Originally posted by juventus
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2015.
Collapse
X
-
Last edited by NI; 11-07-15, 09:18.
-
au, ovo je infektivno, uskoro niko neće pisati ono što misli..
ali je barem zabavno, Vlajko postavlja visoke standarde..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Daleko je on od nivoa iz 2006. Serverski je na najboljem nivou ikad. Potrebno je da je FH na mjestu da bi osvojio i za nijansu slabiji serverski dan Noleta. Ako uzmemo da Nole nije najsigurniji na turniru i ima problema sa vracanjem serve u odredjenom ritmu, onda Role ima sanse da osvoji bez problema, cak sta vise ako ga servis bude sluzio kako treba mogao bi to biti glat mec 3:0 za Feda.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by juventus View PostOd Vladana bih to mogao da svarimnavikao nas je ali ovo nisam u stanju da ni progutam.
U cemu je problem?
Kladio sam se sa Sanduom iza Dubaia da Federer nece vise nikada pobijediti Novaka. U nedjelju gubi. To je sigurno. Vidio si kako je Federer pomeo Marija. A Mari je u zivotnoj formi. A i kad nije, bolji je od Novaka na travi. Cak i vecina federerovaca priznaje da je Rodzer, barem na travi, manje vise kao onaj iz 2006.
Izgubio sma opkladu i to je to.Last edited by NI; 10-07-15, 23:14.
Comment
-
Ko god da pobedi u nedelju to i zaslužuje.Ipak se nadam i mislim da će to biti Novak i to ponovo u 5 setova.Red je da se razbije taj maler da kada god Novak dođe do toga da izjednači H2H Federer se provuče ili povuče(kao onomad u Londonu na završnom mastersu).Last edited by Marija81; 10-07-15, 23:30.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDaleko je on od nivoa iz 2006. Serverski je na najboljem nivou ikad. Potrebno je da je FH na mjestu da bi osvojio i za nijansu slabiji serverski dan Noleta. Ako uzmemo da Nole nije najsigurniji na turniru i ima problema sa vracanjem serve u odredjenom ritmu, onda Role ima sanse da osvoji bez problema, cak sta vise ako ga servis bude sluzio kako treba mogao bi to biti glat mec 3:0 za Feda.
Comment
-
Nema Fed problema s tim da izgubi set, ali cisto sumnjam jer kako servira. Jako malo Bp je dozvolio protivnicima, ispod 10. Danas drugi najbolji ritern svijeta nije mogao da izvuce vise od dva ducea i jedne bp, a njegovo ritern je za 5-10% losiji od Novakovog. Posto ti volis brojke Ni, trebao bi da sracunas otprilike da ce Novak dobiti malo vise od dva duecea i par bp.
Ali posto nije sve u statistici, tako i nijance u odredjenim trenucima odlucuju mec. Da je Murray odabrao da servira prvi kada je imao priliku, rezultat mozda ne bi bio ovakav. Imao je u prvom gemu bp, da je npr malo vise se zagrijao, mozda bi i uzeo taj poen i mec ode u drugom smijeru.
Na ovom nivou nijanse su ogromne. Prvi set napet ili furiozona start Rogera. Ako bude napet prvi set, drugi nece biti previse, jer ce presuditi 7. ili 9. gem. Dok ako prvi set bude furiozan za Rogera, drugi set ce biti napet, te tu ne znam sta bi moglp da se desi. Fedovih 2:0 u setovima je jednako i osmom Wimbledonu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
[QUOTE=NI;1397686]U cemu je problem?
Dosad sam citajuci tvoje postove cenio tvoju realnost u procenama, argumentovane u nekim cinjenicama sa umerenim optimizmom vezanim za navijacki status ali si se odao kocki izgleda
Jednostavno sam kao Novakov navijac razocaran tvojim postavkom citirane recenice i nista vise.Tu je za mene kraj price.
Comment
-
Sada sam i ja pored Juvea shokiran!
Mislim da je najbolje da Novak ne izlazi prekosutra... nego da se u nedelju pojavi u nekom belom kasmirskom dempercicu,
da se lati mikrofona i da pocne: "I'm really sorry fox for..."
Novak ako nista moze da prvo samom sebi pa onda i publici pruzi dostojnu partiju, proslo je mesec dana od RG... opet kazem niko nije video uzdrmanog Rogera na ovom W.
a Novak ima sve da ga bar uzdrma, tek tada cemo znati moze li Novak i vise. Za Rodzera vec znamo da moze.Last edited by AIRBORNE; 10-07-15, 23:31.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNema Fed problema s tim da izgubi set, ali cisto sumnjam jer kako servira. Jako malo Bp je dozvolio protivnicima, ispod 10. Danas drugi najbolji ritern svijeta nije mogao da izvuce vise od dva ducea i jedne bp, a njegovo ritern je za 5-10% losiji od Novakovog. Posto ti volis brojke Ni, trebao bi da sracunas otprilike da ce Novak dobiti malo vise od dva duecea i par bp.
Ali posto nije sve u statistici, tako i nijance u odredjenim trenucima odlucuju mec. Da je Murray odabrao da servira prvi kada je imao priliku, rezultat mozda ne bi bio ovakav. Imao je u prvom gemu bp, da je npr malo vise se zagrijao, mozda bi i uzeo taj poen i mec ode u drugom smijeru.
Na ovom nivou nijanse su ogromne. Prvi set napet ili furiozona start Rogera. Ako bude napet prvi set, drugi nece biti previse, jer ce presuditi 7. ili 9. gem. Dok ako prvi set bude furiozan za Rogera, drugi set ce biti napet, te tu ne znam sta bi moglp da se desi. Fedovih 2:0 u setovima je jednako i osmom Wimbledonu.
Drugo, Mari je lako izgubio jer nije dobro cuvao svoje servise krajem svaka od tri seta.
Trece, u trecem setu proslogodisnjeg finala, Federer je jednak dobro servirao i izgubio je set. Problem jsto Novak nema proslogodisnji fokus i zelju. Barem 5% njega je jos uvijek u Parizu.
Originally posted by juventus View Post
Dosad sam citajuci tvoje postove cenio tvoju realnost u procenama, argumentovane u nekim cinjenicama sa umerenim optimizmom vezanim za navijacki status ali si se odao kocki izgleda
Jednostavno sam kao Novakov navijac razocaran tvojim postavkom citirane recenice i nista vise.Tu je za mene kraj price.
A Federer servira stvarno monstruozno na ovom turniru.
I nemoj se varati. Vavrinka je pohod na prvu titulu u RG-u spremao najmanje 6 mjeseci, a Federer svoj pohod na 8. titulu u Uimbldonu sprema najmanje 2 godine. Od poraza sa Robredom.Last edited by NI; 10-07-15, 23:41.
Comment
Comment