoga se moze preci, barem ja tako gledam na stvari. Idemo dalje, u top 8 da roknemo CSKA, barem pokusati. Bilo bi dobro kad bi se u Pioniru igralo, ali to tesko mozemo ocekivati. Ipak smo mi fudbalski navijaci, a na basketu ima pozera mnogo, sinoc ih je bilo sacuvaj Boze.

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                            Kako mogu da napreduju ako ne igraju? Recimo Gudura je morao i mnogo više da igra. Sećam se kakav je bio Bogdan u Partizanu. Sigurno ne bi postao zver da nije imao slobodu.

Sto se tice rezultata dovoljno je reći koliko para je uloženo u Zvezdu a koliko u sve ostale. Realno imamo "bolji" od tim od svih u ligi tako da je i normalno da budeš prvi tj dominantan i to lagano. Ne znam sto ljudi daju toliki značaj? Tj znam zbog Partizana. Evo pitanje da Partizan i Mega (primer) mogu da ulože koliko i Zvezda da li bi mi bili prvi? Jel bolji Radonja od ta dva trenera?
                            Pa Partizan je godinama ulagao, igrao Evroligu desetak godina i na sta je to licilo ? Jedan odlazak na f4. Busili su ih po trideset razlike u gostima kako je ko stigao.

Comment

• Kakav bre zamor? Alo ljudi imali zadnjih 7 dana odmora. Jel to profesionalac? Kakav umor i zamor.

Ideš sada u drugu pricu koju ne želim da počinjem kada je Partizan u pitanju. Zašto su gubili i zašto su samo jednom igrali.
                              Ali evo samo jedan primer igrali su kako su igrali u EL ali su se posprdali svaki put sa nama po 20 i kusur razlike.
                              I dodje ti evo ova sezona gde nas za 3 nedelje dobiju dva puta i objasne neke stvari.

Comment

• I posle se ja čudim rezultatima izbora. Ko zna koliko ima ovih što kažu čekaj, stani, polako, razmisli, pa koga ćemo drugog, pa šta će biti bolje. Ljudi su toliko malo spremni na promene da je to neverovatno.
                                Samo vi polako. Tipično naš mentalitet, trpi, trpi, trpi i ne mrdaj prstom pa onda vile u ruke. Ovi što su ga dizali, pričam o Radonji da ne bude zabune oni će ga i pljuvati kad zasere tipa ako sad pukne ABA ili KLS. Ali za to već moraš da budeš talenat da izgubiš.

Comment

Working...
                                X