kakav raspad je kalinic ove sezone, nije mi jasno da u ekipi u kojoj igra 8 igraca i u kojoj se 2 povrijede ne moze se izboriti za minute, izgleda da je Obradovic skontao kakva je to vreca, lik je kancer za fener ove sezone
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Евролига 2015-2016
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
gledati kucu sa burusisom je uzivanje, kakav je to car, 3 minute na parketu 10 poena index 15, berta se isto ratio i odlican je, koristi odlicno minuteAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Pa pitanje je da li i vrijedi igrati EL ,kad sudije moraju,ali pod nuzno moraju da budu sesti igrac turaka . Jer ovo sto oni rade,predvodjeni Perezom,ovo je vise nego pljackanje,lakrdija..cak i sprdnja postala..tako vidno..Na sta lici ova EL,sramotno! Ja ne znam sta da mislim vise posle ovog sinoc..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
vratio se real iz mrtvih, satoranski fantasticno zakucavanje u kontri sljedece sezone sigurno ide u NBA fizikalije su mu strasne
dilejni je unistio loko protiv fenera i pao-a, zavrsnice katastrofa, odlicna kosraka vecerasAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Kako je Oly očitao lekciju Realu.
Cedevita - Fenerbahce 89:59Last edited by Tarantula®; 25-03-16, 22:09.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment