Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by zdravkelja View Post
    Dobio bi ga jedino kad bi se nalozio na njegov RG 2011. nivo. Ali se to ne bi desilo, u Rimu smo videli kako bi trebalo da izgleda ishod njihovog meca na sljaci ovih dana, mozda ne tako ubedljivo, ali to je to otprilike.

A jbg, to ti je bilo totalno nerezonski, znas da se nikad ne igra protiv igraca koji je u stanju da bilo koga dobije kad mu je dan, pogotovo ne na tako malo kvotu
    1.28 bila kod meni, zato sam i odigrao. Ma znam ja da moze da ima Stanko dan i da bude nezgodan, ali ocekivao sam maksimum u jednom setu otpor, nista vise. Novak je servirao fantasticno do ovog meca... Ali zaboravio sam jednu stvar, da Novak je sposoban uvek da zajebe kad je najbitnije.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Dobio bi ga odmorni Federer juce jos ubedljivije, 3:0. Em bolje igra blok reterne, em bolje servira od Stana. Ma pobedio bi ga i Nisikori, cak i Ferer, o cemu pricamo. Covek je i sam posle meca priznao da nije osecao "eksplozivnost" u nogama i da nije fer prema Stanu da se sada zali na umor iako se izmedju redova to jasno vidi.
      Malo si se pogubio druze , iskreno da ti kazem. Ferrera i Federera bi Novak jucer rutinski rijesio jer ne bi mogli da ga ugroze i izbace iz komforne zone kao Wawrnika i poenta je da bi protiv njih Novak igrao dosta drugacije jer bi mu oni to dozvoljavali jer ne bi bili u stanju da odigraju kao Wawrnika.
      Ali opet kontam da je Rafa igrao jucer i izgubio ,moguce da bih i ja tako razmisljao da lakse prihvatim poraz.
      Last edited by DinoFC; 08-06-15, 11:20.

Comment

• Fed bi lagano pukao juce, nema on tu snagu da odalji Djokovica od osnovne linije kao sto Vavrinka moze.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
          Tacno ne krivim Bekera krivim njega licno i ako je to bila Bekerova zamisao i zamisao njegovog tima da igra defanzivno kad je video da ga ovaj oducava od tenisa trebo je reci stani malo nemam snage umoran sam od meca sa murrayom ovo ne vodi nicemu da me covek ovoliko ponizava i trosi probacu na lukavstvo ubacivacu prvi servis i odma napadati pa kud puklo da puklo svakako gubim ako uspe faktor iznenadjena dobro doslo ako ne svakako je izgubljen mec.A svi znamo kako Djokovica slusaju duboke loptice na ovom turniru i agresivna igra.On je imo ogromnu blokadu nismo ni svesni...
          Može sa ovim da se zaključa tema
          1. Andrey Rublev
          2. Thanasi Kokkinakis
          3. Alexander Zverev
          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ne bi ga Fed juce sigurno dobio. Nema jednostavno Role ostrinu na FH na sljaci koja je potrebna da se top top igraci pobjedjuju u 3 dobivena.
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
              Malo si se pogubio druze , iskreno da ti kazem. Ferrera i Federera bi Novak jucer rutinski rijesio jer ne bi mogli da ga ugroze i izbace iz komforne zone kao Wawrnika i poenta je da bi protiv njih Novak igrao dosta drugacije jer bi mu oni to dozvoljavali jer ne bi bili u stanju da odigraju kao Wawrnika.
              Ali opet kontam da je Rafa igrao jucer i izgubio ,moguce da bih i ja tako razmisljao da lakse prihvatim poraz.
              Dobio bi ga jer je Novak juce bio u dubokom kanalu. Kao sto ga je Nisikori dobio na US Openu prosle godine. U to mozes da bude siguran. Novak uopste nije bio u mecu. Jedino sam siguran da od Conge ne bi izgubio.

Comment

• Ono sto me najvise odusevilo kod Stanislasa nije toliko napad - jer znalo se da ce on napadati i pucati kao nenormalan, vec inteligentna igra kojom je uspeo da otupi Novakov napad i eliminise Novakovu kontru. Na tome mu svaka cast, nije Djokovic mogao da ga probije a znamo svi dobro oda Stan nije neki defanzivac, medjutim on je svojim napadom sebi stvorio idealne uslove za odbranu. I izdrzao je da ne pukne i ne pocne da prosipa, na tome mu sidam kapu, 3 sata je lupao bez prestanka kada treba a u isto vreme igrao pametno kada treba, a sto je najbitnije gresio je koliko i Novak, znaci mnogo riskantniju igru je igrao a napravio gresaka koliko i Djokovic koji je igrao sigurnije, s tim da Novak nije bio u mogucnosti da igra drugacije, najvise zbog takve Stanove igre.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pogodio je par strašnih udaraca, ali je u suštini meč dobio udarcima visokog postotka uspješnosti...kad god je silio bespotrebno, bio je u problemu

