Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iako je Radonja poznat da gubi ključne utakmice, ovaj poraz neću pripisati njemu pa i da izgubimo. Jer su igrači mentoli.
    Evo Lazić je drvoseča jedan.

Edit: I Miler je mentol.
    Last edited by Cassius Clay; 31-03-16, 20:50.

Comment

• Originally posted by Jack View Post
      Danguba 14 poena u 3cetvr.ovo mora da se dobije da se ispostuje decko jedino nesto i igra,aj bre sta ste se opustili koji k...
      Prvo treba malo Radonja da ga ispoštuje a ne da nas jebe sa Brankom Lazićem....

Comment

• Gledam i ne verujem da li su ovi normalni već drugi put prave faul na ziceru iz kontre i časte ih slobodnim bacanjem
        Last edited by Dekson; 31-03-16, 21:43.
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Svaka ti dala Marko....

Mada i akcija je vrh bila, uzmi Gudura sam i šutni.

Comment

• Jović nestao. Sad budu majstor.

Opasna je stvar proći u Top 8 u glavi, a posao nije završen. I to sve zbog ložana. Meni se jebe za top8 jer smo se plasirali u EL, ali ajmo sad oni borbeni smajlići i F4. Deri Zvezdo CSKA
            Last edited by Cassius Clay; 31-03-16, 20:56.

Comment

• Micicu da se nosis u 3 pm, koliko sam ga psovao ovo nije humano. Uzasna igra, sramotna pre svega. Nikada necu razumeti zbog cega se pravi faul kada vidis da ce protivnik u kontri dati kos, a ovi nasi prave faul uz to, stvarno nejasno. Radonjicev poraz, ovo nikako nije smelo da se desi, sad muku muci protiv Cedevite u gostima.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• I posle Radonja. A jebe nas ovako sa odlukama.
                Originally posted by Vladan
                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Prvo treba malo Radonja da ga ispoštuje a ne da nas jebe sa Brankom Lazićem....
                  Kampuje Branko u cosku,Simon nas je izvacio cesto,al sta znam valjda je Brankec bolji suter
                  sigpic

Comment

• Ma nije Radonjićev, lažem ja, još od pre par meseci. Imaju postovi pa nek se čita. Rekao sam da će bez pritiska pre dobiti neke špance u gostima nego onu koju treba.
                    Zato, nije ovo Radonja. Očekivalo se. Čovićev poraz. Nije angažovao psihologa.

A i ove delije neka ne seru, ćute celu tekmu, urlaju na himnu kao majmuni.
                    Last edited by Cassius Clay; 31-03-16, 20:59.

Comment

• Ala smo se usrali u drugom poluvremenu..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Comment

• U pravu si klaisčno pucanje pod pritiskom, ne znaju gde se nalaze nisu u meču uopšte
                        Last edited by Dekson; 31-03-16, 21:03.
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Micic igrao dvojku,lepa kvotica
                          sigpic

Comment

• Koliko jako, kaže komentator "Gudurić za tri, ne pogađa. Nije bio izgrađen šut....". Nek on meni kaže kojih pet šuteva večeras su pa bili izgrađeni....

Comment

• Miciću marš.
                              Ja sam uvek u pravu što se tiče košarke. Em igrao em pametan čovek. Kad ti Neptunas pravi u Areni 19-0 i Šarić i Blesingejm te dobiju u meču sezone, Džikić te uništi, Dženkins te spasi protiv Budiveljnika, tipična Radonjić utakmica. Ali nije on kriv, kriva je uprava. Tačka. A i da se zadovolji sportska pravda, ne treba Zvezda da prođe.
                              Uništili su život Nastiću zbog menadžera, a i uništavaju Tejića i Rebića, gle čuda nisu kod Miška.

Comment

• Ili u sezoni Brajkulice
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X