Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ako se skupi 20 do kraja 4te bice podvig!!

Hvala SK sto je ovo prebacio na SK3 manje ljudi gleda maltretiranje,
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

Comment

Znao sma da će biti loše, ali ovako loše... A baš sam rekao drugu večeras prije utakmice, sve ispod 30 razlike je upijeh.
      Drago mi za Gudurića i Borišu, a iznenadio me Tejić, nadam se da je spreman da igra.

Sreća naša što nam je po rasporedu dopao Real u ovakvoj situaciji, od njih bi svakako izgubili, pa bolje od Reala 50 razlike nego od Bajerna ili Strazburga 5-10 razlike.

Comment

Originally posted by Jaqen Hghar View Post

Naravno da je Real jači u startu za 15-20 razlike, i da su svi toga svesni kod nas,
        ali nije nikako dobro za samopouzdanje da te odelju tamo 30 razlike.
        3 poraza u poslednje 4 utakmice je jako loša slika.
        Ja se izvinjavam na optimističkim prognozama poraza

Comment

Ovi kad namirisu krv ( neki rekord valjda) ne staju, cela prva petorka im igra
          Last edited by Ser Gagi; 22-10-15, 22:08.

Comment

Bolje da nisu otisli koliko se pise 20+?! Bolje bi bilo
            Originally posted by Vladan
            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
            :vinjaksmajli:

Comment

Comment

Originally posted by Ser Gagi View Post
                Ovi kad namirisu krv ( neki rekord valjda) ne staju, cela prva petorka im igra
                Pa ne znam sta smatras petorkom. I druga je jednako dobra kao prva.
                sigpic

Comment

Buducnost dobija naslednika. Ovo ce verovatno biti najubedljivija pobeda reala u istoriji evrolige.
                  Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                  Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                    Pa ne znam sta smatras petorkom. I druga je jednako dobra kao prva.
                    Mislio sam pre svega na Rudija, Čača Rodrigeza i Llulja...

Comment

Originally posted by Princ View Post
                      Kad god naletim na tvoj avatar zablenem se i ne pročitam ni šta si napisao. Ako želiš da ti ljudi čitaju postove menjaj

Irina zakon

Comment

Kako ih Jovke meša
                        9p, 9as

Comment

Comment

Sta je ovo Rudy

http://m.youtube.com/watch?v=VAeokpPQdeM
                            Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

Koje ispucavanje na Žalgiris-Lokomotiv, niko neće da igra odbranu.
                              Evo prva četvrtina nije ni završila a već 50+ poena.

Comment

Rekoh ja da se Željko malo preračunao sa rosterom i ove i prošle sezone. Jeste rano, ali ovo ne liči na njega. Možda namerno troši pare turskih investitora, sponzora, uništava im klupsku košarku i zarađuje dobru platu

Šalu na stranu, razbi ih Strazbur!!! Sramota.
                                Last edited by Cassius Clay; 23-10-15, 21:16.

Comment

Working...