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    1.al' je pao

2. a kako ti mozes da znas sta ce biti? isto kao sto si znao da osvaja RG

@Sandu
                    Licemerno bi bilo da sam navijala za Djokovica ili da se ovde foliram da mi je zao sto je izgubio. Ja uvek navijam protiv njega, osim kad igra protiv Nadala i jedino kad sam iskreno navijala za njega je DC.
                    A ne zelim ponovo da otvaram raspravu oko toga za koga mora neko ko je iz Srbije da navija...
                    Kao sto sam ti i ranije napisao nije to licemerje prema Djokovicu i njegovim navijacima vec prema Stanislasu i njegovim. Ali nebitno je ti si takva i to je to, samo da Novak nista ne uzme, kada vec Federer ne moze.
                    Shminka, to je tacno ali ti udarci su opasno Razorni i sigurnije ih je igrao u odnosu na Novaka, delom sto je bio nesto sveziji. Ali i sami smo bili svedoci da je on znao da zijani i te udarce sa visokim procentom uspesnosti u proslosti.
                    Last edited by Sandugp; 08-06-15, 11:38.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Kao sto sam ti i ranije napisao nije to licemerje prema Djokovicu i njegovim navijacima vec prema Stanislasu i njegovim. Ali nebitno je ti si takva i to je to, samo da Novak nista ne uzme, kada vec Federer ne moze.
                      Mislim da mi shminka nije uzeo za zlo sto sam juce navijala za Stana, a on je jedini Stanov navijac kojeg ja znam i do kojeg mi je stalo
                      A sumnjam da Stan zna za mene, iako se jesam slikala sa njim, ali jos 2010.

I samo sa te ispravim, samo da Nadal i Djokovic ne uzmu kad Role ne moze
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Svasta! Dozivio sam da Federerovic objasnjavaju Novakovcima da bi Rodzer sigurno jucer izgubio.

Originally posted by shminka View Post
                        Pogodio je par strašnih udaraca, ali je u suštini meč dobio udarcima visokog postotka uspješnosti...kad god je silio bespotrebno, bio je u problemu
                        Dobio je mec sa cetiri elementa. Kombinacijom mekanih loptica i kontrolisane snage. Obadvoje izbacuju Novaka iz zone komfora. Sa jednim bi se nekako nosio, ali sa dva je bilo tesko.

Treci element je bio visok broj vinera i solidan omjer vinera/neiznudjenih.

Cetvrti, neuobicajeno visok postotak prvog unutra. 10% vise od sopstvenog prosijeka.

Znaci, odigrao je perfektan mec. I taktikom i egzekucijom.

Mane je iznenadilo koliko je dobro igrao mekane loptice, to je unstilo Novakove servis gemove.
                        Last edited by NI; 08-06-15, 12:01.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Svasta! Dozivio sam da Federerovic objasnjavaju Novakovcima da bi Rodzer sigurno jucer izgubio.
                          Ma i Nadalovci isto to misle. Valjda im je tako lakse. Nisu ni svesni u kakvom je kanalu bio Novak

Comment

• Isto to je radio i na AO2014, identična taktika, sa slajsom...želi da produži poene tako
                            a retern ne može biti iznenadjenje, jer komplet turnir igra blok retern na prvi servis sa osnovne linije, a na drugi servis ide na 3-4 metra iza i igra top spin retern, sa regularnim zamahom...

Comment

• Juce tokom meca, prokomentirali su komentatori ES jednu od twitter poruke koji su objavljivali, da se igra atomski tenis, da igra se ali igra ga jedan igrac. Djokovic nije uspeo tokom celog meca da udje u mec, mentalno naravno. Nije to (samo) do fizicke nemoci, nije on ovde imao zahtevnih meceva, ne racunate valjda onaj sa Murrayom, koji se igrao tokom dva dana, za fizicki zahtevni mec.
                              Zbog toga, pored naravno Wawrinkine odlicne egzekucije i pre svega hrabre igre, on je igrao mlake i kratke lopte, cak i kada je igrao duboke ili nalazio uglove, opet su to bili bez ostrine i intenziteta. A, sta reci za kombinacije (vecinom neuspesni) DS i loba, umesto passing shota. Pa, nerezonski izlasci na mrezi, a tek servis i sugurnost istog. Igra na bitnim loptama ala ovogodisnjeg Nadal. Taktika nikakva, hrabrost ravna nuli, zelja nema je, a igra se finale RG. I kakv drugaciji ishod se moze ocekivati?
                              Wawrinka je oberucke prihvatio sve sto mu je Djokovic pruzio, i uz svoju hrabrost za naklon, volju i zelju taman kao za finale, odlicnu formu i perfektne egzekucije sve sto moze i zna za ovu podlogu, nije dozvolio da Djokovic eksploatise njegove slabosti, koje naravno ima.
                              Ovo je bio jednosmerni mec, a to je Djokovic dozvolio, a ne obrnuto Wawrinka da nije dozvolio. Ipak, perfektno cista titula, dve finala GS i dve titule.
                              Last edited by Niki; 08-06-15, 12:13.

Comment

• Kopira Nadala kod riterna Zna da se RG osvaja sa ritern 3-4 metra iza osnovne
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X